Bir yanım, gördüğüm tüm yakışıklı erkeklerle yatmak istiyor. Diğer yanımsa evlenip, anne olmak falan.
Aşka inancım kalmadı, kimi sevsem ya cinsellik peşinde ya da cinsellik olmaz deyince yolunda. Kskskskx
Bir yanım, gördüğüm tüm yakışıklı erkeklerle yatmak istiyor. Diğer yanımsa evlenip, anne olmak falan.
Aşka inancım kalmadı, kimi sevsem ya cinsellik peşinde ya da cinsellik olmaz deyince yolunda. Kskskskx
Erkeklerde bütün kızlarla yatmak istiyor. Bir tarafı da baba olmak.
Onlarında aşka inancı kalmamış. Şimdi cinsellik yerine başka şeylere bak. Cinsellik zaten konuşuluyor...
insanları bu şekilde mi tanıştırıyorsun kendinle
cinsellik yok var mısın benle? bunu mu soruyorsun gerçekten bu şekilde davranman karşı tarafı kırar
Alakası yok
Seviyorum diyorum açılıyorum
Sevgili olamayiz, seni sevemem ama takilalim falan diyolar
sende seviyorsan evlen o zaman ciddi düşündüğün biriyle
Takılın sizsize birdaha sakinsakn karşıma cıkmayinhicbiriniz
@XxSertaçılıcalıxx bana mı dedin
Cevap
17Cevap
Isiniz gücünüz Cinsellik başka birsey yok biraz kendinizi araştırın doğruluğu araştırın dürüstlüğü araştırın dinimizi araştırın ihanet etmeyin affedilmez aslaa
Karekter olsaydı böyle yapmazdın utann hangi yüzle karşıma çıkacaksın ,,
Sen kimsin
Merak etmeee bu cümleyi benden hep duyacaksın
Ne diyon dayı
Yakışıklı erkeklerin binlerce alternefi dururken neden tek bir kadına takılı kalıp onu sevsinki
Bence akışına bırak. İçinde yaşanmamış bir duygu bırakmadıktan sonra öyle ciddi bir adım at.
Bence ne istediğini biliyorsun ama işe gitmiyorsun. Toplum baskısı kafanı karıştırıyor.
Cinsellik bir ihtiyaç çünkü seni zorlayan kısmı bu zaman zaman
İsteklerini yerine getirmen için evleneceksin o zaman
Her ikisini de yapbilirsin bence.
Aşka inancın kalmasa da aşk istiyon
kendini sınırlama bu hazdan mahrum kalma ;)
iki şeyin sonucu da aynı b. kun sarısı kanka
En son ne zaman mst yaptin
Yolunda a. ş.
Hımm ilginç
Terazi kokusu aldim
Sen evlenince aldatırsın kesin
Sana bağlı
Çözemedim 😃😃😃