Evlilik dışı ilişkiye, dini ve kişisel ahlak bakımından karşı olduğumdan dolayı bakirim. Bu durumumdan da gurur duymaktayım. Sizce haklı mıyım bu düşüncemde?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik dışı ilişkiye, dini ve kişisel ahlak bakımından karşı olduğumdan dolayı bakirim. Bu durumumdan da gurur duymaktayım. Sizce haklı mıyım bu düşüncemde?

Bence cidden çok tuhaf , 20li yaşların başından sonra kadında da erkekte de bakaret/bakirlik çok garip bir durum.
Seks gayet normal bir olay.
Kariyeriyle gurur duyanı duydum da , bakirlikle/bekaretle gurur duymak çok absürt geldi.
Hayat senin , biz ne diyebiliriz ki?
Nasıl istiyorsan öyle yaşa.
Herkesin kendi fikri tabi ama gurur meselesi yapacak bir konu olmamalı bu konu aslında. Yani kişisel gelişim ile ilgili bir konuda gurur duyulabilir ama bu ne bileyim tuhaf bir konu gurur için
Ne mutlu ki hala sizin gibi düşünenler de var bu konularda insanların birbirine güveni kalmamışken gelecekteki eşiniz çok şanslı olduğunu bilmeli dilerim sizi hak edecek biri çıkar karşınıza
Senin kararın normal
Cevap
3Cevap
Sen gurur duymaya devam et doğru yoldasın diyemem ama yanlış yoldada değilsin ama birgün şunu diyeceksin unutma ulan senelerim boşa geçti ben ne canım adammışım bunu yaz bi kenara Dinibütün 5 vakit namazlı adamsan Elden Kuran düşmüyorsa yaşayış şeklin doğru ama burada birçok insan gibi klavye Müslümanıysan boşa 31 çekme git gerçeğini yap hayatı yaşa.
Gurur duyulacak bi şey değil, kötü bi şey de değil. Normal yani. Ama hava atıyorsa bununla o zaman kötü bence
Gerçekten inançtansa bravo. Kızlarla yakınlaşamayıp böyle bahane buluyorsanız zamanla bu da geçer. Cevap yazmanıza gerek yok. Cevabı kendinize verin
bakir biriyle evlenmek istiyorum cok guzel harika bisey beklemen fitratini bozmaman evliliginde alacagin lezzeti katlar
Seks yemek, içmek gibi doğal bir eylemdir. Sınırlar, engeller koymak saçmadır.
öznesi, aşkı bekleyen bir insan evladı da olabilir. panik yapmayınız.
Tebrikler, lütfen bu şekilde devam edin...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?