Ben ona herhangi bir şey demeden her şeyde ilki olduğumu söyledi. Benim de oydu ama ben zamanı gelmedikçe söylemedim neyse. İlki olan her pozisyonu yapabilir mi bence yapamaz o nerdeyse ilk seferimizde, bacak omuza bir pozisyon var ya onu yaptı takılmadan bir de yani her şeyin yerini biliyor gibiydi ben zaten dağıldım o öyle bilgili çıkınca o da anladı durduk. Neden bana yalan söyledi niye yalan söyler ki bir insan ilk der
Cevabın nedir?
Peynir çeşitlerini ele almak gerekiyor.
Taze köy peyniri ve kaşar aynı kefeye koyulmaz. Eski kaşarın yeri bir başkadır
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim diye demiyorum az kaşar çıkmadı sinir olmamak elde değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yıladam çok fanfinifinfon şeyleri izlemiştir belki takma
04 Yorumla
Soran+1 yıldediğin gibiyse orada gördüğü şeyler aklında olucak yine ben değil
- +1 yıl
kanka ne alaka orada seni arzuluyor bırak keyfine bak işte ön yargı yapma git sor insanca
Soran+1 yılbeni hayal etmiş olsa bile yatakta normal yatarken başka şeyler yapabilirdik beni yatağın kenarına çekip öyle tuttuğuna göre daha önce yaptı hadi diyelim bunun hayalini kuruyordu bakmadan nokta atışı da yapmazsın içime girmedi aklım başka yerde dağıldığımı görünce durdu
- +1 yıl
valla kanka ya şizofrensin ya çok iyi tahmin gücün var inşallah 2. söylediğimdir
İlk seferde bacakları omuza atan adamdan korkarım şahsen
00 YorumlaReis filmlerden filan ornek almistir ya. Demek bacagini omzunami atti vay namissiz hergele. Bide herseyim yerini biliyor he
00 Yorumla
+1 yılboş ver napicaksin aldigin zevke bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Mühendislik bişeymi bacak omuza yapmak?
05 Yorumla
Soran+1 yılYatakta normal yatarken başka şeyler yapabilirdik beni yatağın kenarına çekip öyle tuttuğuna göre daha önce yaptı hadi diyelim bunun hayalini kuruyordu bakmadan nokta atışı da yapmazsın
Soran+1 yıliçime girmeden durduk
Soran+1 yılbeni yönlendirmesinden rahatsız oldum belki de bilmiyorum. önceden de uyumluyduk ikimizin fikriydi her şey kendiliğindendi. bu sefer kendi başına bir şeylere kalkışınca benim bilmediğim onun bildiği bir şeyi yapıyor hissine kapıldım bir de kopuktu o an rahatsız oldum çok
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarektersiz olduğu için olabilir
00 Yorumla
+1 yılBunun cevaplari var gel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem