Etrafımda duyuyorum nasıl yapıyorlar hicmi korkmuyorlar terk edilicek diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkesin görüşüne saygım var ama kendi açımdan düşünecek olursam belli bir seviyeye kadar evlilik öncesi cinsel birlikteliği desteklerim. Ne çiftler birbirlerine her şeyi ilk baştan açık edecek bu konuda, ne de tamamen kapalı olacak. İnsanların evlilik öncesi bazı konularda birbirlerini tanımaları gerekli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTerk edilse ne olacak? Bir erkeğin sözüne mi kaldık? Erkekler gibi kadınlar da özgürdür. Onlar da sonuçta kızlarla yapıyorlar bu işi. Sen kendini sakla ama evlendiğin kişi bir sürü kişiyle yapmış olsun. Bu adil mi? O zaman o da saklasın. Biraz feminist olun! Bu kadar da basitlestirmeyin kendinizi. Siz kendinize deger vermezseniz karsi cinsten de göremezsiniz. Cinsellik cok güzel bir duygudur ve yemek yemek ya da uyumak gibidir, ayırt edilmez. İhtiyaçtır. Ee simdi bunu neden tutup tutup evleneceğimiz zamana saklayalım? İki kalp birbirini sevdiyse birlikte olmak istemeleri son derece normal ve bu doğamızda var. Üremek uzerine programlanmışız. Eee sen simdi diyorsun ki evlenmeden önce bla bla… bu kadar hesap yapmayın. Kızlık zarı namusu belirlemez. Orayı saklayıp öbür taraftan verenler de kızım diyor, yersen… bu görüşler yüzünden otekini deniyorlar. Bu baski olmasaydı kizlik zarınin merdiven alti dikimleri de o kadar cok olmazdı. Yaşıyorsanız mertce yaşayın. Hayata bir kere geliyoruz. Sevismek güzeldir, sevişin! Ölüp gidecegiz. Kalp kirmadan, harama el uzatmadan, kınamadan, düzgün karakterde insanlar olalım yeter 🙏🏻🍀
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet, evlendim. Evlenmeden önce de cok saygılı ve sevgi dolu iliskilerim oldu. Egitim seviyesi yüksek, kadina deger verdiğine inandigim arkadaşlıklarım oldu ve mertce yasadim. Hic ters iliski yasamadim sevgililerimle. Bana hep yanlış geldi on tarafi korumak icin arka tarafı seçmek!!! Haa bir kadin iki tarafi da ister, yaşar o baska!! Ama burada sirf namusu belirlediğini düşündüğümüz zari kaybetmemek için arka tarafi kullanan kizlardan bahsediyorum bana cok namussuzca geliyor. Evliyim, cok da mutluyum. Evlilik oncesi de yasadim ve esime de hic yalan soylemedim.
Peki sizin bu soruyu sormadaki amaciniz ne? Sen onu soyle bakiyim gibi bir üslupla soru sormak nedir?
Cevap sahibi+1 yılManyak misin be sen? Kim dedi 20 yasinda oldugumu? Baska biriyle karıştırıyorsun galiba!!! Ben 34 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yıl😄 hey Allahim yaa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi bu tamamen.. Kimse kimseye iğrenç ya da farklı bir yakıştırma yapmamalı bence.. İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz bu kadar basit. Bazıları da var mesela bakireler ama yapmadığı şey kalmamış oral seksten anala kadar.. Bir insanın namusu bacak arasından ötesidir.. Keyifli günler..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden iğrenç olsun ki olması gerekiyor zaten bunun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır iğrenç değil. evlenince cinsellik farklı mı oluyor yine aynı kişi aynı cinsellik.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Hangi devirde yaşıyosun ki etrafımda duyuyorum demişsinde muhtemelen etrafında bakire kalan tek kızda sensindir. Herkesin kendi hayatı kim nasıl yaşamak isterse öyle yaşar.
10 Yorumla
+1 yılKöpekleşti insanlar. Köpeklerde nikahsız cinsellik olur diğer hayvanlar gibi. Evet iğrençler
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa insallah. Bana böyle şeyler yapmış erkek denk gelmez🥺
- +1 yıl
Böyle şeyler yapmamış erkek kalmadı ama pek haberin olsun. Erkekte anlaşılır bişeyde değil bu
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Terk edilme korkusundan dolayı mı yapmamak gerekiyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlilik sonuçta daha özgür oluyorsun
Yoo niye korksunlar evlenince de terk edilebilir insan ya da aldatilabilir
00 YorumlaIlişki yanlış değil kimse kuşlarla gelmedi sadece kaba tabirle makineye dönüşememek lazım
00 Yorumlaniye iğrenç 0lsun ki seks yapmayı seviy0rum ve evlilik düşünmüy0rum😘
00 YorumlaBence de öyle ama herkesin kendi bedeni kendi tercihi saygı duyuyorum.
00 YorumlaDeğil neden iğrenç olsun evlenince yaşamak normal de evlenmeden yaşamak niye iğrenç olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İğrenç değil en uygunu bu.
Yaşamamak kumar olur aptalllllık olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılTekmeyi bitiyorlar zaten. Sonra gelip burada zirliyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Artık kimse korkmuyor ki bir şey ifade etmiyor kimse için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKime göre neye göre? Saygı duymayı öğrenin artık ya. Cinsellik yaşayan yaşamayanı yaşamayan yaşayanı kötüler. Size ne abi ya!
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemem tek istediğim sevgi dostluk sadakat beraber İstanbul'da yapacak çok şeyimiz olacak ama yok düzgün aklı başında kız gelip vursun bizi😐
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil ama fikirlere açık kişiye göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil bahriye çatır çatır … kişiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence de, çook tiksinç mide bulandırıcı. net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin kendi hayati
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Tercih meselesi.
10 Yorumla
+1 yılNeden iğrenç olsun
10 Yorumla
+1 yılevet iğrenç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlilik istemiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla Yoooo gayet zevkli
00 Yorumla
+1 yılAferin sana doğru yoldasın
00 Yorumlasenın dusuncen
00 Yorumlakorkulacak bir şey mi iğrenç mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDindar olmasam yaparım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki igrencccc
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'ın Kezban'ı seni
00 Yorumla
+1 yılYooo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi