Linçlemeyin sadece libidoları yüzünden mi evleniyor merak ettim çünkü böyle diyen çok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bunun için Nasrettin Hoca fıkrasına bakalım hocaya komşusu Hoca efendi dünür gidelim sen sevilen sayılan birisin bizim mehmete şu kızı alalım der hoca Hoca tama der oğlan babası hocayı alır düşürülmesi gidiyor. gitmeden önce bu kızı isteyen rakipleride hazırlanıyor kızı kaçırmayalım derseniz dünür aynı anda kızın evine gider kız babası durumu anlar Hoca sevilen adamdır Hoca seni sever sayarız önce sem gel der. Neyse içeri buyur edilen Hocaya kahve ikram edilir bu arada Hoca devreye girip Ahmet ağa şu kızını bizimhamdinin oğluna verde bir adam akıllı diksin diyor bu lafı duyan kizbabası Hoca ve komşusunu yaka paça dışarı atarlar öbür dünür içeri alır Hoca duruma kızıyor ve kapıdan rakip dünürün sesine kulak veriyor. Adam Mehmet Ağa senin şu kızı benim oğlana istiyoruz diyor. Hoca dayanamıyor verme kızı vallahide billakide onlarda dikmek için kızacak diyor. Burada herkes kızları dikmek için alir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun etkisi olsa da bence en cok yemek, utu, camasir, temizlik, bakicilik vs gibi seyler icin evleniyorlar. Sadece cinsellik icin olsa aldatmazlardi bence.
Mesela erkekler evdeki kadini kolay kolay birakmak istemez. Bu yuzden bosanmakta istemezler pek. Evdeki duzeninin bozulmasini istemez.
Iki kadin arasinda kalinca ilk tercihi evdeki kadin yani eşi olur. 2. kadını yani aldattığını kolay kolay seçmez. Yani evli de olsa cinsel ihtiyaçlarını disarda karsilayanlari az degil bu ulkede.
Ama evdeki duzeni, kendisine edilen hizmet, cocuklarin anneligi vs bunlar bozulsun istemez. Biraz da bu yuzden evlenir. Erkek anneleri de yeter sana baktim az da karın baksin diye evlendirirler. Gidipte oglum zevkten 4 kose olsun diye evlendirdiklerini sanmiyorum. Cinsellik bonus bence evlilikte.
Erkek icin kadin ömür boyu bedava hizmetci. Bugunki rakamla 250-500 bin liralik masraf yapiyorlar ama omurluk köle ve hizmetci aliyorlar baktigin zaman. Ki eskiden bu rakamlar da daha ucuzdu. 50 bine masraf yapiyorlardi o zaman ki rakama gore. Hem hizmeti yapiliyor hem cinselligi de saglanmis oluyor erkegin.
Kadin icin degil de erkek icin evlilik müthiş avantajli bir sey. Zaten bilimsel olarakta evlilik erkeklere iyi geliyormus. Kalp sagliklarina, depresyona falan. Ama kadinda tam tersi.
Evli kadinlarin depresyona girme orani cok yuksekmis. Baska seyler de vardi da hatirlamiyorum simdi. Bunlar bilimselligi kanitlanmis seyler. Kadin icin evliligin bir artisi yok.
Erkek icin seks partneri, omur boyu hizmetini edecek, cocuklarina bakacak biri. Kadin icin erkek ne ifade ediyor? Pekte bir sey degil. Adı koca ve baba oluyor bu kadar.
31 Yorumla
Soran+1 yılBuna akıl derim işte 🙂 aferin kızıma 🤍
Yahu ne alakası var? Ha o niyetle evlenenler vardır. Ama erkekler de duygusuz ve taş değil. Her şey sekste değil. İnsan gerçekten sevmek sevilmek istiyor. Seks bir yere kadar…
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye dekiler genel olarak evet
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çoğu seks için evleniyor
10 Yorumla
+1 yılsen hiç şöyle bi erkek gördün mü? bi erkek arkadaşını evine alıp günde 3 öğün yemek verip kıyafet alıp bir ömür boyu evinde tutar mı? cevap vermeme gerek yok hiçbir erkek ölene kadar evinde tutmaz malum erkeğin 2-3 günde bir ihtiyacı var şimdi buradaki erkekler diyecek ki çocuğum olsun diye evleniyorum bana göre aynı şey nasıl mı bekar iken çocuk istese kiralık anne tutacak kiralık anne karnında 9 ay taşıma parası ister 100.000 tl ama bu enflasyonda 100.000 tl 250.000 tl değerinde yani erkek 250.000 tl kiralık anne tutacağına evleniyor konu konuyu açıyo cinsellik olsama kızların yüzleri bir hiç kızların yüz güzelliği 10 üzerinden 0 alır kızları güzel gösteren fiziği erkekler ne kadar inkar etse de fiziğini beğendiği kızdan hoşlanır sen hiç 150 kilo kızdan hoşlanan erkek gördün mü daha çok konu var da konu konuyu açmasın
12 Yorumla- +1 yıl
@elifff257 sigara içen erkeklerin %100'ü sıf ilişki için evleniyor
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden seks yapmanın ayıp sayıldığı bir toplumda evlenmenin başlıca nedeninin meşru, onaylanmış, kabul görmüş aktif cinsel yaşam olmasından daha doğal ne olabilir ki? İnsanlar neden 20 li yaşlarında evlenme arayışı içine giriyorlar zannediyorsun? Kadınlarda da, belli etmeseler de, itiraf etmeseler de evliliğin birinci nedeni yine bu.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evliliğin amacı zaten cinselliktir. temel taşı cinsellik olan bir kurumdur
şöyle bir düşünün. bütün kültür ve inanışlarda eğer bir beraberlikte cinsellik yaşanmayacaksa nikah şartı yoktur. çünkü dosttur arkadaştır. eğer bir beraberlikte cinsellik yaşanacaksa nikah şartı vardır. bu ne demek oluyor evlilik kurumu cinsellik için oluşturuluyor.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler belki bunları pek dile getirmek istemeyebilirler ama erkekler kurulu bir düzen, yemek, ütü, çamaşır yani anlayacağın kendilerine hizmet edilmesini beklerler en çok bu yüzden evlilik düşünürler bence sonuçta cinsel ihtiyaçlarını bir şekilde karşılarlar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılseks için hiç bir zaman evliliği düşünmedim. evlilik bambaşka olay
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım sırf bu yüzden evlenmişti. Çok para gidiyor demişti.
