Bakire olmayan bir kadının tamamen güvendiği halde evleneceği erkeğe evlenene kadar cinsel ilişki yaşamam demeye hakkı var mı ya?

Neden dayanamadıkları bir erkekle evlilik disi cinsel ilişki yaşayıp dayanabildikleri erkeklerle evlenmeye çalışıyorlar. Niye bekaretlerini verirken modern düşünceliler de evlenmeye gelince gelenekseller. Bekaretini kaybeden kadınlar kadınlar için sane ne onun da cinsel ihtiyaçlari var derken evlenecekleri adam isteyince kiz istemiyor işte zorlama diyorlar. E evleneceği adama karşi cinsel isteği yoksa neden evlenmeyi istiyor? Kardeş kardeş yaşayacaklar mi evlenince?

Güncellemeler
+1 yıl
Yani soyle bir durum olsa yemin ederim istemeyecem ya mehmet ben seninle iliski yasamayi cok istiyorum ama ben evlenip boşanali 3 sene oldu 3 senedir hic bir erkekle cinsel ilişki yaşamadim seninle de yaşayamam buna karşıyım dese tamam anlarım teklif bile etmem 2 sene de olsa beklerim ama öyle bir durum da yok
Güncellemeler
+1 yıl
@Atarlıı_Şekerpare

Görüş bildirir msij rica etsem
Bakire olmayan bir kadının tamamen güvendiği halde evleneceği erkeğe evlenene kadar cinsel ilişki yaşamam demeye hakkı var mı ya?