Seviştikten sonra arkadaş kalalım diyen birine ne derdin?

Seviştikten sonra arkadaş kalalım diyen birine ne derdin?
Sevişecek noktaya gelmişsem iyi biridir. Kafam uyuşuyordur. O kadar tanıyorumdur onu. Ömrümüzün sonuna kadar sevişmek zorunda değiliz. İnsanlığı lazımdır, kaybetmek istemediğim biridir. İçli dışlı olduk diye düşman mı olalım. 😀
Çok sık görüşülmesede, selam verip hal hatır sorabilir, başka meselelerde yardımcı olunur yani.
Hayatımın tam içinde olmasa da tam dışına da atmaya gerek yoksa arkadaş kalınabilir.
Peki neye göre? Sonuçta biseyler yaşanmış her şey eskisi gibi olmaz. Gorusunce biseyler yaşama isteği artmaz mi? O zaman hiç gorusmemek gerekir. Kaybetmek istememekte elde tutmak değil mi
Sevişme sebebine bağlı.
Şimdi sevişmenin de sebebi mi olur diye düşünülebilir ama oluyor.
Sırf cinsellik amaçlı bir birliktelik olduysa ki aryık günümüzde o ilişki türü isimlendirildi bile, o zaman kalınabilir.
Fakat sevgililik seviyesinde ve belki ileriyi de düşünerek, adeta tek vücut olmak istercesine ve bu şekilde bulir birliktelik olduysa arkadaş kalınması çok zor belki de imkansız.
Zaten bu tarz ilişkilerde arkadaş kalınamamasının temel sebebi de bu belki de...
Zlo asla kalamaz sonuçta özel bir şeyler paylaşılmış asla
Eig için teşekkür ederim 🤩☺️☺️
Rica ederim
Ben flört etmeyi uzatmayı arkadaş kalmayı falan sevmiyorum ten uyumu ve aradaki duygusal bağ doyurucu ise direkt evlenme taraftarıyım. :D
Ne güzel söyledin 😌
🥰🥰
Cevap
66Cevap
O kültür seviyesine sahipseniz elbette dost da kalabilirsiniz.
Bu bir kültür mü, ilginçmiş. Kültürsüz kalmayı tercih ederim şahsen
Seviyorsam kalırım evet onu seviyorum onunla yatmışım adam seks yapıyor ama ciddi düşünmüyor yapcak bişi yok yatak odası o tutku ayrı olur dışarda normal arkadaş yataktada bir o kadar yakın oluruz 😂
Bunu başarmak geröekten kolay olmaz diye düşünüyorum. Arkadaş kalabiliyorsan olgunluk, anlayış ve saygı vardır. Ya da gerçekten çok kıymet verdiğim biridir.
Selam gadası 🙃
Arada duygusal bir bağ yok demektir. Haliyle arkadaş kalınabilir.
Evet tabi ki kalabilirim.
Arkadaşa kalkmaz..!
Kalksada girmez!!!
Girsede cocuk olmaz..!
Çocuk olsada phiç olmaz... ... !
Arkadaşımızla neden sevişiyoruz anlamadım , madem seviştik neden arkadaş kalıyoruz,
hiç anlamadım... 🥂
Bu nasıl bir denklem şimdi gece gece... 🥂
Arkadaşinizla demedim seviştiğiniz kişiyle arkadaş kalabilir misiniz diye sordum
Bu durum iki kişinin karakteriyle alakalı... 🥂
Evlilik dışı cinsel ilişki yaşamam. Yaşadığımı farz da edemiyorum.
Ama bunu söyleyen bir kadın olsa, sessizce oradan çıkılır ve bir daha görüşülmez.
Kalmışlığım vardı cok da iyi olmuştuk beraber vakit geçirirdik gezerdik eğlenirdik ben sadece arkadaş gözüyle bakıyordum ama o her fırsatta tekrar yanaşma derdinde oluyordu ne yazık ki
Bence de kalınabilir o başka bu başka
İşin içine cinsellik girince ister istemez duygusal bir bağ oluşuyor
Muameleyi iyi yapıyor diye olabilir
Sanırım arkadaş olamam çünkü arkadaş olursam bir daha sevişip arkadaşlığı bozabiliriz öyle bir ihtimalde var😀
Evet. İş arkadaşım ile seviştik. İş yerinde de beraber çalışıyorduk ama. Onunda sevgilisi vardı.
Bunun adına literatür sayfalarında f*ck diyorlar.
Eğer bu noktaya gelmiş isem zaten bedensel ve ruhsal birleşme gerçekleşiyor evlenirim.
Bu hayatta her şey mümkün. Birde zaten bana garip gelsede Fb diye bir olay var ilginç geliyor.
Arkadaş kaldığım birisi oldu ama arkadaş kalalım diye bi muhabbet geçmedi normal hiç bisey olmamış gibi devam ettik
Bu durum iki kişinin arasındaki ilişkinin uyumuna ve düşünce tarzına bağlı. Bu dengeyi sağlayabilecek biriyse olabilir yani
Sağlıklı olmaz. Arkadaş gibide gôremez kişiler. Samimiyetsiz gelir
Yakın arkadaş bile olunur bence, her halinizi gördüğünüz için rahat rahat yanında her şakayı yaparsınız.
Arkadas olduğum herkesle sevisemiyorsam seviştiğim kimseyle de arkadaş kalamam
Kanka hatırlıyor musun nasilda sevismistik gecen gece. Hiç gerek yok böyle sohbetlere
Böyle bir şey olmaz olmamalı da bir insan ya sevgilindir ya arkadaşındır
Zor ihtimal en düşük ihtimalle sevgili değilde flörtü olur
Elbette kalınır yeter ki gönüller ve kafalar bir olsun sahtekarlık yol olmasın..
Onu erkek olarak yani sevgili olarak görmüyorsam kalabilirim.
Genelde zaten arkadaş olup o işi yapıyorum yine arkadaşız sorun yok
Olur olur dışarda arkadaş yatakta seks kankisi 😉
Bilmem böyle bir durumda hiç karşı karşıya kalmadım.
Sevistigim biri olmaz ki ah zalim kader ah ulan neler yazdiriyorsun bana
Kalabilirim, sevişmek anlık bir şehvete kapılarak yapılabilir
Ya ne var bu da kalabilirim ama ondan sonra sevgilimle ve arkadaşımla aynı ortamda olsam abes olurdu
öyle bir teklif gelmedi, kendisi şehir değiştirdi arkadaş kaldık mecburen ama her geldiğinde mutlaka uğrar bana
Evet çok kez arkadaşımla seviştim hala arkadaşız
Arkadaş kalamazsın, kalırsan iş f. ckbuddyliye dönüşür maalesef.
Kadın nasıl isterse öyle olur benim için
Kabul ederim
Hem arkadaş kalalim hem sevişmeye devam edelim o halde derdim
Zaten sevgili değil partnerlik esasına göre görüştüğüm için sürekli sevişip sürekli arkadaş kalıyorum
Beni kullandın deyip ağlıyor muşum 😂
Ağlamak için bence tam zamanı 😂
😢😢😭😭
Sanmıyorum bu çok saçma olur 😄
kalırdım herhalde
Genelde öyleyiz arkadaşız partnerlerimle🙂
A pardon sarhoştuk arkadaş kalalım falan
Kalamazsın kanka ya
genelde onu diyen ben oluyorum asşödşsaç
Hastır derdim
Ara sıra yine sevişiriz tabi kanka derim
kalalım dersen yalan sölersin
F. Buddy kalınır
tekrar sevişeceksek kalalım sorun deil😜
Hmm pek sanmıyorum çok düşük bir olasılık
Kalabilirim , arkadaş sırınımı her zaman korurum
Karşımdaki kişiye beslediğim duyguya göre değişir.
Fb oluyor zaten o djsxjsjx
Seviştikten neden olmasin
kaldım ve kalabilirim
Hoslandigim kisiyle sevisecegim icin arkadas kalma olasiligimiz soz konusu bile olamaz
Olurum da sen peki
Asla. Zaten karşılıklı duygu yoksa işi o noktaya da getirmem
Kalmışlığım var
Biraz zor devamlı akla gelmez mi o günler 😋
duygusal bir bağ varsa kalmam
Evet kalabilirim.
Zor imkansız degil ama zor