Eşim ile aile usulü evlendik.. zayıf kısa boylu.. ben uzun yapılıyım.. fiziki bi dengesizlik en baştan var.. babam ile eşimin babası iş ortağı.. bizde onlar tanıştırıp evlenmemiz konusunda baskıladı.. zamanla tanır severiz dedik.. sevgi normal karşındakine saygılı olursun o şekilde yarı Yabancı bi sevgi oldu bizimki …cinsel hayatımız zaten yok gibi bir şey.. ilişki esnasında çok kasıyor kendini.. daha içine girmeden başlarda başlıyor kıvranmaya.. biraz alışır diye ileri gideyim diyorum başlıyor çığlık atmaya dur olmuyor diye sonrasında ağlıyor.. kafam karışık.. babası aşırı iyi insan bana karşıda çok iyi.. sürekli varisimiz muhabbetleri yapıyor.. iki arada kaldım.. ayrılsam tepki nasıl olur kestiremiyorum.. aldatsam pek umrunda olmucak gbi kızın zaten napacam bilemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte çeşitli aktiviteler yapın sinemaya gidin mesela gezin dolaşın bi bağ olsun aranızda. Bi anda öp dokun mesela. o bağ oluştuktan sonra zevk alırda verir de zaten. Ama dünyanın en umursamaz insanı olsa bile aldatmak affedilecek bi şey değil ilerde sen çekersin cezasını
110 Yorumla
Soran+1 yılDediğin şeyleri yapdık.. bazıları otur konuş demiş.. aynı evde yaşıyoruz zaten konuşuyoruz.. cinsel konudada fiziki dengesizlik var detayda aslında bunuda anlatmak istedim.. her manada fiziki dengesizlik var demiştim.. ayrılma kolay değil olsa buraya gelip sormak yerine boşanırdım.. kız babasının tek çoçuğu.. babamın iş ortağı.. beni normalde daha bu olaylar olmadan da çocuğu gibi severdi.. aynı ortamdaydım hep.. hani tamam sevgi oluşmuyor.. dedim en azından cinsellikle tatmin olalım oda olmuyor.. şu an iki ucuda kördüğüm olmuş ip gbiyim
Cevap sahibi+1 yılO zaman aranızda herhangi bi şekilde çekim olmadığı belli o ne diyor bu duruma
Soran+1 yılşu an sörf ailelerin tepkisini kestiremediğimzden stabil gidiyoruz.. mantıklı bi bahane bulsak boşanırız hemen
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu çekim diye bi şey vardır yani keşke olsaydı ama olmuyorsa da yapıcak bi şey yok
Cevap sahibi+1 yılAileler iyi anlaşıyormuş
Cevap sahibi+1 yılBence illa aldatma vb gibi büyük bahaneler kötü olabilir aileler arası ilişki açısından
Cevap sahibi+1 yılİkiniz de normal bi şekilde olmadığını anlatın onlara
Soran+1 yılTen uyumu değil.. cinselliktete fizki dengesizlik var o konulara girmek istemiyorum.. Kısacası baştan sona sıkıntılı bizimki.. aldatma söylenmez zaten.. biz iki aile tarafınıda üzmeyecek bişi bulmaya çalışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılAnlaşamıyoruz olmuyor gibi şeyler söyliyin bence
Soran+1 yılYeterli değil.. iyi bi neden olmalı yoksa sebeplerinş irdeleyecekler ozaman ikimizde mahcup oluruz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatırsan iyice laçkalaşır. Çift terapistine gidin, çaba sarfedin, yine olmazsa boşanırsınız.
Fiziki dengesizlik kısmı zaten hikaye. Tip uyumuyla bir alakası yok ki. Kaldı ki pek çok uzun erkek minyon çıtı pıtı kız seviyor senin karın gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılFiziki olarak tek kastettiğm o değil.. hani dışardan bakınca bu kız bu çocuk ne alaka diyenler oluyordu…terapistlik bişi yok gitsekte sonuç değişmez.. ben ayrılmadan yanayım ama işte tepkiler ne olur kestiremiyorum.. kızın babasının oğlu yok.. beni oğlu yerine koymuş.. babamla iş ortağı bende onlarla aynı sektördeyim.. yani çok karmaşık bişiyin içindeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu evlilik baştan yanlış zamanla severiz düşüncesi olmaz. Muhabbet duaları falan okuyun
14 Yorumla
Soran+1 yılOnlar ne ilk defa duydum
Cevap sahibi+1 yılBen ne zaman eşimle tartişsam aramız düzelir. Yemeğe ya da tatliya 100 tane "ve elgaytu aleyke mehabbeten minni"
Soran+1 yılEşim böyle şeylere inanmıyor ona nasıl okutucam?
