+1 yılKarşılaştığın insanlar belkide senin gerçekten G noktanı bulamayıp sadece kendi zevklerini yaşıyorlardır. Benim gözümde boşalamayan kız cinsel ilişkiden zevk alamayan kızdır veya ona o hazzı veren karşı cinsle karşılaşmamıştır. Öncelikle nerelerden tamamıyla zevk aldığını bulman gerekiyor sonrasında burayı sürekli olarak yükseltirsen muhtemelen rahatlıkla boşalabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef doğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
O yüzden gerçekten senin zevkinide düşünen biriyle yapmanı tavsiye ederim 😉
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIliski oncesi sevismeyi uzun tutmuyor olabilirsiniz akliniz dolu olabilir sorunlarla birlikte oldugunuz mekan yer belkide size kendinizi rahat hissettirmiyordur ya da partneriniz sizi iyi hazirliyamayip birkesmeyi erken yapip dogru noktalara temas edemiyor ve erken bosaliyor siz yarim kaliyor olabilirsiniz veya siz tam islanmiyor kuruluk yasiyorsunuzdur bu durumda dr ye basvurmalisiniz ya da kilitoris sinirleriniz yeterince hassas degil bu durumdada dr ye bas vurmalisiniz gecmis olsun umarim tez zamanda iyilesirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılSöylediğiniz her şey mevcut maalesef
- +1 yıl
Soyledigim hersey mevcutsa bir doktora gorunurken partnerinizinde kendine ceki duzen verip bencilligi birakip sevisme sirasinda size odaklanmali oncelik sizsiniz cunku umarim tez zamanda mutluluga ulasirsiniz
Soran+1 yılUmarım 🙏🏽
- +1 yıl
Hersey senin elinde sen istersen ustesinden gelirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılcekici degilsen erkek zorlanır albenin olması gerek bakımlı birde piskolojıkmen
014 Yorumla
Soran+1 yılHepsi var 😂 psikolojik olarak sanırım yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılyasınız kac
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılyanı maddı olarak gucluysen önce güzellik salonuna git evli degilsen patnerini degiş
Soran+1 yılSorun bende değil çekici ve alımlı bir kadın olduğumu düşünüyorum sorun karşımdaki hayvanlarda beş dakika sürmüyor yaa
Cevap sahibi+1 yılbende senin gibiydim sonra boşaldım patner degiştim oda cok uzakda kaldı görüşemıyoruz ben anadoluda yasıyorum o İstanbul'da
Soran+1 yılÇözümün partner olacağınıda düşünmüyorum ya da gerçekten sabırlı olana denk gelmedim bilmiyorum zor işler cidden ya
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdesin sorunun patner ve stres bence
Soran+1 yılAnkara 😅
Cevap sahibi+1 yılİstanbul olsaydin keske
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılönerecktim sana
Soran+1 yılDjjdjjdndnsns ahhahaa yok artık. Kız hesabı açıp kendini mi öneriyorsun millete
Cevap sahibi+1 yılyok be öyle yapan var mı
sadece vajinal yetmiyordur belki klitorisi de uyarmayı dene aynı anda
31 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ya beceremiyorumm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu konuda muhteşem bir tecrübem yok ama kendi yaşadığım anımı anlatmak istiyorum benim göz zevkime göre çirkin bir kız vardı ne kadar uzun süre ilişkiye girersem girim ben de boşalamıyordum yükseltemiyordu spor salonunda kızla tanıştım çok tatlı fiziği muhteşem sixpackleri var sırtı gayet iyi tabi etkilendim bunla yaparken başarılı oldum vücudu iyi olan kendine bakım yapan kişileri öneririm
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdakinin o anda yaşatacağı şey önemli fiziğe pek takılmam
+1 yıldoğru kişiye denk gelememişsin bence sevmediğin içinde sevgi arzu hissetmediğin kişilerle yapmış olmak için yapmışsın sen gerçek profa denk gelirsen seni sabaha kadar 4 5 lik yapar tecrübeli birileriyle takıl dediğimi anlarsın…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOdaklandığın şeyi haddinden fazla düşünüp kendini buna şartlarsan zevk alma duyunu köreltir ve kendini kasarsın seks veya sevişme akılla mantıkla değil arzular ve isteklerle daha verimli bir hale gelir
10 Yorumla
+1 yılNormal bu tür şeyler aslında boşalmak için kendini o an akışına bırakmalısın kasar vea boşalmak için çabalarsan boşalsanda bir anlam ifade etmez akışına Bırak ve anın tadını çıkar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Büyük bir ihtimalle kendini güvende hissetmeme ya da yine aynı olacak psikolojisi içindesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni zevke getirecek hazzı sevişerek yaşatacak birisi olmamıştır biraz senden beklentilerle bencillik içerisinde yaşamışındır ve eksik olan şeyler vardır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gidip öküz altına yatarsan işini bitirir gider senin boşalmanı önemsemez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliysen ilişkinin kısa sürdüğünden kaynaklı
10 Yorumla
+1 yılDoktora gitmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem doktora
- +1 yıl
Sorunun neyse onu
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsızlığın bile mevcut olabilir isterseniz doktora görünün
05 Yorumla
Soran+1 yılGittim hormon testi yaptılar bakalım
Soran+1 yılHem gitsem ne dicem doktora
- +1 yıl
Kulağa farklı geliyor olabilir ama rahatsızlık da olabilir. Kadın doktor seçersin. Bir daha o doktoru nerde göreceksin ki tıpta ayıp olmaz.
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun tek nedeni işi bilen bir partnere denk gelmemiş olman. Sebebi başka yerde arama boşuna.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun başarısız partnerle alakası var. Ben kendime çok güveniyorum bu konuda net... İletişim kurabiliriz bir şey kaybetmezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirazdan 10 kişi yazar o zaman yardımcı olurlar sana 😅 mk ne insanlar var ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yorumları aç bir oku a q kim fesat düşünüyor anlarsın ahahahhahah
+1 yılBunu en başta buraya yazman hata şimdi yorumlara bak saçma sapan gelir doktora gözükmen lazım en doğrusu ilerde sorun yaşarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi yapıcı yorum yazmış
+1 yılHerşeyin bi kolay ı var
10 Yorumlahey maşallah nelere kaldık haz yaşamayamamışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın haz yaşayamaz mı? Ne alaka söylediğiniz şeye bakın. Kadınlara bu tabuları siz ve sizin gibi geri düşüncelere sahip insalar yaşatıyor. Cinsellik sorularına cevap vermeyin siz. Gidin kitap falan yorumlayın.
+1 yılMastürbasyon ile orgazm olabiliyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır denedim olmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılgörev olarak yaparsan olmaz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen partneri değiştir🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisi erkek ol sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılTm yarın ilk işim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKertenkeleler geliyor dikkat et.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen yorumlara bak
Cevap sahibi+1 yılAllah akıl fikir versin
Soran+1 yılGit kitap yorumla sen ahahahhaa
Cevap sahibi+1 yılOnuda yapıyorum :)
+1 yılboşalma
010 Yorumla
Soran+1 yılTamam 😂😂
- +1 yıl
Bana gel boşaltırım seni 😀
Soran+1 yılAynen kesin
- +1 yıl