Kız arkadaşıma eski çocukla beraber olup olmadığını sorayım mı?

3 haftadır beraberiz, bununla geçmiş konusu açıldı işte eski sevgilinle en çok yakınlaşman ne oldu dedim, ilk başta bir şey olmadı sadece el ele tutuşma dedi, bende bak bana dürüst olabilirsin geçmiş umrumda değil sadece senden duymak dürüst olmanı istiyorum, daha bir güvenirim dedim ısrar ettim. Anlattı oda tamam sadece öpüşme oldu oda parkta diye, tamam dedim peki gorüntülü konuşurken cinsellik konuştunuzmu dedim ondada biraz kendini geri çekti, beni sadece atletli gördü odur dedi, yine ısrar ettim anlattırabildim, ve görüntülü cinsellik konuşup, özel yerlerini gösterdiğinide öğrendim. Ve o çocukla dediğine göre, buradayken memleketteyken bir kez cafede bir kez parkta oturmuşlar, ve çocuk İstanbul'da sağlık okuyor, kızda o zamanlar İstanbul'da iş amaçlı bulunuyordu apart tutmuştu tek kalıyordu, ve çocukla bir kezde İstanbul'da cafede görüşmüşler. Aklıma takıntı oldu ama bukadar cinsellik konuştularsa, ordada illaki kız yanlız yaşadığı için çocuğu evine almıştır ya da çocuk öğrenci olduğu için onun bekar evine götürmüştür diye düşünüyorum. Şimdi kıza bu konudada ısrar edip anlattırsammi böyle şey oldumu olmadımi, bunuda anlatırmi nasıl bunu anlattirabilirim
Kız arkadaşıma eski çocukla beraber olup olmadığını sorayım mı?