Cevap sahibi+1 yılSen oku ona söylemeden niyet et içinden fayda görürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak doğru değil şöyle düşün o da kendisine mutlu edecek bir erkek de seni aldatırsa ne yaparsın bir şey yapacağın zaman empati kur
18 Yorumla
Soran+1 yılBahanem olur ayrılmaya.. zaten soruyu detaylı okuduysan pek yürür bi yanı kalmadı ilişkinin
- +1 yıl
O zaman aldatma bitir
Soran+1 yılDüzgün bi bahane olmalı hassas bi olay bu.. onun için iki tarfın ailesini incitmeyecek bişi olmalı
- +1 yıl
Yani bir süre böyle konuşun ev arkadaşı gibi devam eden sonra da olmuyor dersiniz ama aldatma
Soran+1 yılHacı detay okumuyorsunuz.. herkes al karşına konuş ya da biraz daha konuş diyor.. çakma teklif etmiyorum.. hergün aynı evdeyiz hergün aynı şeyleri yaşıyoruz.. oluru yok.. bahanede yok olsa direk ailelere gidip söliyip bitirilen
- +1 yıl
Yani Al karşına konuş değil ama sonuçta birazcık onu sevmeyi seni sevmesine müsaade et seks yapmadan sadece dokun sarılıp onu mutlu edecek 80 dışında başka şeyler yaz
Soran+1 yılKanka sorunu sen hala anlamadın.. bak aile isteği ile oldu bizimki.. babamla bu kuzum babası iş ortağı.. kızın babasının tek çoçuğu bu kız.. ben eskiden beri tanıyorum beni oğlu gibi seviyor.. ben bu adama ailesine alırım saygılıyım.. bzimki başta duygusallık yavaş yavaş olur kafasında başladı.. o olmadı sonra dedim bari cinsellik ile belki farklı bişiler yakalarız ondan sonra daha beter oldu her şey.. ben aşırı soğudum
- +1 yıl
Ben seni anlıyorum ama çözüm üretiyorum sana
+1 yılKonuş lk önce bu ihtiyaç de bir şekilde bu durumu aşmamız lazım de belki oda alışınca aranızda cinsel çekim oluşur
12 Yorumla
Soran+1 yılDenedik knk.. zaten yarı Yabancı gbiyiz.. dedim bari cinsel hayatımız olsun oda olmuyor
- +1 yıl
İsteksiz mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDetayı okumadım bile. Ayrılmalısın. Kaliteni bozup sen de ahlaksız bir insan olmak istemiyorsan derhal ayrılmalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırsam bi bahane olmalı mantıklı iki tarafında kırılmadan ailelerin mantıklı bulacagı bi sebep olmalı
+1 yılKız seni seviyo mu yani onun hic bi cabasi yok mu duzeltmeye o ne dusunuyo evliliginiz hakkinda
14 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi çaba iki taraflıda var desem yalan olur.. tek taraflıya döndü.. duygusal olarak zamanla bişiler olur dedik.. cinsellikte bu sefer sorunlar yaşadık.. şimdi 2. si birincisinden daha ağır bastı.. detayı soruda yazmıştım bu konuda.. yani bişeyi düzeltelim derken başka bi sorun çıktı be hepten koptu bağımız
- +1 yıl
O ne yapiyo peki iliskiyi kurtarmak icin
Soran+1 yılSürekli suçu bana atıyor.. normal fiziki üstünlük tamamda cinsellikte ki boyut olayından da bana yükleniyor.. ben aşırı sıkıldım bu durumdan.. geçerli bi bahane bulduğum an ayrılıcam.. yoksa dayanamayıp aldatıcam
- +1 yıl
Diger konularda nasil peki nasil bir es? Hic mi iyi yonu yok
+1 yılne diyim ki kanka çok zor bir durum karşına alıp konuşmayı denedin mi
11 Yorumla
Soran+1 yılKafa çok karışık benim şuanda
+1 yılAldatma
13 Yorumla
Soran+1 yılNapim mesela?
- +1 yıl
Sorun neyse tatli dille oturup konusmayi ve orta yolu bulmaya calisin. Hediye falan alip ortami alevlendirmeye calisin. Bir sure deneyin, olmazsa ayrilin
Soran+1 yılHediyemi? Nasıl yani? Orta yol yok işte tek mantıklı bi sebep arıyoruz ailelere söylemek için ayrılmak adına
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım