Bir erkek neden istemez benim hakkımda düşüncesi ne ki beni istemiyor artık?

Biz birbirimizi küçüklükten beri tanıyoruz ama o beni bu iki senede fark etti ondan önce hatirlamiyormuş bile O çapkın biriydi hatta kızlari cinsellik için kullanan biriydi ben onu sevdim değişeceğini düşündüm o benim ilk sevgilimdi o da bunu biliyordu bana bu saf iyi kalpli oluşumdan bahsederdi benden hoslaniyordu davranışları öyledi bir kaç ay çıktık ama sonumuzun olmayacağını ikimizde biliyorduk farklıydık güzel kızım gerçekten güzellimdir sıkıcı biri değilim bazen eğlenceli olurum sıradan bir kızım kendi halinde olan biriyim bazen o kadar saf olurdum ki bana bu kafayla üniversiteyi nasıl kazandığımı sorardı ayrilicagimiza yakın umursamazdı maddi durumu iyi değildi pek uzak mesafe ilişkisiydi anlardım ama benimle görüşmek bile istemedi ve bazen cinselliğe girmeye çalıştı ama pek izin vermedim merak ettiği şeyler olduğunda cevap verirdim ama onu çok sevdiğimi bilirdi ayrıldı benden hiç bir şey demedim iki ay sustuk ikimizde beni hiçbir yerden silmedi çıkarmadı her durumuma bakıyor dayanamadım mesaj attım beni aramasina dair görüldü attı bir şey yazmadım başka ısrarcı bir kız değilim peşinden kosmadim şimdi hala beni silmedi ve durumlarıma bakıyor sizce ben ne yapmalıyım?

Bir erkek neden istemez benim hakkımda düşüncesi ne ki beni istemiyor artık?