Cinsel Yaşam Lezbiyen miyim bunu nasıl anlarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Nasıl anlarım bunu? Lezbiyen miyim bunu nasıl anlarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sanmıyorum belki merakın vardır ama bu herkesde olabilecek merakdır... lezbiyenlik bir kaç defa kadınlarla denedikten sonra tekrar aynı seyi istemek, arzulamakdır... denemeden bilemezsin.. 1 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Deneyimlemen lazım bence. Hatta şu an lez bir arkadaşım var istersen tanıştırıyım 1 0 Yorumla
sessiz0607 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Erkeklere karşı duygusal ya da cinsel hissin var mı 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sessiz0607 +1 yıl Peki kızlara var mı Yorumla Soran +1 yıl Yoktu Yorumla sessiz0607 +1 yıl Peki lezbiyen düşüncesi nerden geldi Yorumla Soran +1 yıl Bir kızı beğenip düşündüm de o yüzden olabilme ihtimalim var mı diye aklıma geldi Yorumla sessiz0607 +1 yıl Sana şöyle soru sorayım bı vajina yalamak vs hoşuna gider mi Yorumla Soran +1 yıl Şu an düşününce olabilir diyorum ama önceden olsa iğrenirdim geçici galiba ya Yorumla sessiz0607 +1 yıl Olabilir mesela bı penis mi vajins mi daha çekici Yorumla Soran +1 yıl Vajina shdyfxvzsdlk Yorumla sessiz0607 +1 yıl Jgkskgks Yorumla sessiz0607 +1 yıl Konuşalım mı biraz senle Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Değilsin ama çok düşünürsen beyni yakıp o tarafa kayabilirsin. Psikolojik bir durum çünkü 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hemcinsinden hoşlanıyorsan ve erkeklere karşı hoşlantın yoksa olabilir 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl kızlar hoşuna gidiyor sanirimm 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tıpta eşcinsellik diye bir şey var mı Dr bey Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl var tabiki Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Anlarsin yaKizlardan hoslaniyonmu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa öyle bir şey hissettim Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Olabilir sevmek mi istedin belki hosuna gitmistir guzeldir jormal o Yorumla
asabikedii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bırak knk bunların hepsi anlık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana da anlık gibi geldi ya daha önce hep erkeklerden hoşlandım Yorumla asabikedii +1 yıl knk insanız biz o an neyden etileniyorsan o çok zevk diyorsan internetten izle yok yani anlık bir şeyi benimsersen öyle de olmaz yanii Yorumla
imbroz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Soruyorsan kez degilsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla imbroz +1 yıl Ara ara hemcinslerini canın çekmesi eşcinsel olduğunu göstermez Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkeğe değil de bir kadına duygusal olarak yaklaşabiliyorsan ve cinsel yönden de seni etkilediğini yoğun olarak hissediyorsan öylesindir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deneyimlemeden buna karar veremezssin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bir kız ile bir şey yaşamadığın sürece lezbiyen değilsin hatta yaşayıp hoşuna gitmeyip pişman olursan yine lezbiyen değilsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekle ilişkiye girmek istiyor musun peki 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye gore dediniz peki lezbiyen miyim diye Yorumla Soran +1 yıl Bi kızı çok beğendim birlikte olmak istedim Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
İstnbulEsnyurt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dusunduren sebeb neydi sana 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sınıftan bir kızı çok güzel buluyorum birlikte olduğumu düşündüm ilk kez oldu Yorumla İstnbulEsnyurt +1 yıl Anladim hic birlikte oldun mu Yorumla İstnbulEsnyurt +1 yıl Hoslanmak meyimlisin demek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben lezim 2 3 Yorumla 35izask +1 yıl Eee Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklere ilgim yok hep kızlarla hayal ediyorum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir kızı arzulaman lez olduğunu gostermez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biseksuelim ben yani muhtemelen sen çok libidosu yüksek birisin ondan olabilir mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sanmıyorum belki merakın vardır ama bu herkesde olabilecek merakdır... lezbiyenlik bir kaç defa kadınlarla denedikten sonra tekrar aynı seyi istemek, arzulamakdır... denemeden bilemezsin..
Deneyimlemen lazım bence. Hatta şu an lez bir arkadaşım var istersen tanıştırıyım
Erkeklere karşı duygusal ya da cinsel hissin var mı
Evet
Peki kızlara var mı
Yoktu
Peki lezbiyen düşüncesi nerden geldi
Bir kızı beğenip düşündüm de o yüzden olabilme ihtimalim var mı diye aklıma geldi
Sana şöyle soru sorayım bı vajina yalamak vs hoşuna gider mi
Şu an düşününce olabilir diyorum ama önceden olsa iğrenirdim geçici galiba ya
Olabilir mesela bı penis mi vajins mi daha çekici
Vajina shdyfxvzsdlk
Jgkskgks
Konuşalım mı biraz senle
Değilsin ama çok düşünürsen beyni yakıp o tarafa kayabilirsin. Psikolojik bir durum çünkü
Hemcinsinden hoşlanıyorsan ve erkeklere karşı hoşlantın yoksa olabilir
kızlar hoşuna gidiyor sanirimm
Tıpta eşcinsellik diye bir şey var mı Dr bey
var tabiki
Anlarsin ya
Kizlardan hoslaniyonmu
İlk defa öyle bir şey hissettim
Olabilir sevmek mi istedin belki hosuna gitmistir guzeldir jormal o
bırak knk bunların hepsi anlık
Bana da anlık gibi geldi ya daha önce hep erkeklerden hoşlandım
knk insanız biz o an neyden etileniyorsan o çok zevk diyorsan internetten izle yok yani anlık bir şeyi benimsersen öyle de olmaz yanii
Soruyorsan kez degilsin
Umarım
Ara ara hemcinslerini canın çekmesi eşcinsel olduğunu göstermez
Erkeğe değil de bir kadına duygusal olarak yaklaşabiliyorsan ve cinsel yönden de seni etkilediğini yoğun olarak hissediyorsan öylesindir.
Deneyimlemeden buna karar veremezssin
Öyle mi
Evet bir kız ile bir şey yaşamadığın sürece lezbiyen değilsin hatta yaşayıp hoşuna gitmeyip pişman olursan yine lezbiyen değilsin
Erkekle ilişkiye girmek istiyor musun peki
Evet
Neye gore dediniz peki lezbiyen miyim diye
Bi kızı çok beğendim birlikte olmak istedim
Yok
Peki
Dusunduren sebeb neydi sana
Sınıftan bir kızı çok güzel buluyorum birlikte olduğumu düşündüm ilk kez oldu
Anladim hic birlikte oldun mu
Hoslanmak meyimlisin demek
Ben lezim
Eee
Nasıl anladın
Erkeklere ilgim yok hep kızlarla hayal ediyorum
Bir kızı arzulaman lez olduğunu gostermez
Biseksuelim ben yani muhtemelen sen çok libidosu yüksek birisin ondan olabilir mi
evet