Benden hoslanan bırı var bende hoslanıyorım sevgili olmak istiyor ama ben bakire degılım bunu ona nasıl anlatcagımk bilemiyorum belkı benı istemeyecek kafamda surekli bunu dusunuyprum lıtfen yardım edin 😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Direkt söyleme bence kapak atmaya calisiyormus yamanmaya calisiyormus intibaını uyandirma gerci kapak atmaya calisiyorsun ama 😀 1 hafta olmus tanisali ne ara ciddi düşünür oldun bir süre devam et gerçekten aşık olduysan söyle ama o sureçte de para harcatma hiç değilse o kadar param gitti diye pişmanlik yaşamasin. Terkedilirsen terkedilirsin ama tabi eğer evliliğe kadar cinsel ilişki yaşayalim derse kabul etmek zorundasin bekaretini verirken moderndin de evlenmeye gelince mi geleneksel oldun der bu da seni kullanilabilir hale getirilebilir. Sen güvenmiyorum dersen güvenmiyirsan niye ciddi bir ilişkiye başliyoruz der Gerçi ortada evlilik mevzu yoksa da cinsel ilişki yaşamak zorundasin diyecek ki bekaretini verdikten sonra bunlari yaşayacagini biliyordun verdigin sevgilin o kadar çekici dayanilmaz biriymiş ki gelecegini yakacak kadar onu arzulamissin der beni arzulamiyirsan niye sevgili oluyiruz kardes kardes takilacaksak niye sevgili oluyoruz der cinsel iliski yasamadan sevgili olacaksak gider bakire kiz bulurum der o senin söylediklerini söylerse ona hak veririm der.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim geçmişinden sakın olaki ona bahsetme sakın diyim iyi netice alamasın ben eskiden bayanlara dürüst olun açıklayın derdim ama bu dürüstlüğün iyi netice vermediğini burada yapılan yorumlara istinaden anladım anlayacağın iyi sonuç alamasadın çünkü burası Türkiye ülkemizin eğitim seviyesi düşüktür ve eğitim seviyesi düşük toplumlardan bekaret olayı daha çok su kaldırır geçmişi anlatıp ortamı bozma derim anlatırsan bu yazdıklarımı hatırlayacağından eminim nerdeyse
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım geçmişin senin mahremin. hem dinen hem hukuken söylemk zorunluluğun yok.
eğer sorasa geçmişim hakkında konuşmak istemiyoum diyerek devam et. bu konuya çok önem veriyorsa bitir terk et.05 Yorumla
Soran+1 yılGecmıs konusu hc acilmadı. Hayatıma giren insanların hicbiri gecmısımı sormadı hep anlatmak zorunda kaldım anlatınca yarı yolda kaldım. Hem cocuk Şu an ciddi dusunuyo anlamasam ne yapabilirim ko
- +1 yıl
Haddini bilecek ne demek yaa ciddi düşünüyorsa söylesin söyleme zorunluluğu yok diye bir şey yok belki bekarete önem veriyor. Ayrica ciddi bir ilişki düsünüyorsa da cinsel ilişki yaşamak zorunda evlilik disi bir ilişki yaşamiş ama evlilik öncesi bir ilişki yaşamayi reddediyor yok ya sevgili olup seks yalarken moderndin de evlenmeye gelince mi geleneksel oldun derler adama
bence direk söyle eski sevgilim ile böyle bir durum yaşamıştık anlayışla karşıladım ama ben öğrendim o sonradan itiraf edince pişman oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılYenı yenı konusyoruz ne zaman söyleyebilirim kı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka ya herkesn alnında mı yazıyo bakire olup olmadığı eğer öyle bir derdi varsa da sırf bakire değilsin diye görüşmüyosa kurtulmuş olursun bence senin karakterinden çok buna önem verecek biri olması yanlış olur
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek olarak katılıyorum söylemek lagzım seven takmaz
+1 yılKeşke bekaretini vereceğin zaman bunları düşünseydin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bir ilişkiye başla bir şeyler belki yaşarsınız seks yaparken zaten kendi fark eder bunu
00 Yorumla Bu sorun olmaz ki ciddi düşünen bir çok erkek için bulunmaz Hint kumaşı gibisindir sen şimdi
01 Yorumla
+1 yılBunu söylemek zorunda değilsin bence ilk gündem isteyecek değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBende bunu şu an kafana takma ileride belki sorun olmaz olayları direk cinselliğe bağlama
00 Yorumla Sevgili olduğunuzda direk ilişkiye mi girecen sanki
00 Yorumla
+1 yılacık acık soyle kabul etmezse kabul edenle sevgili ol
00 YorumlaBen de eşime anlatırken zorlanmıştım
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ne zaman anlattınız
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılAnlatmayp ne yapabilirim kı
şaka mı yapıyosun
00 Yorumla
+1 yılAçıkca konuşmalısım bunu ne olursa olsun
00 Yorumla