dalga geçmeyin ama bu bir hastalık mı acaba? 7 yıllık evliyim 26 yasındayım. Çok tuhaf doymuyorum cinselliğe. Günde 2 kere olsa da yok demem. Aklıma da geliyor uzanırken falan. Ay çok saçma yaaa 😩 normal mi bu durum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az 3 katı ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım. Yani orgazm olunması lazım. Eğer tam orgazm olunamazsa bırak isteğin azalmasını daha da fazla artar. Kısır bir döngü şekilde isteğin her defasında artarak devam eder. Yani senin sorunun tam orgazm olamamak😃😃 bu neden olur dersen😃😃
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😃😃 sorunun tam olarak bu ve aslında çözüm arıyorsun değil mi?😍😍🥰🥰
Soran+1 yılÇok açık ve güzel bir anlatım olmus 👏 peki ben şöyle anlatsam. Ben eşimle ilişki yaşarken zevk alıyorum ama dediğin gibi kendimi çok kastığım için , adamın kolu ağırdı yoruldu diye düşündüğüm için orgazm olamıyorum. Sadece kendi kendime masturb. Yaparak orgazm olabiliyorum. Bunun çözümü ne olabilir?
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bunun çözümü var tabii. Yukarıdaki bisiklet örneğinde olduğu gibi çok kolay orgazm olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım. Ayrıca ben mastürbasyon ile tam orgazm olduğunu da zannetmiyorum. Şöyleki, mastürbasyon 2 dk sürüyor ve ilk yazımın sporundaki her şey yoğun olmuyorsa maalesef orgazm olamıyorsun demektir. Eğer mastürbasyon en 15 k sürer ve yoğun orgazm olabilirsen bisiklet örneğinde olduğu gibi tüm önyargılarından kurtulursun. Şu sayede her seferde tam orgazm olmaya başlarsın. 😃😃 peki mastürbasyon tam orgazm olabiliyormusun, yoksa 2 dk ıslanıp orgazm olduğunu mu zannediyorsun. Bu durumda hatalı mastürbasyon teknikleri bir tarafa bırakıp çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri kullanmanı tavsiye ederim. 😃😊
Cevap sahibi+1 yılİlişki sırasında sadece orgazm olmaya odaklan. Eğer eşini aşırı derecede tahrik etmek istiyorsan yoğun orgazm olman ve o anda çıkardığın inleme sesleri eşini resmen deli eder. 😃😃
Soran+1 yılOhooo çok sıkıldım 😁 baya uğrasmam gerekecek sanırım o zaman. Mastürbasyon ile ben orgazm olduğumu düşünüyordum. Öyle aşırı titremem vs olmuyor ama rahatlıyorum gibi birsey. Ay bilmiyorum kafam allak bullak oldu iyice
Cevap sahibi+1 yılmaalesef sana çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri laızm😃😃 hayatında ilk kez yoğun orgazm hazzını iliklerine kadar hissettiğinde beni çok iyi anlatacaksın 😊😊
Soran+1 yılNasıl teknikler onlar? Belki yaşamışımdır büyük bir beklentiye girdim şu an 😁
Cevap sahibi+1 yılAyrıca aşırı mastürbasyon yaptığına ama bunun bile bırak yetmedi isteğini daha fazla arttırdığına eminim 🤪🤪🤪
Cevap sahibi+1 yılİstersen çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili bir mastürbasyon tekniği tavsiye edebilirim😃😃😍
Soran+1 yılDinliyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar, eğer devamını yazmanı istersen söylersin. 😊
Cevap sahibi+1 yılÖnce mastta yapılan hatayı yazacağım.
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mastürbasyon da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var Ona göre devamını yazacağım
Cevap sahibi+1 yılDevamını öğrenmek istersen yazarsın 😊
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlarda belli bir yaştan sonra cinsel açlık normal bir durum oluyor. Hayatınızda zirve noktalara geliyorsunuz. Özellikle 30lu yaşların başı kadınlar için libidonun tavan yaptığı anlar oluyor. Önünüzde bunu arzulayacağınız çok yıllar var. Başa çıkmak için ise öncelikle kendinize kota getirmelisiniz. Saatlerce seks yapmak da hiç yapmamak kadar cinselliğe etki ediyor. Çok fazla istediğiniz zaman kendinizi meşgul edecek şeyler bulun. Masturbasyona vb. gerek duyduğunuz zaman mümkün olduğunca uzun süre yapmayı ve boşalmayı ertelemeyi deneyin. Bu size uzun süreli bir zevk verecektir. Partnerinizle yaparken asla sevişmeleri kısa tutmayın. Tek seferde mümkün olabildiğince uzun bir beraberlik geçirin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
59Cevap
+1 yılBen de 5 yıllık evliyim her gün bir erkek olarak sınırsızca istiyorum ama eşim uyuşuk bir bayan olduğu için Haftada bir belki 2 kere cinsellik istiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten
14 Yorumla
Soran+1 yılCinselliği monoton olarak değil de farklı fantezi ve eğlenceli yaşayarak eşinize sevdirebilirsiniz. Bir kadın olarak benim tavsiyem bu...
- +1 yıl
Çok şey denedim farklı mekanlar farklı ortamlar fantezi iç çamaşırları alıyorum ama uyuşuk monoton bir kadın olduğu için benim de modumu düşürüyor
Soran+1 yılKaç yaşında eşiniz?
