Kadınlar cinsellikten sonra daha çok ilgi ve şımartılmayı beklerken erkek neden uyuyakalır?

Testesteron hormonuna bağlayan çok olmuş ama bence kadınların dikkat ettiği tatmin olmaktan çok duygusal tatmin. Boşaldıktan sonra güç toplayana ufak ufak öpüşme, teninde elimle gezmeye çıkma taraftarıyım :)
Boşalma sonrasına depresyon!! Erkekler boşalma sonrasında özellikle boşa giden spermleri için yas tutarlar bu ilkel bir durum ve bilinçaltında yaşanan bir süreç. O sürede uzaklaşırlar.
Anlayışsız ve bundan bi haber kadınlar da üzerine alınıp olayı kendilerine çeviriyorlar
Yani burada efor'un en büyüğünü biz sarf ediyoruz belimizi kullanıyoruz nefes alıp veriyoruz girip çıkıyoruz e boşaldıktan sonra da ister istemez yorgunluk oluyor uyuyoruz ama şahsen ben öyle yapmazdım ya
siz sadece kaygan su salgılarken biz canımızdan can veriyoruz haliyle kendimizi toparlamamız için dinlenmemiz gerekiyor. eğer erkek atletik ve iyi beslenen biri değilse uyuyakalır
tamam pikiii 😄 öyle bir konustunki vicdan azabı çektim leynn 🤣🤣
erkeğe ver 3 öğün eti ondan sonra gör etkiyi :D birde orgazm sonrası nolur oynaşma beklemeyin sizi koynumuza yatırıp tavana boş boş bakmak istiyoruz sadece :D
Ama kadınlarda şöyle bir durum var garip bir şekilde biz ilişkiden sonra daha aktif oluruz ve erkeğe daha çok sırnaşırız neden bunu yaparız bilmiyorum yani ilişki öncesi erkek kadının peşinden koşar ve sırnaşır ilişkiden sonra kadın erkeğin peşinden koşar ve sırnaşır çok garip bir durum 😄😄😄
garip değil kadının yakıtı iyi seks zaten :D depoyu fullemişiz yakmak istiyosunuz bizde de tam tersi doluyoz doluyoz sekste hepsini harcıyoruz :D dediğin de çok normal biz seks istiyoruz siz ilgi istiyorsunuz erkek seks aldıktan sonra tekrar dolana kadar kadına ilgisi gider kadında da tam tersi öyle dolmuştur ki patlayıp etrafa enerji saçmak ister :D
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
rica ederim iyi geceler
İyi geceler 🙋🙋🙋
Görüş
136Görüş
Erkeklerin doğasında var bu. Kadınlar arap atı gibi sonradan açılır sayı çoğaldıkça hızlanır ama erkekte tam tersi sayı çoğaldıkça yavaşlar ve uykusu gelir. ÇIkarmadan 5 atanlar ayrıdır onlar kral sebil su gibiler maşallah :D
Enerjileri bite ve toplamak isterler
Beynin orgazm sırasında salgıladığı hormonlardan ikisi, oksitosin ve vazopressin de uykuyla ilişkilendirilmiştir. Bu ikisinin salgısı melotinin salgısıyla da sıklıkla ilişkilendirilmektedir. Melatonin, vücut saatimizi kontrol eden ana hormondur. Oksitosin de aynı zamanda stres seviyesini düşürücü etki yapmaktadır ki bu da gevşemeye ve uykulu hissetmeye neden olur.
Vücuda ki kimyasallar yüzünden erkekler uykuya dalar. Seksten sonra Kadın şımartılmak istiyorsa en iyisi sarılıp uyumak olacaktır.
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Eline emeğine sağlık 🙏
Testosteron seviyesiyle alakalı. Seksten sonra testosteron seviyesi düşüyo ve erkek uzak kalmayı tercih ediyo. Yorgunluğun sebebi de genelde erkeklerin daha çok çaba sarfetmesi. Kadın da çaba sarfedebilir ama kadının hızlı hızlı hareket etmesi erkeğe göre daha zor.
her şey tadında olmalı ve yerinde olmalı bence cinsellik öncesi mutlu eden dokunuslar ve eğlenceler olmalı sonrasında cinsellik yaşanmalı ve sonunda onu mutlu edicek davranışlar sergilenmeli diye düşünüyorum bu dediklerim doğaçlama ile birlikte yapmacık değil icten gelerek sonrasında ise mutluluk sadece beden ve ruhen değilde bu soğuk sıcak çikolata ve nebilim güzel bir sıcak süt bile karşı tarafı mutlu edebilir
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ederim
🙋🙋
Bende ilişkiyi bosalmayla sonlandirdiktan sonra çıkarmadan sıkıca sarılıp bir süre öpüşürken çok iyi olduğunu seni sevdiğimi söyler yüz hatlarını omuzlarını öper üzerinde dururum. Bu arada sende ellerin sırtımda gezinmedi hoşuma gider. Bu arada gayret gösterir azdirirsan 2. Postayada hazır olursun.
