Mesela evlenecek veya ilişkiye girecek birisi, bakire olduğunu eşine/kocasına söylemezse, ilişki esnasında da kan gelmezse eşi nasıl anlayacak. Eski şartlar gibi doktora mı götürecek? Nasıl anlaşılır. Bakınca küçük delikten mi anlaşılıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakınca anlaşılmaz ama kan gelmezse anlaşılır sen bakire olduğuna eminsen böyle şeylerle kafanı meşgul etme bakarak seninde anlaman mümkün ayrıca.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayacağım ki
Cevap sahibi+1 yılÇok basit istersen takip at
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılen başta oturup kalkmasından kültür seviyesinden inanışından aile hayatından ve hayat görüşünden de anlaşılabilir.. bunun dışında ilk gece başbaşa kalınca o anki hal ve hareketlerinden de anlaşılır, ilk kez bir erkeğin yanında çıplak kaldığındaki hal ve hareketleri, erkek bedenini ve özellikle sertleşmiş kalkmış bir penisi ilk gördüğündeki tepkilerinden vs anlaşılır.. sevişme esnasındaki tavırlarından da kendini belli eder. ayrıca vajina yapısı bakire kızlarda serçe parmağın ucu kadar biri girişe sahip olur aşırı ince ve aşırı dardır, içine girerken kolay girmez, belli bir yerden sonra daha da zorlanır girerken, penisi sımsıkı sıkıştırır vajina vs.. ayrıca kızın içine ilk girerken kızın o anki vücut tepkilerinden de çok net anlaşılır, rahat olamaz canı acır kendini geri çekmek ister, aşırı inlemesi olur, kendini aşırı kasar, vajina kısmı bacakları bu sebeple kaskatı olur, vs.. içine tamamen girip tam birleşme olduğunda ister istemez canı acır az biraz, bu sebeple de kıvranır sürekli.. yüzünde acı ifadesi olur net şekilde. bacakları titrer biraz. ben ilk kez girdiğimde 5 dakika içinde bekletmiştim hareket ettirmeden, içine girmeden önce de biraz alştırma yapmıştım yalnızca penisin baş kısmını sokup biraz bekletip çıkartarak, bunu en az 20 kez tekrarladım en son yine başını sokup bekletip geri çeker gibi yaptım kız kendini sıkmayı bıraktığını hissettiğim anda ileri bastırdım kendimi çok fazla zorlanmadan köküne kadar girmişti ve öylece 5 dakika kadar beklemiştim, aslında içine girmeyi zorlaştıran faktörlerden biri de o kızın ilk kez o duyguyu yaşadığı için penisin girmesi esnasında istemsize kendini sıkıp kasmasından kaynaklanıyor, kaskatı oluyor vajina kısmı giremiyorsun ve bastırırsan canı acıyor kızın, halbuki kız kendini sıkmadığı anda birden sokarsan fazla zorlanmadan girer fazla da acıtmaz. böyle
28 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru aslında kızın korkusundan bile anlaşılır ama numara da yapabilirler yanlış mı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılnumara yapsa bile bir yere kadar yutturabilir bence.
Cevap sahibi+1 yılbir de kızlık zarı kısmına penis geldiği zaman orada zorlanma hissi oluyor gerginlik hissi oluyor, bakire olmayan kız da herhangi bir engel olmaz direkt girer, kız kendini sıksa bile zor girse bile direkt girer, o engel hissi olmaz peniste. bakire kıza ilk girerken ki his çok farklıdır
Soran+1 yılPenis in vajinaya birden girmesi bile belli eder bakire olmadığını degil mi? Çünkü fikrimce ilişkiye girmemiş bir vajinayo erkek açarken/zorlarken hisseder
Cevap sahibi+1 yılevet aynen, bakire değilse kız kesinlikle düz şekilde ilerliyor penis giriyor, bakire kıza ilk girerken engel gibi hisler oluyor bastırman gerekiyor girmesi için, takıla takıla giriyor, vajina iç yapısı düz gibi değil yani his olarak. bu arada benim 2 bakire kız tecrübem var evlilik yoluyla.
Soran+1 yılAnladım, örnekleriniz için çok teşekkür ederim daha iyi anladım ve korkum geçti zok sağolun
Cevap sahibi+1 yılher şey gönlünüze olsun ;)
Cevap sahibi+1 yılohh mis en iyi görüş seçildim sağol :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızın acemiliğinden anlaşılır rol yapıyorsa oda anlaşır. Çünkü eğer erkek bakire istemişse oda olmadığı için hal ve hareketlerinde panik yapacaktır. Ben tecrübeliyim bu konularda konuşurken bile sohbet esnasında çapraz sorunlarla bile tongaya düşürürüp anlarım. İlla bir yerde hata yapacaktır.😉
08 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi girerken anlaşılır demiş doğru mu xu
Soran+1 yılBu
Cevap sahibi+1 yılTecrübeli biri anlar her nekadar vajina kişiden kişiye değişsede hiç penis girmemiş belli olur. Ben anlarım yani, tecrübem çok buyum kurusun 😅
Cevap sahibi+1 yılHuyum
Cevap sahibi+1 yılBukadar tedirgin olduğuna göre bu senmisin? Yoksa o malûm arkadaşlardan mı 🤭
Soran+1 yılBenim, korkum anlamaması
Cevap sahibi+1 yılBakire değilmisin? Neden korkuyorsun peki?
Cevap sahibi+1 yılAbdestin den şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmazmış. Kendinden eminsen bırak o düşünsün
anlamayan erkek canım. kadınların en büyük numaralarıda ağaçdan düşdüm, bisiklete bindim indim düşdüm. vssama bazan tıppen de olabiliyor oda zaten dr raporuyla belli oluyor.
115 Yorumla
Soran+1 yılYa o ağaçtan düştüm, bisikletten düştüm külliyen yalan bence. Öyle kolay gitmez. Ama merakım şu, kan gelmezse nasıl anlar
Soran+1 yılKolay girilmesinden kesin anlaşılır mı
Soran+1 yılBir erkek demişti ki, açılmış bir ayakkabı ile açılmamış ayakkabıyı bile hisseder insan. Tecrübesizi bile birden girince anlıyor demişti. Bu doğru mu
- +1 yıl
tecrübesizi anlamaz. soran senin durumun anlaşıldı kıvranıp durma. korkun varsa direk söyle oğlana dürüstçe. seni seviyorsa anlayışla karşılar. ben olsam dürüst olduğun için teşekkür bile ederim. ama canım yerine koyarsan evlenmiş olsak dahi sana asla güvenmem. mutlu olamazsın.
Soran+1 yılYok Allaha bin şükür bir sıkıntım yok, doktor kontrolüne kadar giderim. Benim korkum günümüzde her haltı yiyip diktiren kızları bile anlamayan erkeklerimiz. Birde saf olup, sadece kan gelecek gözüyle bakılması. Ben başka yolla da anlasın istiyorum tek istediğim bu
Soran+1 yılİşte ben bu konuya çok dikkat ettiğim için çok korkuyorum. Günümüze bir önemi kalmadı ama bunun sonucuna da boşanmalar aldatmalar başladı. Çünkü bence bu durum erkeğe kendini kötü hissettirir, kullanılmış birini almış gibi. Ben evlendiğim kişi bunu hissetsin istemiyorum
Soran+1 yılUmarım siz de ben de düzgün birini buluruz. En azından ben benim düzgün biri olduğumu bilen, kan gelmesede anlayacak birini istiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Darlıktan, içine girerken eşinin verdiği tepkiden anlarsın. Ama zar yerindeyse zaten içini açıp bakınca gözüküyor
14 Yorumla
Soran+1 yılİçine baktığımda birbirine yapışık iki et parçası var sadece. Erkeklerin bunu görebileceğini sanmıyorum çünkü girişi aşırı küçük. Ama darlıktan kesin anlaşılır mı. Genelde ilişkiye girmiş kişilerde de dar olmaz mı
- +1 yıl
Vajina düzenli olarak ilişkiye girildiğinde esneyip genişliyor biliyorsun. Erkek penisini içine sokarken santim santim girdiğinde vajinanın içinden o darlığı penisinin gövdesinde hisseder zaten. Sadece bir iki seferlik ilişkiye girilmiş vajinada pek bir fark olmaz. Ama zar kısmında misal erkek kadına oral yaparken vajinanın iç dudaklarını açsa zaten zar görünür dediğin gibi çok ufak bir delik aralığında gözüküyor
Soran+1 yılAnladımm çok teşekkür ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bakirelik sadece ilk kez ilişkiye giren kızdan kan gelirse anlaşılır
111 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez girmesine rağmen kan gelmeyenleri de var ama onlar nasıl anlaşılır peki
Soran+1 yılAffınıza sığınarak soracagım ama hemcinsim olarak sizin de söylemeniz beni daha rahat ettiriyor o yüzden soruyorum. Bir erkek demiş ki zaten hemen içine alamayacak anında giremeyecek, ilişki yaşamış insana hemen girilir demiş. Bu doğru mu sizce
Soran+1 yılŞey yazmaya çekindim, teşekkür ederim. Yani kısaca esnek bile olsa, ilişki yaşamamış insan her şekilde ilk ilişkide zorlanır doğru mu anladım
Soran+1 yılBen mesaj attım istek de attım isterseniz konuşalım
Soran+1 yılMesaj atamıyorum istek attım
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler hepimizi bakire olarak görmedikleri için kan gelse bile diktirmiş bu derler
17 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yıl3 5 erkek dedi bana senin bakire olmanın imkanı yok kesin diktirmişsindir diye
Soran+1 yılNe alaka ya canım
Cevap sahibi+1 yılyaşımı duyan öyle diyor
Soran+1 yılKaç ki yaşınız
Cevap sahibi+1 yıl29
Soran+1 yılAbartmışlar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bekareti anlamak için uzman olmak gerek. birilerinin ben anlarım diye ahkam kesmesine inanmayın
00 Yorumla
+1 yılAnlayan için çok basit şekilde anlar
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Öncelikle kadınin hal ve hareketlerinden o belli eder daha sonra da kadının cinsel organı dar veya geniş olduğu ilişkide belli olur genisse zaten anlaşılır
Soran+1 yılBunu her erkek ister istemez anlıyor dimii yani korkmam gereken bişey yok
Kan gelmese de oradan genişlikten vs anlaşılır- +1 yıl
Anlayan biri değilse doktora goturur
Soran+1 yılBen her erkeğin anlayabileceğini düşünüyorum ya, sonuçta bir aşırı zor bişeyi zorlamak var birde pat diye girmek var burdan bile anlar bence
- +1 yıl
Yani ama her erkek anlamaz
+1 yılAnlamaz anladığını sanar herkesten kan vs gelmez
18 Yorumla
Soran+1 yılGenelde aşırı zor girilir ordan mı anlaşılır
- +1 yıl
Alakası yok anatomik olarak herkes farklıdır zar dediğimiz durum zaten açıktır yaratılış gereği zar vardır ama delik vardır kimisinin esnek kimisinin kalın kimisinin incedir vajine tipide çatal dediğimiz olaya girer alakası yoktur bir nevi ama darlık genişlik vs derken bu durumlar anatomiktir
- +1 yıl
Dışarıdan gelen mikropları önlemek için zar oluşmuştur mikrop kalmaması için kan olayı gelir gelmez çok az gelir pembemsi olur fazla gelir herkeste aynı değildir yani
Soran+1 yılKalın olunca zor mu bozulur
- +1 yıl
Alakası yok bozulma dediğimiz olay zar zaten deliktir regli olduğunda kan gelir bu delikten kalın olduğunda bozulma zormu olur hayır bu partnerinin vermiş olduğu ilgi alaka rahatlama ile gerçekleşir kalın olur yırtılma gerçekleşmeş kanda gelmez yırtılma olmamış olur ince olur yırtılma gerçekleşir kan gelmesi zarın yirtilmasidir herhangi bir şey değildir kalın olursa bazı kadınlarda çok zorlama ile birlikte fazla kan gelme ihtimali de olur aslında önemli birseydir ki kimi kadınlarda 2 hafta sürekli kanama gerçekleşebilir anatomik sonuçta
- +1 yıl
Ki şöyle diyeyim tabu haline dönüştürülmüş şekilde beraketlik senin namusun iki bacak arasında değil karakterin de olur bedenin ne kadar bakır olursa olsun ruhun fa... hi.. şe olsa ne yarar bakirelik bekaretlik
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim sağlıcakla kal 🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen korkuyor musun evlenecegin kişi anlamazsa sorun olur diye
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTam olarak neyden korkuyorsun
Soran+1 yılBakire olduğumu anlamazsa diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlayisli birisi ise niye sorun cikarsin ki zaten azcok belli olur halinden tavrinizdan
Soran+1 yılGirişten de belli olur dedi çoğu kişi doğru mu
Cevap sahibi+1 yılİlk haliyle birkaç defa iliskiye girmiş hali farkli oluyor zaten.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani ı şartlara göre değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBen anlamam şahsen çünkü bakirim henüz.
