İlla kan mi gelmesi lazım. Erkekler düşüp kalkınca ptoplem yok. Kadın sevip ilişki yaşayınca malum bacım oluyor. Vay dünya vay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden mi? E niye olcak bekaretinizi geleceğinizi yakacak kadar dayanilmaz ve çekici huldugunuz bir erkeğe veriyorsunuz ondan sonra terkedilince de ayy ben şimdi nasil evlenecem deyip saf canım birini bulup kendinizi yamamaya çalısıyorsunuz cekici bulmasaniz sa sevmeseniz de sirf sizi kabul ediyor diye aşik numarasi yapiyorsunuz adamlar da mal mi öğrenince ya terkediyorlar ya da kullanıp atıyorlar yani bakir olmasa da adam kabul ermez bakire olmayani elalemin kerizi o mu niye kabul etsin?
Ayrica çoğu kiz erkeğin bakir olmamasini önemsemiyor ki zaten hatta bakir olan erkeği erkek yerine koymuyorlar ezik diyirlar dindar kizlar bile bakir olmasa da olur kabul edeeim diyor e ama erkekelr kabul etmiyorlar desiginde oldun kadin namusunu korumali diyor kiz bir eekegin geçmisinden rahatsiz olsa bile kafasinda silebiliyor ya da bir engel olarak görmüyor anladin mi?
Ve en önemlisi sana bir sey söyleyeyim mi aslinda hicbir erkek bekareti sorun etmez tamam mi en azindan engel olarak görüp bunu takinti haline getirmez dunya kadar geleneksel turk erkegi bakire olmayan avrupali kizlarla evlenen hicbiri de sorun etmiyor neden çünkü onlarin kültüründe bu normal benim kendi adanali arkadasim alman bir kizla evlendi gecmisini de biliyordu e kardaş bunlarin öyle bir gecmisi oluyor napalim dedi e hakli bir de sevmese o alman kiz onbinlerce secenegi varken bizim arkadasla olur muydu? türk erkeginin sorun ettigi sey bir türk kizinin bir erkegi toplumsal degerleri dinj degerlerini hatta hazinem dedigi seyi butun gelecegini bir erkek icin feda edecek kadar o erkegi arzulamasidir. Sonra bir de pisman oldum artik yapmayacam dedigi zaman da ipler kopuyor e kardesim soz yok Nisan yok bekaretini verirken moderndinde evlenecegin adama gelince mi geleneksel oldun? E zaten kimse seni istemedigin icin sen o çocuğa mecbur hissediyorsun jendini sevmesen de sevmis numarasi yapiyorsun Avrupali gibi yasadiysan avrupali gibi evlen birini sev cinsel cekim duy bir süre birlikte yaşa seks yap evlilik teklifi alırsan da evlen
06 Yorumla- +1 yıl
Bekaret benim içinde önemlide evlene ceğin kişinin gerçekten bakire olduğunu esnek vameliyat yoluyla bozulabilcek veya herhaltı yapıp onu yapmadığını diktirmediğini nasıl anlayacağız
Cevap sahibi+1 yıl@Burakerdemerdem kandan belli oluyor kan pembemsi oluyor bir dw zaten blöf yap o gece yaptiysa eleverir ya da biraz dikkatlice bak vajine bir taraftan da ona bak zaten telaşlanir ele verir kendini
- +1 yıl
Bukdar bilgi nereden geliyor ayrıca esnek veya ameliyat bozulacak kızlık zarı var
evleneceğin kişiye Blöf yaprak böyle bir sey yakıstırmak doğru değil iş ciddiye binince adabıyala soramlısın bence
Cevap sahibi+1 yıl@Burakerdemerdem ya zaten kizdan anlaşılır o tavirlarindan blöf de dersin kötü bir şey yakistirmasim sadece öyle test ettim falan diye bir şekilde idare edersin
- +1 yıl
Ne güzel mantığınız var ya karşınızdaki yanlış dolanı olmasın benim olunca sıkıntı yok bukdar bilgiyi nerden biliyorsun merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@Burakerdemerdem ya kizdan anlasiliyor oynak kiz belli oluyor oynak değilse de ilk ilişki yaşayacaginda sen biraz şüpheli davranirsan eleverir kendini zaten önemli bir kismi vicdan azabi yapiyor
En İyi Cevaplar
valla abla kusura bakma ama 2 ayda bir sürü kızla konuştum ama 30 tane falan yarım gün falan konuştum hepsiyle hemen hemen hepsi işte benim yorumlarıma falan geldiler yazdılar hepsi en az 2 erkekle sevişmiş falan ben dedimki arkadaş biz erkekler çok namusluyuz ciddi söylüyorum burada milletin abazanlık yaptığına bakma dışarda bir sürü kadınla falan yapmıyor kimse ama kızlar artık baya açılmış ben böyle bir kızla hayatta muhatap olmam kimse kusura bakmasın
00 Yorumla
+1 yılO nihayetinde erkek olduğu için bi halt olmaz sanıyorlar öyle bir şey yok efendiliği dürüstlüğü vs çoğaltılabilir olduktan sonra baş üstünde gezen erkeklerde var. Bekaret meselesi kadının incisi ya. Erkekler her haltı yer yer sonrasında bakire kız ararlar
13 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin de bakire olmalı o zaman. Sitemim ona
- +1 yıl
Bakir olanlarda var ama kader kıymeti bilinmiyor. Neden diyeceksin çünkü bazı kızların veya kadınların tecrübeli erkek istemelerinden dolayı bakir erkekte doğal olarak tecrübe kazanacak yer arıyor otomatikman. Bakir erkek mi bakıyor hemcinslerimiz uzak duruyor. Şahsen tanıdığım bakir erkek arkadaşım var neredeyse tüm kızlar reddediyor niye bakir. Sen biliyor musun bakir erkeğin kıymetini?
- +1 yıl
Kısır döngü erkek kadın yüzünden bakir kalamıyor kadın erkek yüzünden bakir kalamıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
+1 yılEvleneceğin kisiye soylmek zorunda değilsin es adayının basta bunu belirtmesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilsen ve ilerde eşin olacak bey kan'a çok takıntılı biriyse gerdek gecesinde tampon kullan tamponun önüne kan damlat , ilişki sırasında kan geldiğini görünce olay çözülecektir 🤔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret olayına takılan erkekler var ama onlar nekadar bakir
00 Yorumla manyakda onar n eyani bekareti olmayanlar namuzsuzmu yapan her türlü yapar ruhu bile duymaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkek olsam bakireliğe önem veririm. Kendini dizginleyebilmiş diye düşünürdüm
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlerde çocuğun olacak ve eğitecek. Ve güven duygusu için önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta hep s*ken değil s*kilen kaybettiği için normal kan önemli
00 Yorumlaşekerim kadın çogala biliyor zanlımca ondan korkuyor insanlar bekir olmayandan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekaretini kaybedenlerin bekaret duyarından bıktık ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLan öyle bisey yok sen bakma onlara serefsiz insanlar
00 Yorumla
+1 yılKan gelmesi şart evet ben bakirseö bakire isterim
03 Yorumla
Soran+1 yılBunda haklisin
- +1 yıl
Haklıyım tabi milletin becerdigi kızı ne yapayım
- +1 yıl
Bekaret benim içinde önemlide evlene ceğin kişinin gerçekten bakire olduğunu kızlık zarının esnek ameliyat yoluyla bozulabilcek veya herhaltı yapıp onu yapmadığını diktirmediğini nasıl anlayacağız
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaldımı o zihniyet halen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hayır bide işin garip tarafı ne biliyo musun
00 YorumlaBekaret saçmalıktan başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılBirden fazla erkek ile olmuş kadın ciddi düşünmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen öyle o yüzden bekaretinizi kaybetmeyin.
00 YorumlaTakılma böyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılkadında istediği kisi ile seks yapabilir
00 Yorumla
+1 yılOyle
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle derdim olmadı yapanlar da saçmalıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi