Sizce bakirelik ne kadar önemli. Cinsel olarak birlikte olduğunuz kişi ile ayrılınca kötü hissetmiyor musunuz? Aileniz duyunca üzülür diye korkunuz oluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakireliğin anlamlı bir kavram olması için istisnasız her kadında kızlık zarı denen dokunun doğuştan bulunması ve istisnasız ilk cinsel ilişkide kanaması gerekir. Evliliğin ilk gecesinde cinsel ilişkide kanama olmaması vajinaya daha önce bir penisin veya başka bir cismin girdiğinin kesin kanıtı olamayacağı gibi, kanama olması da vajinaya daha önce bir penisin veya başka bir cismin girmediğinin de kesin kanıtı olamaz. Kadınların yaklaşık yarısında ilk cinsel ilişkide kanama olmadığı bilgisini de eklemek lazım. Kızlık zarı (hymen) soğan zarı gibi vajina girişini kapatan kapalı bir doku değildir, öyle olsaydı adet kanının ve idrarın dışarı çıkması mümkün olmazdı. Kızlık zarına ve bekarete gereksiz ve aşırı anlam yükleniyor ve kadınlar üzerinde bir baskı aracı olarak kullanılıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklında cinsel ilişkiye girmek varas öyle birsey yapma bence bakirelik konusuna gelince bir kaç çeşit kızlık zarı var cinsel ilişkiye girken esnek olduğu için bozulmayan veya doğum yoluyla bozulan zarlar var evlenirken eş adayına söylemene gerek yok adabını biliyorsa zamanı gelince durumu belirbelirtmeli eş adayına soylemesen isar ederse seviyorsan bile bir yolunu bulu kurtul sorun etemz gibi görünür evlenince durmadan söyler cok sorun edersen diktire bilirsin bile
Aile gelince kisden kişiye değişir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
+1 yılBakirelik çok önemli bir şey değil bir erkek nasıl kadınlarla birlikte oluyorsa bir bayanda erkeklerle birlikte olabilir ben kızlık zarının olduğuna inanmıyorum kızlık zarı diye bir şey yok bu doğrulanmıştir ilişkide akan kan kızlık zarindaki olan kan değildir kadının psikolojik olarak hazır olmayışı ve yeteri kadar ıslanmamasından dolayı kan akar eğer ki bir ilişkide kan akmiyorsa o dünyanın en sağlıklı olan bir ilişkisidir kan akiyorsa orada bir sorun var demektir
15 Yorumla
Soran+1 yılYani 3. ilişkide bile kan akabilir öyle mi
- +1 yıl
Elbette akabilir akiyorsa orada bir sıkıntı vardır ya kadın yeteri kadar ıslanmadi ya da psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyor
zaten bildiğiniz üzere ilk ilişkide kan akmadi diye bakire değil diye hastaneye götürenler var bunlar - +1 yıl
@Vâkıf1358 Sen yürü git lan kavşak kulaktan dolma aptal bilgilerle yaşıyorsun bu hayatı dümbük bir kere bile kitap okumamışsın burada bana konuşuyorsun popiş oğlanı
- +1 yıl
@Vâkıf1358 Bir de gelmişsin bana yürü git diyorsun olm senin var ya yürütürüm yürütür tekerlekli sandalyeyle yürütürüm seni pç kurusu aptal saptal büyülerin laflarıyla biliyorsun cinselliği burada gelmişsin bk bk konuşuyorsun anaısnın * kazık çaktığımın oğlu
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Önemli değil. Neden kötü hissedesin, senden ne götürüyor ki o zar? Sağlığını mı, karakterini mi neyi? Ailen bunu bilmek zorunda değil, oturup zarım için mi üzülecekler. Herkes kendi bedenine sahip çıksın, böyle dandik konuları takmayın.
10 YorumlaValla herseyden önemli o önemli değil diyenler bacım... Benim için yediği boku birde pişman mı olacaklar binclii yapıyorlar
10 YorumlaKişiler ve toplumsal değerlerle alakalı
Bireysel olarak baz alinamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evliyim eşime bakire misin diye hiç sormadım. evlenmeden önce ilişkim oldu ama sadece sevişme şeklinde. ileri gitmedim. zaten tüm ilk ilişkilerde ilk kan olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsiri önemli bence o kadar para dökelim bir de calismasin ev de yatsin para harcasın istediği gibi yemek ve temzilkte yok zaten üstelik bir de bakire olmasın yok ya baska?
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım benim için çok önemli ama başkası yapmıştır Onun için önemli değildir o onun problemi
00 Yorumla
+1 yılBen hiç önemsemedim hayatımda. Sonuçta bir insanla olmak çabası, sıfır ürün alma çabası değil. Geçmişinde kendi bedeni ile yaptıkları kişinin kendi insiyatifinde. Bana laf düşmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlara karışma onlar herşeyi bilir sanamı sorucaklar?
00 Yorumlaönemli artık anlayın bunu evlenilmez bakire olmayan kızla
10 YorumlaBence önemli degil
10 Yorumla
+1 yılFazla takmam eğlenir gecerim
00 YorumlaBen kafaya takmam çünkü bende bakir değilim
00 YorumlaRuhu patlak olmasın yeter
00 Yorumla
+1 yılÖnemli deg zaten bakire de degilim
11 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman veda ettin
Önemli değil
00 YorumlaBoş iş