06 Yorumla
Soran+1 yılBu çok güzel bişey tebrik ediyorum. Ama siz de yinede birden girince veya girecekken zorlanınca anlamaz mısınız
- +1 yıl
Hiç güzel değil, Fiziksel engelli sakat biriyim ayrıca hiç sevgilim olmadı tecrübesiz birini kim ister ki?
Soran+1 yılHer kız sizin gibi birini ister. Nasıl ki erkek temiz bir kız istiyorsa, benim gibi düşünen de temiz bir erkek ister. Sıkmayın canınızı. Ayrıca fiziksel engelli olmak neyi değiştiriyor ki.
- +1 yıl
Kadınların çoğu badboy kusursuz pic erkek seviyor + iyi niyetli temiz kalpli efendi olmak hep kaybettiriyor bana
Soran+1 yılKazanırsınız elbette, onlar kullanıp atan tipler
- +1 yıl
23 yıldır olurdu olmadı ama ümidimi kestim ben
Yürürken ayaklarım hafif içe doğru dönüyor ve ellerimde kas problemi var. Onun dışında motor kullanıyorum araç sürüyorum spor yapıyorum latin dansçısıyım kızlarla gecelerde dans ediyorum çalışıyorum vs ama insanların ön yargısından kurtulamıyorum.
+1 yılbakmayla anlayamazki doktora götürür
03 Yorumla
Soran+1 yılZorlaması
Soran+1 yılYani mesela bir açılmış vajinaya girmek var birde açılmamışı açmaya çalışmak
- +1 yıl
bazı kadınlar var 2 cocuk dogurmus bakire kız vajinası gibi daracık oluyo
+1 yılGözünü dayiyorsun oraya anlaşılıyor jsjdjd
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
+1 yılAnlarım kan gelmesse ayrılırm
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlaşılır genelde söyler misiniz
- +1 yıl
bu yorumu gördümde anladığınızı düşünmüyorum. Esnek zarlar var herkesten kan gelmiyor :)
- +1 yıl
@ÜşengecEvKedisi esnek olanı var biliyorum ama kan gelmese ayrılırım
Soran+1 yıl@ÜşengecEvKedisi evet ben anlamıyorum bilgim yok, hep sus ayıp denilerek büyütüldüm o yüzden buradan öğrenmek istiyorum :) esneklik harici başka bir yolu yok mu. Mesela zor girilmez mi
+1 yıls*lak değil ise anlar merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayacak, yani genelde kan gelsin diye düşündükleri icin soruyorum da
+1 yılTecrübeli biri anlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli bir erkek kesinlikle anlar :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBiraz bahseder misiniz, mesela kan gelmese dahi şundan anlaşılır diyeceğiniz bir şey var mı
- +1 yıl
Buradan açık açık yazamayacağım şeyler var..
Soran+1 yılKısaca bir iki tane lütfen
- +1 yıl
Gizli olmasaydın keşke ya
Soran+1 yılOlsun yazın siz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sende anlayabilirsin şüphen varsa..
06 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl anlayacagım, şüphem yok eşim anlamazsa diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAynadan bakacaksın istersen ben sana bozulmuş ve bozulmamış profiller atarım
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılsoruyu beğendim buradan atarsam silerler
Soran+1 yılGizliden çık geri gizlenirsin
Cevap sahibi+1 yıltamam
Geniş olabilir doktor vasıtası ile öğrenilir
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi