Cinsellik yaşama ümidimi kıran kişiye nasıl davranmalıyım?

Benim aynı okul döneminden 15 yıllık bir arkadaşım var, arkadaşım diyorum aslında ama kendisini seviyorum Bu da onu biliyor engel durumu ağır ikimiz de bedensel engelliyiz daha önce aynı okuldan mezun olduk evlilik yaptı daha sonradan tekrar konuşmaya başlayınca onun gittiği tedavi merkezine gittim aramızda çok samimi bir iletişim vardı bana her şeyini anlatır ben ona anlatırım, geçen gün kendisiyle sanaldan cinsellik konuşmak istedim yani konu oraya gelmişti, başlarda böyle bir şey yaşarsak pişman olur musun dedi kabul eder gibi oldu bana biraz zaman ver dedi sonrasında da ben böyle bir şey yapamam, yaparsam yüzüne bakamam falan dedi ben de çok umut etmiştim bir de sevdiğim kişi olduğu için, şimdi kendimi psikolojik olarak çok kötü hissediyorum tabii ki kabul etmek zorunda değil yaptığım teklifte normal bir şey değil ama o öyle konuşunca bir an için umut etmiştim.

Şimdi ise çok üzüldüm 🥺🥺

şimdi kendisine nasıl davranmalıyım?

#GeceMuhafızı

19 Kasım, 2022 Cumartesi Saat 19.52

Misafirli davran
Normal davran
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yani böyle kabul eder gibi hani pişman olur musun diye sorup da bana biraz zaman ver düşüneyim kendime izin vereyim falan dedi ondan sonra da istemeyince kötü oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim bence mesafeli davranmak her zaman en güzeli