- +1 yıl
26yaşı
Normal olması gereken bu aslında ama diğer insanlar mı tuhaflaştı ne
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani günde 2 kere yapıyor olmak sadece kocanla yapıyor olmak bunların hiçbir sorun değil gayet normal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı sen bir de beni düşün abla :D
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eşinle ilişkide boşalabiliyormusun, yoksa eşin bosalıp bırakınca mastürbasyon yaparakmı boşaliyorsun
00 YorumlaOtellerin spasına gidebilirsin masaj alabilirsin 😊 bir hafta kendine gelemezsin. Şair burada ne demek istedi 😂
00 Yorumla
+1 yılÇocuk var mı çocuktan sonra kesiliyor kadınlar genelde
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane var 🙈
- +1 yıl
2 çocuktan sonra hala senin istek azalmadıysa senin durum vahim enistede artık yavaş yavaş haftada 2 ye doğru inmiştir senin iş zor Manuel devam 😇
Soran+1 yılAhahahah sağol ya 😁😁😁
- +1 yıl
Enişte tatlı dilli biriyse sorun kalmaz 😛
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan doyuramıyorsa kocana geçmiş olsun aldatma potansiyelin var mı? (tabi senin libidon yüksek hangi erkek olursa olsun seni doyurması zor gibi)
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a şükür öyle bir karakterim yok. Baska adamdan iğrenirim ben.
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım ilerideki evleneceğim kadın da bu denli istekli olur😈 çünkü bende bu şekildeyim
10 YorumlaBu durum evlendiğinden beri bu şekilde mi yoksa yeni yeni mi böyle olmaya başladı
00 Yorumlabana denk gelmiyor senin gibisi. insanlar ne şanslı arkadaş yawhu:)
00 Yorumla
+1 yılSende hep yap normal tabiki nasıl ki acıkınca yemek yersiniz bu da öyle bir şey
00 YorumlaAllah vergisi işte napalım bende öyleyim sanırım seçkin türlerdeniz
00 Yorumla
+1 yılBekarim ve bende oyleyim
82 Yorumla
Soran+1 yılBekar için belki normal ama ben evliyim 😧
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın son hali 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünde 4 5 defa yapsan bir süre sonra bıkarsın. Doymaman iyi bir şey 👍
12 Yorumla
Soran+1 yıl4,5 defa mı? Can mı dayanır uyulur artık 😁🙈
Soran+1 yılUyuşur
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam istediğiniz gibi bir ilişki yaşamıyor musunuz onunda etkisi olabilir bu arada istekli olmanız güzel bir şey ama eşinizin tepkisi nasıl bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSitede böyle 4 5 tane sapkın var kadin profili ile yazıp yazıp bundan tatmin olan...
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bunu yazarak tatmin mi olunur
Cevap sahibi+1 yılSana sormali o halde amacın ne, kadin olmadığın halde sürekli bu tip şeyler yazmaktaki amacin ne. Erkek demiyorum dikkat et erkeklik yakışmıyor çünkü...
Soran+1 yılOk düşüncelerinle içinde savas 😏
Cevap sahibi+1 yılYani sen sapıklığı kadin profili ile yazmaya bunun tatmin olmaya devam. Acinacak hakdesin
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bu güzel bişey bence hayatı dar etmemek kaydı ile😉
00 Yorumla
+1 yılGünde 2 defa çok az ki ben günde 5-6 defa yaptığım oluyor doyamıyorum
00 Yorumlanegüzel istekli bi kadınsınız eşiniz çok şanslı ozaman gayet normal duurumunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bence elinde sorun var. Mutlu edemiyor seni demek ki. doyuramıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kadınlar bize niye denk gelmez anlamıyorum ki aramızda böylesi varsa beni bulsun 😃
00 Yorumla
+1 yılSeni iyi becermek lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılSen onu çevir kendini becer. 😝
- +1 yıl
Sjjdd kendim olmaz sen gel
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belli ki ilişkide tatmin edilemiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben kasıyorum kendimi. İlişkide orgazm olamıyorum. Adamın eli yorulcak vs düşünüyorum hep. Sadece kendi kendime masturb ile orgazm olabiliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bun da anormal bi taraf yok acıkcası
00 YorumlaÖnemli bir konu canım konuyu konuşalım mı
00 YorumlaKocan doyuramıyor demekki
00 Yorumlane güzel işte eşin şanslı adammış😉
00 Yorumla
+1 yılKendimden bildiğim için normal diyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHormon seviyeleri ile alakalı
00 Yorumla
+1 yıldoyumsuzluk hastalı var abla sende :d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Eşin ne diyor bu duruma. O önemli
08 Yorumla
Soran+1 yılAdamın poposu kas yaptı benim yüzümden sürekli hareket hali 🙈
Soran+1 yılMemnun değilse bile belli etmez ki ama bazen ben yanaştığımda , yarın erken kalkmam lazım falan diyor. Anlıyorum bende istemediğini
Soran+1 yılYuh o kadar da değil
Soran+1 yılOnların s.. ini birbirine bağlarım
+1 yılkocanda durumlar nasıl?
00 Yorumla
+1 yıl2 kere mi 10 olsa yok demem🤣
00 Yorumla
+1 yılNormal değil her şeyin fazlası zarar teyze
00 Yorumlalibidon aşırı yüksek olabilir bu normal
00 YorumlaTam aradığım kişisin yaa
00 Yorumla
+1 yılDevam devam gençsin daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlarıni ölçtür istersen
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye sorguluyorsun ki eşin bunu sorun yapmıyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılBen rahatsızım bu durumdan ama
- +1 yıl
İlişki anında da tam anlamıyla doymuyor olabilirsiniz
Bence yanlış doyuramayan partner var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMotor 4000 beygir gücünde galiba 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Emin ol harikasın sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. normal bende öyleyim
00 Yorumla
+1 yılNormal