Boşalmaya yakın veya boşalınca erkeğin öpmesi veya söylediği sözlere anlam yüklenmesi doğru mu? Partnerim boşalıcakken bana “sen beni buraya iki günde bir getirticeksin gibi görünüyor” demişti. Kendisi benden yaklaşık 250 km uzakta 😂😂 buna anlam yüklenmez elbet ama boşaldığında öpmesi falan çok hoşuma gidiyor. Bu erkeklerin genelinde olan bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Yani seni iyi hissettirmen için yalan söylüyor olabilir ya da senin vay be ben buna ne kadar çok zevk veriyorum gibi gururunu okşuyor olabilir ya da gerçekten çok iyi oldugun için gerçekten söylüyordur
013 Yorumla
Soran+1 yılPeki bana neden kendimi iyi hissettirmek istesin ki? Birde bu yakınlaşma sadece öpüşmeden ibaret birazda belki fazlasıdır başka bir şey yok
Soran+1 yılYok o kişinin beklentisini anladıktan sonra zaten olmayacağını söyledim bitti sarece merak ettim
Soran+1 yılTam olarak adı olmayan bir ilişkiydi tanımaya çalışıyorduk ama bir şeyler istediğim gibi gitmedi maalesef
Soran+1 yılArada yaşanan şey söylediğim gibi tam olarak bir birliktelik değildi. Boşalma oldu ama bunu birazda kendisi sağladı ve evet sonraki davranışları benden faylanmak istediğini gösteriyordu ama ben ona istediğini vermedim
Soran+1 yılYaptıda zaten 😂😂 ertesi gün +18 caps gönderdi. Bozmadım ama olayı bana döndürünce yeter dedim. Belliydi ağzımı yokluyordu. İki gün soğuk yaptı. Zaman kaybısın dedim konuşmayı kestim. Konuşmuyoruz yani
Soran+1 yılTeşekkürler sizede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılhayır aksıne bosalınca is biter cogu devrilip yatar ya da giyinip kacma pozısyonuna gecr ya da dus alayım der
02 Yorumla
Soran+1 yılArada 250 km yol var iş bitti 15 dk geçti giderken öpmeyi unuttu veya soğudu o c
- +1 yıl
hahaha normal
+1 yılBende genelde boşaldıktan sonra i vajina çinde bir süre bekletirken sevişmeyi daha çok seviyorum
00 Yorumla250 km y0l gitmem 0 bende y0k🤣 b0şaldıkdan s0nra sarılır öperim d0kunurum
010 Yorumla
Soran+1 yılKendisi futbolcu yaşadığı yerdede takılacak kız bile bulması zor ahhaha o yüzden geliyordu zaten oc
- +1 yıl
hee yani yaşadığı yerde kız 0lsa gelmezdi diy0sun😆bide 0c dediğine göre işler iyi gitmiy0r galiba
Soran+1 yılGelmezdi elbette 😂😂😂 şu an konuşmuyoruz zaman kaybısın dedim 😂
- +1 yıl
vayy g0lü atıp maçı kazandın futb0lcuyu evine puansız gönderdin😜😃
Soran+1 yılAh onu öyle yarım bir şekilde bırakmak vardı kasıklarına ağrı gire gire 250 km yolu gitmesini sağlasaydım keşke diyorum ama iyi kalbimden kaybediyorum işte ahahha
- +1 yıl
nalet olsun kalbime ki onun boşalmasına izin verdim😂 içine mi boşaldı yoksa kız
Soran+1 yılYok içime giremedi bile ahaahhaha
- +1 yıl
Haha amma bozulmuştur he 250 km yol hel içine girmeden geri git🤣
Soran+1 yılValla zerre umrumda değil ahahhah
- +1 yıl
Golü kendi kalesine atmış 😆Onun işi tamamdır artık bi daha gelmez yanına
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. yok... sadece daha cok senı becrmek ıstıyorrr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGururlan diye demiş işte yakında birini bulsa aynısını onada diyecek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZevk ve fantezi meselesi bunlar herkeste olacak diye bişey yok ama vardır öyle olanlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirde bunu bosaldiktan sonra sor ayni seyleri diyecek mi o anki istekten bu kadar şeyleri demistir
00 YorumlaYok sadece heyecandan söyleriz
02 Yorumla
Soran+1 yılÖpmeyide mi
Zevk veren birisisin demek ki :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılPamuğa dönmüş adam
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden ama
- +1 yıl
İstediği her şeyi almış
Soran+1 yılİstediği her şeyide almadı aslında 😂 bence o yüzden sen beni buraya iki günde bir getirticeksin demesinin sebebi ahahhaha
- +1 yıl
Memnun kaldığı için de demiş olabilir hocam😀
+1 yılanın etkisi tamamen
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Evet aynısını yapıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi