Evet ben varim baska kimler var evlenmeden önce cinselik olmaz olmamali net yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle! Bakir bir erkeğim ve evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim, kendimi ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım artık çıksın karşıma offf bıktım artık yalnızlıktan 😂🙃
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhhh bulsam benim gibi bu yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış birini birbirimizin ilki ilk aşkı olsak yaaa düşünebiliyor musun hangi kadın hangi erkek istemez ki eşinin ya da sevgilisinin ilki ilk aşkı olmayı düşünsene hayali bile ne kadar güzel insanın içini mutluluk kaplıyor için böyle kıpır kıpır oluyor 🙈😍 Ve ardından yine yalnız bir başına olduğun aklına gelip dalıyorsun, üzülmeye devam ediyorsun... 😓😢
Soran+1 yılBende hic sevgilim olmadi esime sakliyorum kendimi cinselikde yasamadim karşıyım buna evet cok güzdl bencede birinin ilki olmak
Soran+1 yılNasil sikinti elif?
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen tanışmak isterim soruyu soran 🙃🙈❤️🙏
Soran+1 yılboş ver ya
Cevap sahibi+1 yılNeden ya lütfen kırma beni bir şans ver bana birbirimizi tanımamız için tek bir şans, gel birbirimizin ilki ilk aşkı olalım ❤️
Soran+1 yıl😂😂 yok ya ben sanaldan kimseye güvenmiyorum güven sorunum var benim gercekten
Cevap sahibi+1 yılLütfen sadece tek bir şans ver seni asla pişman etmeyeceğim söz veriyorum prenses 🙃❤️🙏
Soran+1 yılBossver ya vallaaha sen kendine göre ordan birini bul
Cevap sahibi+1 yılBuldum zaten seni buldum, lütfen yapma böyle lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen "olmalı" diyen taraftayım. Seks yaptığınız kişiyle evlenmek zorunda da değilsiniz. Bakiresiniz diye ekstra değerli olmuyorsunuz. Değeriniz karakterinize bağlıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakirelikle alakasi yok ben esimle özel olsun diyorum onunla ilki yaşim diyorum bakiresin diye değerli olmak ne alaka be
- +1 yıl
Erkekler evlenmek için bakire isterken, bakire olmayana değer vermedikleri için istiyorlar. Bu yüzden kadınlar da bekareti kaybettiklerinde eş adayı olarak değer görmeyeceklerini düşünüyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece demekle Kalmadım buna iradede gösterdim Hatun azmıştı beni baştan çıkarmaya çalıştı belli etmedim ama oda dan çıkınca hayır dedim diye duvarları yumrukladım
04 Yorumla
Soran+1 yılIyi yaptim esine sakla kendini bosverr
Cevap sahibi+1 yılİşte kafamda bölünmüş iki sesten biri Canım çekince ulan niye hayır dedim diyorum sonra normal durumda yok olum iyi yaptın doğruydu diyorum sorunsal oldu
Soran+1 yılIki dakkka zevk icin yapma değmez oldu ki hamilr kaldi bu kiz basina bela alacam bir sürü is bide bakirse felan onun ahını almak var sonrq bide birakirsan bence iyi ettim gercekten pisman olma seytan aklina giriyor erkekler nefislerine yenik düsüyor ne yaziki.. ama inan sen temiz olursan esinde temiz olur.. sen bakire degilsen esinidr bakire bekleme yani bu böyle
Cevap sahibi+1 yılZaten zina olur diye geri çektim mesele buydu ama sanmıyorum bakire bulamam buldum sanırım gibi geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sonrası da var ama , memnun olmayan çok kadın erkek fark etmeden ama daha çok kadınlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılHer ne olursa olsun canim olmamali bu kadar evlendikten sonra istediklerin gzl fanteziler yapsin birbirlerini doyursunlar bu ama evlenmeden cinselik olmamali bu net
Soran+1 yılTamam bundan haberim var mı bu site hep troll dolu zaten
Soran+1 yılYa birak millete ar namus kalmamis edep ahlak ne bilmiyorlar canlari s! k istiyor kocada var kocayi beğenmiyorlar milletin yuvasini bozuyo bu k@cnklr
Soran+1 yılVe su da var istedin herseyi kocanla konisacaksin fantezide o da buda konusulacak ve hersey esiyle yapilir bu yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenecegin adamla evlenmeden olmaz yoksa hayat gidiyor hak eden insanla neden olmasin Fast traslate Icon translate
04 Yorumla
Soran+1 yılSende mantik sorunu var
Cevap sahibi+1 yılHaklisin cumlem eksik oldu
Evlenecegin adamla evlenmeden olmaz (esin ve ailesi buna onem veriyorsa) yoksa hayat gidiyor hak eden insanla neden olmasin
Soran+1 yılZina bence yapmamaliyiz
Soran+1 yılTabi islama inaniyorsan
+1 yılŞahsen olmaz ya da olur ama sadakat güven önemli, kişiye saygı önemli, bu hallolur geleceği şekillendirmek gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden cinsellik olmamalı. Bu yaşıma geldim irademe sahip çıkıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKac yas ayni fikirdeyim
Cevap sahibi+1 yıl25 ama yakında 26 dolacak 26 diyelim
Soran+1 yılNasibini bekle hersey daha güzel olur..
Cevap sahibi+1 yılHep nasip kısmet demiyor muyuz zaten?
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden cinsellik olmaz tabiki😀
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni fikirdeym
Cevap sahibi+1 yılafeirn kızzz akıllısın 👍
+1 yılOlmaz ama konuşma olur
10 Yorumlanet olömaz
10 YorumlaYapma aşko sende
25 Yorumla
Soran+1 yılAşko hakli değilmiyim yanlış bence tabi benimle ayni fikir de değilsn belkit ama bak varya mantikli düsünürsek gercekten kötü bisey bak brn namus seysinde değilim.. ama brnce doğru bulmuyorum
Soran+1 yılIste evet bende öyle birini istiyorum iste
Soran+1 yılBakalim nasip
Soran+1 yılSen peki ne düsünüyorsn bu konu hakkinda yaniliyormuyum ki sana göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeeennn
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen kiz
+1 yılbennn
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılOlmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Ben diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılbencede olmamalı
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni fikirdeyim🖐🏼
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi la böyle kızlar kalmış neyse ki
01 Yorumla
Soran+1 yılVar var merak etme sadece cook az kaldi vr bulmak zor
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 0 kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılen başa benide yaz
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayni fikirdeyim
Cevap sahibi+1 yılistediğiyle yatmayı çağdaşlık zanneden o edepsizlerden olmamalıyız
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler dilerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılZina haram canım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur neden olmasın ha baş lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon lan sen
Cevap sahibi+1 yılOlur diyenler el kaldırsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ama kız yok öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılKiz miz yoksa yok bekle nasibini evlendikten ilk gecede yaparsin sabirli ol
Cevap sahibi+1 yılKslsocov ne zaman evlencem ben seda abla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmaz olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana bi ulaşirmisin kardeşim bekliyorum 👍👏👏👏
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri