Kadın ilişkiye girer o*ospu k*şar namussuz vb. olur kadın aldatır yine aynı olur kadın bi erkekle görüşür çevresi tarafından ayıp karşılanır. Fakat erkek bunları yapınca hiç bir sıkıntı olmuyor. Toplumumuz neden böyle geri kafalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bizim halkımız çünkü hayatlarını kadınları kontrol etmek baskılamak adına kurmuş. Bizimle uğraşmadan rahat. Halbuki sadece baş kapatmakla cumaya gitmekle değilde, dinimizde kadına nasıl davranılır diye düşünüp müslümalığı ögle yaşasalar hiç böyle olmicak🙃 ahhh fazla beyinsiz insanlar var maalesef
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok hakklısın. Maalesef maalesef
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında bunun sebebi ilişkiye girmeniz değil, kandırılmanız..
Namus erkeğe göre kandırılmaktır zaten.
Onurumuzla oynanmak olarak görüyoruz.
Ve sizi gerçekten kandırıp yatağa atıyorlar.
Ben buna namus gözüyle bakarım, ancak bazı kadınlar var hayatını seks yaparak yaşıyor bilerek isteyerek buna namus gözüyle bakmam mesela. Kişiler özgür alanı çünkü.
Ha biz size bu dayatmayı niye yapıyoruz mağdur olmayın diye..
Çünkü kadınlar zarar görüyor.
Bir erkek kadın tarafından tecavüze uğrasa dünyanın en mutlu erkeği olur, kadın erkek tarafından seni uğrasa, dünyanın en mutsuzu..
Cinsellik sizin için farklı bizim için farklı.
Siz pasif tarafsınız.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca namus kavramını kadınlar kendi oluşturuyor.
Nasıl mı?
Bir kadına elin çarpsa elini çek değme bana namusumu kirletme tarzı tepki gösteriyor günümüzde yanlışlıkla bile kadına elin değse kadın tepki gösterir, erkek ise güler geçer.
Birde mesela size burada biri yarı çıplak fotoğraf atınca tepki gösteriyorsunuz, bunu gören diğer erkekler de sizi koruma amaçlı haddine olmasa da diğer erkeklere baskı uyguluyor aklınca sizi korumak amacıyla. siz cinselliği hoşunuza giden bir şey olarak gösterseniz kimse size karışmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Yoo bence öyle değil namus kavramı iki cins içinde vardır. Cahil insanların kadına yakıptirdigi durum bu maalesef ama
10 YorumlaGünümüzde kadınlarda namus arayan erkek sayısı git gide azalıyor.
Çünkü iki cinsiyette ahlaksızlığı özgürlük olarak görüyor.
Eskiden de erkeklere kazanova derken o kişiler de evlenemezdi istese de. Yani kadın değil sadece.
00 Yorumla
+1 yılneticede kadının yaptıgı yanlıs erkege serefsiz karaktersiz denmedigi icinmi adaletsiz yoksa kadın her boku yesin ama erkege denmedigi icin kadınadamı denmesin işin neresindesin o önemi
00 YorumlaÇünkü kadın incidir. Daha mahrem ve daha değerlidir erkeğe göre. Demirin pas tutması kabullenir ama incinin parlaklığının sönmesi ağır gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Çünkü evlenme aşamasında tüm yük erkeğe yıkıyor, her kızın fiyatı talep ettiği altın kadardır diye bir düşünce tarzı hakim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNamusun cinsiyeti olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum fakat günümüzde sadece kadına yüklemiş cahil insanlar var
- +1 yıl
Maalesef kafa yapilari degismez onlarin
Gizli Üye(30-35)+1 yılCubku bizde zar var. Kan geliyir ya çok onemli
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi o olmazsa ölüyoruz biz olmayınca yaşamamız lazım😂
Cevap sahibi+1 yılTabiki 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılNamusun cinsiyeti olmaz. Erkegin de or@sbusu cok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşunu bil kadın erkeğinde namusudur kendisininde
00 Yorumla
+1 yılbence kadının istekleri onemlı hersey yapabilir
00 Yorumla