14 Yorumla
Soran+1 yılMutlu mu
- +1 yıl
Yani onun bir insana mutluluk verdiğine inanmam ama evinin sorumluluğunu biliyordur. Ben uslu durduğunu sanmıyorum.
Soran+1 yılHım tek ile yetinmez diyorsun
- +1 yıl
Alışkanlık fenaydı Anadolu yakasında paralı ne kadar ilişki varsa yapmistir
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGercek bu coğu erkek ve buna yakın kadınlarda dahil cinselik için evleniyorlar bu gercek bunu bir birlerine itiraf etseler boşanmalar rekora gidebilirdi Tai sevgide var yok degil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiden kişiye değişir. Benim gibilerden örnek vermek gerekirse; öyle olsaydı 33 yaşıma kadar en az bir ya da bir kaç evlilik yaşamış olurdum.
Sadece sevdiğim ve beni seven birini beklemeye devam...10 YorumlaLinclemeye aldırma 😂 haklilik payin biraz var onun ucin evlenmiyoruz ama canımız çok istiyor bazen maaleawf
11 Yorumla
+1 yılSadece erkekler değil kadınlar da cinsellikten dolayı evlenir. Dürtülseldir. Herkes evlenip çoğalmak genlerini aktarmak , dünyaya kendinden iz bırakmak ister.
11 Yorumla- +1 yıl
Olumlı
Çoğu öyle, genelleme yapılmaz tabi ama. Cogu elimin altında dursun libidom yükselince kafasında.
11 Yorumla
+1 yılEvlenen vardır illa ki ama sevişmek içinde evlenilmez ya sevgililikte yaparsın o olayı ztn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu da var sebep olarak ama tek sebep bu değil.
10 Yorumla Alakası yok, amacım sadece seks olsa neden evlenip bir kişiye bağlanayım?
10 Yorumla
+1 yılKadında seks için evlenir, duygusallık ve ilgi ön planda ama seks olmasını ister.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi kendi kendilerine bakamadiklari için. Çoğunlukla %50
Kimisi öyle %30
Kimisi sevdiği için %20
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seks içinde evlenen erkek ne biliyim yani , 2 güne sıkılır
10 Yorumlaevlenmeden de seks yapabilme gücüne sahibim😅
00 Yorumla
+1 yılSırf seks için o kadar masrafa, strese girmeye değer mi sence
00 Yorumlahemen hemen tam öyle değil ama asıl evlenme sebebi buna yakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be hayat arkadaşı olsun, geceleri sarılacak birileri olsun. Tek başına yemek yemek çok sıkıcı,
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak bakılırsa evet sexs ve karşındakine olan istek ve sevgiden kaynakli
10 YorumlaHayat arkadaşı aradığım için evlenirim muhtemelen.
00 YorumlaBunun için evlenmeye gerek yok
10 Yorumla
+1 yılYok ama olmazsa olmazlardan
10 YorumlaBüyük etken denebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır nafaka ödemek için
00 Yorumla
+1 yılYüzde 10 luk bir neden
00 Yorumla
+1 yılHayır ya alakası yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılSevdikleri ile ömür geçirmek için
00 Yorumla
+1 yılYani %60 i bu evliliğin. Önemlidir cinsellik.
00 Yorumlageneli öyle safrriklerin :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evliliğin en temel amacı seksi meşrulaştırmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes seks için evlenir
21 Yorumla- +1 yıl
Sen neden evlendin
Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. çoğu öyle
20 Yorumla
+1 yılBende merak ettim mq
10 Yorumla
+1 yılKizlardanda çok var erkekde
10 Yorumla
+1 yılBu zihniyette biri olmadım hiçbir zaman
00 Yorumlamuhtemelen evet