Bence de en güzeli bu
Erkekler hayvandır 😊😊 boşaldıktan sonra kadının zevki sıvısı akmaya devam eder hemen geçmez. Böyle alırım kucağıma göğüslerini vajinasına okşamaya masaj yapmaya devam ederdim koynuma yatırım
Gayet açıklayıcı ve net olmuş yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Olayı yaşar gibi anlatman peki 🤣🤣
Birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 🤣
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Bu yorulmakla kesinlikle alakalı değil şöyle örnekliyim benim düşüncem, oruçluyken iftar sonrası hemen bir sigara yakılır ya o an yaşanılan keyif nasıl tarif edilemiyorsa seksten sonra erkeklerin uyuma isteği tamda böyledir. O mayışma hali gelen keyif mükellef oluyor..🫠
Ben sana bilimsel olarak açıklıyım bunu : erkekte salgılanan hormonlar ve aminobütirik asitler ve vücudun rahatlaması erkeğin uyumasina sebeb oluyor
Tm peki sıkıntı yok görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Rica ederim 🙋🙋
Bilimsel olarak şu şekilde;Erkekler orgazm hissini kadınlara oranla çok daha yoğun yaşıyorlar. Seks sonrasında erkekler hem fiziksel olarak yoruluyor, aynı zamanda vücudunda mutluluk ve uyku hissi veren prolaktin hormonu birikerek, uykuya geçmesini sağlıyor. Kadınlarda ise orgazm sonrası salgılanan oksitoksin hormonu, yakınlaşma ihtiyacını arttırıyor.
ilgi bekleme dediğimiz de sarılıp uyumak, sanki ağzında gül ile yılan dansı yaparak yatağa gel diyoruz😂
Kadınları tanımadıkları ve çokta kafaları çalışmadığı için. Orgazmın güzelliği cinsellikten sonraki anlarda pekişir ve takrarlanır.
Aynen öyle çok haklısın bu konuda ee tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂
Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Hormonlar yüzünden
Erkekte testesteron hormonu seks sonrası düşüşe geçtiği için erkek biraz uzaklaşmak kendiyle kalmak dinlenmek ister.
Kadında ise östrojen zirvede ve dişil enerji tavan yapmıştır. Sarılıp sarmalanmak ister
O kadar yolu gide gele gide gele enerji kalmıyor tabi. Erkeklerin harcadığı kalori miktarı neredeyse kadınların harcadığının iki katıdır. Yani sizler bizim kadar yorulmuyorsunuz.
Çünkü çok yoruluyorum
Size zevk veriyoruz ama siz durduğunuz yerde zevk alıyorsunuz biz hareketli yön
Tabii size zevk verirken siz de içten yoruluyorsunuz biz bedensel
Erkek çok enerji kaybediyor kadın çuval gibi yatakta duruyor ve kadınlar uykuya dalıyor hemen
yoruluyoruz çünkü tüm enerji kaybı bizden girdiydi ikinciside biz kadınlara göre bu ise biraz daha duygusuz yaklaşıyoruz.
Bunun sebebi evrimsel sürece dayanır. Eski insanlar mağaralarında seviştikten sonra erkekler hemen ertesi güne zinde uyanmak için uyurlardı.
Her erkek kalmaz ama ben sona ulaştıgımda ve ulaştırdıgımda daha fazla ilgi alaka gösteririm ve karsılıklı istek olursa devan ederim
Çünkü kadınlar duygusal yaratıldıkları için ilişki sonrası daha çok ilgiye ihtiyaçlar duyarlar onlara sarılmak iki güzel söylemek onlar için çok önemlidir kendilerini değerli hissederler sevildikkerini düşünürler sadece 5 10 dk zaman ayrimaniz yeterli olucaktir zaten
Hemen ilişki sonrası uyursanuz o kadın kendini mutsuz ve değersiz hisseder bunu unutmayın
Ben zatenilişki sonra sevgi şevkat gösterdigimi söyledim 🤗 karsılıklı sona ulaşılmadan heleki asla uyunmamalı bir cok erkegin hatası kendisi rahatladıkdannsonra evet dedigin gibi uyuyor olması zaten ama ben beni rahatlatan kadını rahatlatmadan ve sonrasında sarıp sarmalamadan sevkat sevgi göstermeden bırakmam dedim 🤗🤗
tamam peki 👏👏👏👏👏 bu konuda bilinçli ve duyarlı olmanız gerçekten çok güzel. Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ederim 🤗🤗
🙋🙋🙋
🤗🤗🙏
Gün boyu çalışıyor ise rehavet uyku yapmıştır doğaldır. kadınlar zevk alır erkekler zevk üretir , değil mi?
Ben bunu size bilimsel olarak açıklıyım; erkeklerde salgılanan hormonlar ve aminobütirik asitler ve vücudun rahatlaması erkeğin uykusunun gelmesine sebebiyet veriyor 😊
Ben biliyorum da bu yorumları okuyan yüzlerce insanda var onlar bilgilenmis oluyor
Bana cezamı vericeksin 😂 benim gibi ponçik birine kıyılır mı bee 🤣
Tm pikii 🤣🤣
Rica ederim efendim saygılar 🖐️
İligimizi somurun sonra niyey uyuduk. E napak insaniz yoruluyz 😅😅 saka bi yana da sokup cikartip hemen gana devrilmek cok odunca
Böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 😂😂
Aglaa aglaa 😅😅
Bana ağlamak değil gülmek daha çok yakışıyor
Gul 🌹 tabiiki yakisiyor 😍🤤🤤
tamam pikiii 😄😄 madem ısrar ediyorsun güleyim bari 😂
Çünkü efor sarfedildiği için yorgunluk oluşuyor ve aktifliğin had safada olması için rol düşmesi sonucunda uyku gelmesi normal
En İyi Görüş