Sorum düzenli cinsel hayatı olanlara. Kadin ve erkegin ayni zamanda bosalmasi nadir yasanan bi olay malum. Sorum erkeklere. Siz bosaldiktan sonra veya once partnerinizi orgazm etmek icin bi seyler yapiyor musunuz her iliskide? Kadınlar da aynı sekilde partneriniz size yapiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Önce kadının boşalması gerekiyor. Erkek ayarlamayı buna göre yapmalı. Zaten kadının boşalma anı erkeğin boşalmasını kolaylaştırır. Aynı anda bile olabilir bu şekilde.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapacak o ayarlamayi
- +1 yıl
Erkek önce kadını boşaltacak. Kadının kolay boşaldığı pozisyona geçilebilir o an. Kendi boşalma durumunu da ayarlaması lazım tabi. (Bazen yavaşlayarak, kendini çekerek vs)
Kadının boşalma belirtileri başladığında hızlanıp iki tarafın da aynı anda boşalmasını sağlayabilir erkek.
Soran+1 yılIyi hos diyosun da erkeklerin cogusu erken bosaliyo kaldi ki normal surede bosalsa bile yine kadinin orgazm olma suresi daha uzun denk getirmek cok dusuk bi ihtimal
Soran+1 yılYani her iliskiyi vajinal orgazma goturebilirim mi diyosun
Soran+1 yılKendini geri cekip devam etme nasil oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki. İlişkiye önsevişme ile yeterince hazırlanmayan kadının orgazm olması zor, istisnalar hariç.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçte boşalsa ben parnerinden önce boşalmak irade meselesi farzet boşladım onu tablkde boşaltmak bir görev cinselik tek kişilik bir aktivite degildr
00 Yorumla benim için s0run 0lmuy0r sevişmeyi de seksi de uzun süreli yaşamayı severim deflarca b0şalırız partnerimle😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette biz ilişkimizde sevişmeyi hep uzun tutarız ve ben onun opmedik yalanmakid bir yerini birakmam bu onu fazlası ile tahrik ediyor ve son olarak giriş yapinca rahatlıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılGit gel suresi ne kadar
Cevap sahibi+1 yılİlk parti 15 dk gibi bir süre oluyor ikincisi daha uzun tutuyoruz ve gecede 4 parti yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılSenin için mahsuru yoksa özelden detaylı konuşabiliriz
Soran+1 yılUlke ortalamasi 5 dakika senin 15 dakika massallahh
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber mutlu olmak önemlidir oyun varsa eğer ekstra bir şeye gerek yok bencil olmamak yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bunu konu da hiçbir şey bilmiyorum kadınlar boşalıyor mu ona bile emin değilim
00 YorumlaGenelde hep beraber oluruz
00 Yorumla
+1 yılSelam hayır oyle olmz
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil olur
- +1 yıl
burada yzakam
Soran+1 yılSen bilirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadınlar erkeklere göre daha geç orgazm olduğu için partnerinize ekstra çaba harcıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat