Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ideal penis boyu vajinaya göre belirlenir. ayrıca amaca göre de değişir.
acı, sızı meselesi ve rahat ilişki açısından şunlar dikkate alınmalı. vajina genel olarak ortalama normal halde 8-8.5 cm derinliktedir. esnek yapıda bir organ olduğu için yaklaşık 2 kat esner. 16-17 cm gibi.
daha uzun penis acı verir. acısız ilişki için 8-16 cm arası idealdir.
üremek için ideal ise 8 cm ve üzeri yeterli. en ideal gebelik rahim önüne boşalmaktır. derinlik 8 cm olduğuna göre üreme amaçlı ilişkide ideal 8 cm ve üzeridir.
zevk için ise pensi ölçüsünün anlamı yoktur.
zevk almayı sağlayan sinir ağı vücut dışındadır. iç organlar zevk hissetmez. bizim türkçede a m dediğimiz organ tıpta 2 ye ayrılır. iç ve dış olarak. dıştaki kısım vulvadır. zevk almayı sağlayan sinir ağı bu bölgededir. iç dudaklar dış duaklar klitoris vulvayı oluşturur. girişten içe doğru olan ise üreme amaçlı yaratılmış bir iç organdır tıp vajina diye isimlendirir.
vajinadan zevk alamazsınız. vajinanın şekli şu şekildedir. girişte ilk 2-3 cm kısım dardır. penisi kavrar ama içerisi yumruk hareket edecek şekilde geniştir penisi kavramaz. penisi ancak girişteki dar olan 2-3 cm kısmdaki ksalardan hissedebilirsiniz.
eğer vajinadan zevk alınsaydı siz adet görürken kafayı yerdiniz. ya da yürürken oturup kalkarken kendi kendine uyarı yapar adım atamazdınız.
merkez klitoris. cinselliğin aslı ve temeli sevişmedir. sevişmeden zevk olmaz. ön sevişme saçmalığını da bir unutun. sevişme bitündür asla kesilmez. sona kadar devam eder. ilişki sevişme içinde yaşanır. ilişkiden önceki saffha ön sevişmedir. ama devamı gelmelidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14-16 cm en idealidir, daha kısası zevksiz bırakır, daha uzunu acıtır, ama kalınlıkta önemli, olabildiğince kalın olması her zaman daha iyidir, özellikle baş kısmının kütük gibi koskocaman olması kadına fazlaca zevk vermesi açısından önem arz etmektedir. kalınlık olarak 0.5 pet su şişesi kalınlığı idealdir, ilk ilişkisinde bakire kızı zorlar ama sonradan çok sever bu kalınlığı zevklerin en tatlısını ona yaşattıkça. net
00 Yorumla
+1 yılboy olarak 13-16 cm ama asıl etkili olan kısım kalınlığıdır kalın penis her zamna kadını daha çok zorlar ve daha çok hissetmesini sağlar tabiki 16 cm üstü kalın ve damarlı bir penis kadınların zevkten çıldırmasına yol açıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılSenin tatmin edebilen iyidir ve idealdir. Belli bir yerden sonra boyut değil seni ne kadar tatmin ettiği önemli.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bende 18,5 biraz büyük olunca her pozisyonda ilişki zorr oluyor aman aman deyip cekmekte iyi degil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler bitti şimdi kadınlar başladı penis boyu sorularına.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis boyundan çok bence kızlar için boşalma süresi daha çok önemli olmalı. Sonuçta parmakla orgazm oluyorsunuz, en az 9 10 cm yeter size, asıl önemli olan süresi ,20 cm ve 5 dk yerine 12 cm ve 50 dk daha fazla haz vermez mi size?
00 Yorumla45 santim iyidir
10 Yorumla16-17 cm şuana kadar sevmeyen çıkmadı 😈
10 Yorumla17 yeterli olur bir kadına
10 Yorumla
+1 yıl15 üstü olmalı kadın hissetmeli
00 Yorumla
+1 yılbenim boy 18 kalınlık 6
00 Yorumla
+1 yıl18 cm ve kalinn yeterli 🙂
00 Yorumla
+1 yıl15cm sana yeter :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılTatmin edemezse 20 cm olsa ne yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen söylemeyeyim ya benim ki baya küçük kalir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılİçeri alacağın 7 cm uzun olsa ne olacak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl15 santim ideal bence.
00 Yorumla
+1 yıl15-20 arası normal tatlım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana dar gelen bana bol gelir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİdeali alabildiğin kadar
00 Yorumla
+1 yıl15 ve üzeri
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. kalın 17 santim olmalı
10 YorumlaSana kaç cm lazım ki
00 Yorumla
+1 yıl18 kurtarıyorsa kafam rahat olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. herkesin ideali başkadır 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki 16 cm ideal mi sence
00 Yorumla
+1 yılİdeali 15cm -20 arası bence
00 Yorumla
+1 yıl13 den asagisi kendine erkek demesin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Ufak cunki 13 den ufak olan kestirsin😅
Neden ölçtün mü diye sordu. ?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 30 cm
00 Yorumla7 cm yeterli 😂
00 Yorumla
+1 yılturkıye ortalaması 14 ama 20 de korkutuyor
00 Yorumla
+1 yıl20 cm knk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılidealini bilmem eşim 21.7 net ölçtüm :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl15-17 cm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 ve üstü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 yeterlidir
00 Yorumla17 18
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 herkese yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim 14 :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlçtün mü