Görüş bildirir msij rica etsem
Bakire olmayan bir kadının tamamen güvendiği halde evleneceği erkeğe evlenene kadar cinsel ilişki yaşamam demeye hakkı var mı ya?
Görüş bildirir msij rica etsem
Neden dayanamadıkları bir erkekle evlilik disi cinsel ilişki yaşayıp dayanabildikleri erkeklerle evlenmeye çalışıyorlar. Niye bekaretlerini verirken modern düşünceliler de evlenmeye gelince gelenekseller. Bekaretini kaybeden kadınlar kadınlar için sane ne onun da cinsel ihtiyaçlari var derken evlenecekleri adam isteyince kiz istemiyor işte zorlama diyorlar. E evleneceği adama karşi cinsel isteği yoksa neden evlenmeyi istiyor? Kardeş kardeş yaşayacaklar mi evlenince?
Hem bakire değil, hem de evlenene kadar seks yapmak istemiyorsa bir engeli olmadığı halde bana karşı cinsel arzusu olmadığını veya güvenmediği için evlenme niyetimden vazgeçebileceğimden kaygılandığını düşünürüm. İki durum da ayrılma nedenidir.
Böyle örnek çok okudum eskiden yazıda yazdım bu ne biliyormusun karşısındaki adamı safa almak aptal yerine koymak yaşa yat kalk geriye yaşanacak bir ilk bırakma hertürlü beraber ol sonra Mehmet sana stop orada bir duracaksın kimse senin safın değil dostum yaş geçmiş çevresi evlenmiş gitmiş bu kabul görmemiş sanırım bir kaç kez ondan sonra bu yönteme baş vurmuş ama kendi de bilmez bunun yanlış olduğunu madem bakire değilsin karşındaki adamı sen tanı çöz bu adamdan bana köy kasaba olur mu bak ama böyle ambargo neya aptal diyorum ben böyle bayanlara aslında yaptıkları şey geri tepiyor kendilerinde farkında değil tamam önüne gelenle yatmak zorunda değilsin anladık ama sana karşı ilgili olan bir adamı red etmek ne ya sen ne yap biliyormusun bunla asla konuşma ısrarda etme görüşme gönder gitsin
Cevap
4Cevap
Ne demek hakkı var mı? Kendi bedeni kendi kararı. O kadının bu kararını sizin eleştirmeye hakkınız var mı peki
Yok terkedilir o olur o da benim kararım senin de bunu eleştirmeye hakkın yok o zaman şu an çok korkuyor zaten terkedilmekten
Pazar günü ayrılıyorum diyecem zaten
Terkedebilirsin senin kararına ama kadını bunun için yargılaman hoş değil. Gercekten sevsen onun bu isteğine saygı duyardın.
Yok ya o benim istegime niye saygi duymuyor üstelik 2 sene sonra evlenirim diyor bir de her sey onun istedigine göre mi olacak
Geçen gün arabadayken sezdi zatem beni bırakma diye baktı gözlerimin içine gerçekten üzülüyorum ama birakacam yalvaracağini da biliyorum büyük ihtimalle tamam yaşayalım da diyecek
Bir defa her şeyden önce o beni sevseydi benimle birlikte olurdu
Asıl soru şu senle yapmak istemeyen birini istemiyorsan sen neden evleniyorsun 🤨
Evlenmeyecem zaten
Iki gün sonra yazarim sana
Hakki var
A.. m onun vurdurur sana ne
Evleneceği adama niye vurdurmayi istemiyor?
Modern yaşamışsa modern evlenecek korkudan titriyor bırakırım diye iki gün sonra ben se kendi hakkımı kullanıp bırakacam yalvaracağını gel yaşayalım diyeceğini biliyorum
Daha fazla günaha girmek istemiyor olamaz mı
Ne günahı ya zaten günah kısmı canımı yakıyor bekaretini verdiği çocuğu o kadar arzulamış ki 7 büyük günahtan birini işlemiş allahı kitabi bir kenara itmiş o kadar arzulamış yani
Aynı hatayı tekrarlamak istemiyor belki? Siz de bu durumu kaldiramiyorsaniz ayrılın
Ayeilacam zaten geçen gün sezdi arabada beni bırakma der gibi bıraktı gözlerime acıdim bir taraftan ama yok öyle benimle de yaşayacak yoksa artik ayrilacam pazar günü
Baktı *
Anladım hayırlısı olsun
Hata diye bir şey de yok ayrica bilerek isteyerek işlenen hatami olur yazım yanlışı mi bu kırmizi ışıkta geçmek hatadir farketmezsin ama zevk için yapılan bir şeye hata denmez
Tamam kanka sakin ol ama kalkipta daha düzgün kızlar varken onu bulup vakit geçirdiysen kendini de bir sorgula derim
Ya o bana ilgi gösterdi kendine aşık etti napayim biliyorum yalan oldugumu bakire olmasaydi yüzüme bile bakmazdi bana kapak atmaya çalısıyor onu da biliyorum da
Bakire olsaydi **
Hocam ne yaptın, sonuç ne
Var neden olmasın
Niye var?
Nasil bir geçerli sebeb sunabilirisn?
Bı çok var
Neyi bekliyorsun söyle
Nasıl
Aptalı oymuyirsum iste neymis bir çok sebep?
boş ver , bı çok abazayi toplayamam şimdi
Bana ne abazalardan yaa
Buraya dolusacaklar Sims
Benim soruma cevap veriyorsun neymiş söyle benim yaşadiğim durumu biliyir musum da konuşuyorsun
👋👋👋
Niye niye picin biriyle kosulsuz şartsiz birlikte olup evlenecegi adamla birliteligi reddetmek ne demek ya
Neymiş söyle hadi bilmediğim bir şey vardır belki
Ya ders almıştır. Güvenmiyordur. Picin biri yapıp bırakmıştır vaadler vererek aynısını sende istemiyordur. Bı de böyle duusn
Evlenmiş sonra ayrılmış mı yani anlamadım
Yok öyle bir durum olsa zatwn ben istemeyecem evlilik dışı bir ilişkiyle kaybetmiş bekaretini
Ne yaşıyosunuz simdi en fazla sadece opusme mi sen bakir misin
Öpüşme oluyor en fazla dokunmaya çalısınca da ileri gitmeyelim diyor Ben bakir değilim gelenekler zaten umurumda değil
Ama benim itirazım modern yaşamıssa modern evlensin geleneksel yaşamışsa geleneksel evlensin
Bir tane mi sevgilisi olmuş onceden sadece birseyler yasadigi
Bir kisiyle onun israri sonucu hata yapmistir ama yasam tarzi normalde oyle degildir belki boyle olanlar var
Hayir ya öyle degil universiteye hazırlanirken evinde calisiyorlarmis cocukla baslamis iste sevismeye kaybetmis boşluguma geldi falan diyor o nasil oluyorsa
Bana dedigi bir tane
Ondan sonraki ilk sevgilisi sen misin o cocuktan sonra
Bana dedigi o
tamam işte normal bir durum yaşlarınız kaç
Nasil normal bir durum ya ben 31 o 27
Sonuçta onunla isteyerek olmuş
e napıcaksın o zaman böyle devam mı evliliğe kadar
Birakacam pazar günü dün arabada sezdi zaten yalvarır gibi bakti beni birakma diye ama birakacam üzülüyorum bir taraftan ama birakacam
Sekiz ay oldu hicbir sey yaşamadik 1 aydir sa istiyorum ama reddediyor
bu durumu açıkça söyleyince sebep olarak ne diyor, istenmediğimi düşünüyorum deyince vs
Hayir diyor istiyorum diyor ama hikaye arabada hep ben başlatıyorum öpüşmeyi bir cinsel çekim duyduğunu hissetmiyorum bana karşı beni bir kadin olarak degil de insan olarak seviyormus gibi geliyor zir durumsa yaninda olacak onu ölene kadar dwstekliyecek falan bir de görücü usulü olmaz zaten annesinin babasinin kulağina gider belki de ben de memurum
görücü usülü mü tanıştınız anlamadım
Hayir görücu usulü tanısmadik kafede masama oturdu benim konuşacak birine ihtiyacim var hocam girdiği notu silmiş bana gıcık zaten falan dedi o sekilde tanistik konustuk ben de önce instagram adresini istedim oyle oldu benim dedigim gorucu usulü evlenemez zaten bakire degil diye bana kapak atmaya calisiyir galiba
Kıskanç mı başka kızlarla konuşmanı vs kıskanıyo mu
Konuşmuyorum ki hiçbir kızla
vardır
Neden var?