sorum evli abilere felan nişanlımla ilişkiye giriyoruz uzun süredir ama ilişki sırasında zevk alırmış gibimi yapıyor alıyormu bilmiyorum bazen ağrıyor diyip başından atmaya çalışıyor sizce zevkmi alıyor acıyormu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha nişanlılık dönemindesiniz ve sen eskiden dardı, şimdi bol geliyor diyorsun. Ne alakası var? Cok ayıp etmişsin. Bu kız bide vajinal doğum yapmasın istersin ilerde. Sizin yüzünüzden kadınlar sezaryen doğumu seçer olmuş. Kendi kendine sirf iliski ile kisa sürede bollasan bir vajina hic duymamıştım. Ordaki kaslar cok sağlamdır. Sizinkilerden de sağlam. Koskoca bebek çıkıyor ordan ve vajina eski haline geri dönüyor. Bide utanmadan yazmışsın. Keske nişanlın bu düşünceni bilse de seni yol yakınken bıraksa!!! Terbiyesiz. BollaşmışMış!!! Seninki küçülmüştür belki?
02 Yorumla
Soran+1 yıldötünle okumuşsun abla dar diyorum :d bol kelime cümle yok öyle bişi
Cevap sahibi+1 yılVajinal kısmı bana geniş geliyor yazmışsın yorumlarda!!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
+1 yılCinsel ilişki de ağrı yaşıyorsa yani ağrıyor diyorsa kesinlikle ağrıyordur kadın doğuma gitsin enfeksiyon kapmış olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılboşalma sırasında oluyor tam boşalacağı sırada kendini çok kasıyor boşalamıyor ve sonradan acıya dönüşüyor dediğine göre
+1 yılDaha kadının beden dilini okuyamayacak kadar amatörsen zevk falan vermezsin sen
13 Yorumla
Soran+1 yıldaha önceden doruklara çıkan birisi su gibi akan ama sonradan vajina kısmı bana geniş gelirken ilişki sırasında acıdığınnı belirterek geri çekiliyor ilk zevk alıyor ön sevişme felan devam ediyoruz ama sonlarda acıdığını vurguluyor benimde merakım tamda bu bi hastalığı felan olabilirmi acaba?
- +1 yıl
Yoo ne hastalığı olacak. Acı varsa Yeterince ıslanmıyordur, bunun sebebi de seni eskisi kadar arzulamıyordur. Zaten kendisinin bi çözüm aramaması da istendiğinin kanıtıdır.
Soran+1 yılbende ilişki istemediğini felan düşünüyorum çünkü günlük yaşantımızda aramız aşırı derecede her gün olduğu gibi iyi birlikte vakit geçirip aktiviteler yapıyoruz bağlıyız birbirimize
+1 yılSanırım acıyor kral anlattıkların hayra alamet değil
02 Yorumla
Soran+1 yılya şimdi şöyle durum var ilişki sırasında vajina geniş geliyor bana ağrıması mantıksız geliyor
- +1 yıl
Oral yap sevişmeyi uzun tut
Gizli Üye(18-24)+1 yılIslanmadiysa olabilir, kendini kasiyorsa olabilir normal şeyler bunlar. Sen yeterince ıslanmasina bak önemli olan o olsun yoksa ona zevk falan veremezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni evliyim. Kasılmalar hariç yalandan inliyorsa biraz rol yapıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkorkuyor rdhat bırak kızı
01 Yorumla
Soran+1 yıltm
Gizli Üye(25-29)+1 yılalmıyo bence ağrıyo ne alka?
01 Yorumla
Soran+1 yılilişki sırasında acıyacağını sanmıyorum çünkü vajina geniş geliyor bana önceden böyle değildi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAgri mi belki memnun degil. Iliskidd bosaliyor mu
08 Yorumla
Soran+1 yılönceden boşalıyordu ama son zamanlarda hiç boşalamıyor kendini çok sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılGunluk sohbet diyaloglarinizda muhabbetiniz nasil. Soguk mu yapiyor sana keyfi naxil
Soran+1 yılsohbet ve muhabbetlerimiz iyi ve koyu çok eğlenceli geçiyor zaman ikimizle
Cevap sahibi+1 yılIliskinizin monoton, tek duze gectigi icin zevklenmedigini dusunuyorum. Renk aramaninzin zamani gelmis artik, belki bi sirdas arkadas ile iliskinizi farklilastirmalisiniz.
Yeniliklere acik misiniz
Soran+1 yılgizliden çıkarmısınız
Cevap sahibi+1 yılTabi ama neden
Soran+1 yılsorularım olucak burdan sorarsam kaldırılıyor
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begendim, yazabilirsin
Kendini kasıyor muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç dakika sürüyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı