Ya ben şöyle diyorum Başka kadınlarla yaşamış erkek olduğundan Daha çok arzulanabilir Cunki teslim olmuş erkek gorunutjsu vermez Kednini tutan adam ise Fırsat bulamadığından Kısacası kızlar tarafından arzulanmadigini düşünüp Daha az arzular diye dusunuyodum
Bir insan zina yapacaksa her türlü yapar, afedersin, gerekirse parasıyla. biz evlilikten, yuva kurmaktan bahsediyoruz. bana ne diğer kızlar arzuluyor mu ne halt ediyor. bana doğru düzgün aile adamı olacak kişi lazım, kızlara eğlence değil.
@Laqwze bir ülkenin erkeği zinakarsa, kızları nasıl zinakar olmasın? zinayı erkekler kendi aralarında mı yapacak? Türkler (erkeği ve kadını) zina yapıyor artık günümüzde. ama yine de zina yapmayan insanlar az da olsa var. ve Allah onların birbirlerine eş olmasını nasip etsin.
Hayir yanlis dusunuyorsun bu ulkede erkeklerin cogu seks yapamiyor bunun sebebi kizlarin paragoz sekilci olmasi kizlar yuzde 30luk kesime cogu kiz giderken erkeklerin yuzde 70i daha yapamiyor bile anca arkadas falan olur gezer tozar ama kizlar ancak yuzde 30luk kesimle yapiyor o kizlarin kesimide yuzde 80dir
@Laqwze Fırsat bulamadığı için bakir kalan erkeğin, bakir olmayan erkekten farkı yok... Edebinden, namusundan bakir kalmayı tercih eden bir erkek ancak aile babası olabilir. Sayıları çok az bu tür erkeklerin ve onlara yetecek kadar da bakire kız var zaten.
İyi de o anlık bir şey. Anlık olarak evet etkilenilebilir ama mantıklı düşününce kim neden o adama yatırım yapsın? Çoğu kadın evlenmek için çirkin erkek istiyor kimse uğraşmaz o adamlarla.
İnan gerçekten ben kendi adıma konuşuyorum bildiğim bir kaç arkadaşım da böyle bir şey yaşamamış kızlar genelde böyle bakir istiyor. Ha ama az bir şey görmüş kızlar gene diyor ki tecrübeli olsun:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kizlara cekici gelen erkekler
En cok
Parali
Pc
Onla bunla yatmis kadinlardan kadina atlamis capkin erkek
Itici bulduklari ise
Efendi erkek
Parasiz erkek
Bakir erkek
Tecrübe önemli azizim erkeğin bakirliğini kim nerden bilecek ya Kadını mutlu edemezsen başarısızsın derler haaa bu bakirmiş demezler….
bakire bir kız bakir erkek ister. zina etmiş adamı istemez.
Peki sen?
Ya ben şöyle diyorum
Başka kadınlarla yaşamış erkek olduğundan
Daha çok arzulanabilir
Cunki teslim olmuş erkek gorunutjsu vermez
Kednini tutan adam ise
Fırsat bulamadığından
Kısacası kızlar tarafından arzulanmadigini düşünüp
Daha az arzular diye dusunuyodum
bakir isterim.
Bir insan zina yapacaksa her türlü yapar, afedersin, gerekirse parasıyla.
biz evlilikten, yuva kurmaktan bahsediyoruz. bana ne diğer kızlar arzuluyor mu ne halt ediyor. bana doğru düzgün aile adamı olacak kişi lazım, kızlara eğlence değil.
Sen nasıl birisin
Bakire olan kiz var mi ki artik arkadan ve oral yoluyla yapan kiz bile bakireyim diyor diktiriyor bakireyim diyor bunlar asla bakire sayilmaz
@Laqwze bir ülkenin erkeği zinakarsa, kızları nasıl zinakar olmasın? zinayı erkekler kendi aralarında mı yapacak? Türkler (erkeği ve kadını) zina yapıyor artık günümüzde.
ama yine de zina yapmayan insanlar az da olsa var. ve Allah onların birbirlerine eş olmasını nasip etsin.
Hayir yanlis dusunuyorsun bu ulkede erkeklerin cogu seks yapamiyor bunun sebebi kizlarin paragoz sekilci olmasi kizlar yuzde 30luk kesime cogu kiz giderken erkeklerin yuzde 70i daha yapamiyor bile anca arkadas falan olur gezer tozar ama kizlar ancak yuzde 30luk kesimle yapiyor o kizlarin kesimide yuzde 80dir
@Laqwze Fırsat bulamadığı için bakir kalan erkeğin, bakir olmayan erkekten farkı yok... Edebinden, namusundan bakir kalmayı tercih eden bir erkek ancak aile babası olabilir. Sayıları çok az bu tür erkeklerin ve onlara yetecek kadar da bakire kız var zaten.
Neden firsat bulamasin 1 eskorta gidecek kadar para biriktirir bakir kalmaz cok zor degil
Yahu deneyim olsa gider parasını verir gene yapar. Bunun nesi çekici? Benim başkasıyla sürekli yatıp kalkmış adama dokunmak midemi bulandırır.
Sonuçta başka kadınları elde edebilen adam
Size kül olmayacağı ihtimalinden dolayı
Daha çekici gelmez miydi
İyi de o anlık bir şey. Anlık olarak evet etkilenilebilir ama mantıklı düşününce kim neden o adama yatırım yapsın? Çoğu kadın evlenmek için çirkin erkek istiyor kimse uğraşmaz o adamlarla.
Kadınlar ve mantıklı ilişkimi
Sadece evlenme cağına gelmiş 30 a yakın yaşlardaki kadınları düşünme lütfen
Ki onlarada çekici gelir diyorsun
İnan gerçekten ben kendi adıma konuşuyorum bildiğim bir kaç arkadaşım da böyle bir şey yaşamamış kızlar genelde böyle bakir istiyor. Ha ama az bir şey görmüş kızlar gene diyor ki tecrübeli olsun:
Sen ne istiyorsun
Bakır mı daha çekicidir
Yoksa biraz kız elde etmiş adam mı
Benim icin bakir Ben bir sey yasamadim cunku
Hayiir deneyimde onemli ya
Hmm İzmir'e gidiniz efenim
yatıp kalkan erkeği napıyım anca kullanılır o
Sende sadık bir insan değilsin
Teshirden hoşlanmıyor muydun?
özgür bi ülkedeyiz Arabistan bize ters
kaldı ki bi insan için giyim tarzımı değiştirmem
Hayır giyim tarzından bahsetmiyorum