Arkadaşlar çok kötüyüm, yiycem lincler bile tatlı gelicek çok fenayim 32 yaşında yeni evli 1 yıllık henüz Asisatan annemin Doktorunun asistanı çok fena aşık oldum görünce eriyorum bitiyorum çok arzuluyorum onu çoğu erkeğin istediği şeyleri yapmam dediğim şeyleri ona yaparım o derece annem hastane de kalırken beni fizik olarak süzdü uzaktan ilk gördüğünde garip oldu hatta ben daha ilk maskeliyken bakmisti anneme kontörole gidince tam biz çıkarken arkamdan geldi kapıyı kapattı neden kalkma gereği duydu anlamadım biz kapatirdik zaten ama amacım metres olmak değil bir kere olsa onunla olmak bekaretimi ona vermek istiyorum bende 26 yaşındayim ona versem pişman olmam ama hiç göz teması da kurmuyor ne yapicam annemin platinleri çikcak o zaman elde etmem lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEminimki oda seni arzulamıştı sen ufaktan bir adım atarsa oda atar dışarıda karşılaşmış gibi yap gelin anneme cok emegniz geçti Br kahve ısmarlayımdiye davet edebilrsi gerizi gelir zaten
27 Yorumla
Soran+1 yılYa abartmıyorum beni görünce değişik oluyor uzaktan süzdü fiziğimi tam arkama yaklaştı ama. Bunlar için arzuluyor diyebilir miyiz ki 😞
- +1 yıl
Evet kesinlikle
Soran+1 yılUmarım öyledir ama emin değilim işte mesela ona Instagram da yazamam ekleyemem cekinirim
- +1 yıl
Dediğim gb dışarıda iş cıkışı falan kolla onu rast gelmiş gib davran sohbet ac davet et ortamı ayarlarsan zaten oraya akar
Soran+1 yılDeniycem şansımı teşekkür ederimmm
- +1 yıl
Tamam dene bencede had by
- +1 yıl
Hayır zannetmem erkekler elbette kalcalarda dikkat eder etkilenir bu analcı olacagı anlamına gelmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılSohbet edebileceğiniz ortamlar olması lazım ilerledikçe iş yatağa gider zaten
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü olduğunu anladım böyle bir kadın iyi olamaz zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun için herkesi harcarim çok yakışıklı ve tatlı ölüyorum anlasana
- +1 yıl
Anlamam mümkün değil üzgünüm.
+1 yılBir kadın kendini nasıl yerin dibine sokar görüyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa yemin ediyorum aynı soru haftada 1 soruluyor yaklaşık3-4 aydır. Sevişeceksen seviş artık ve sal şurayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarun abiler artık güzel ve eğlenceli troll yapamıyor.
014 Yorumla
Soran+1 yılBu sorunun nesi troll geldı çok merak ediyorum doktorları arzulayamazlar mı
Cevap sahibi+1 yılyazı tarzından anladım
Soran+1 yılHer şey üzerine yemin ediyorum kı troll değil gerçek
Cevap sahibi+1 yılkadın olarak erkeği nasıl etkileyeceğini bize soruyorsan diyecek sözüm yok
Soran+1 yılBiliyorum ama o biraz soğuk nasıl desem değişik arkama geçıyor uzaktan kesiyor ama yüzüme bakmıyor aptala döndüm bu konu da
Cevap sahibi+1 yılo zaman beğenmiş ki arkandan bakıyor. kalçana güveniyorsan ilgisini çekecek şekilde giyin
Soran+1 yılİlk gördüğün de maske vardı bende o zaman bile bakmıştı sonra anneme platin takıldı hastane de kaldık işte o zaman maske yoktu ilkte odaya girdiler garip oldu sonra gittiler bende telefonla konuşmak için çıktım uzaktan Baaya baya izliyordu kontrole gittiğimiz de tam arkama gectı falan garip
Cevap sahibi+1 yılgözüne kestirmiş fiziğini beğeniyor demek ki
nasıl fiziğin var
Soran+1 yılKalçam geniş biraz dolgun belim ince zayıfım zaten fiziğimi herkes beğenir arkama geçmesi şaşırttı tam çıkıyoruz oda kalktı arkama geçti bende kapıyı kapattı sanırım ama neden o kadar acele etti ondan önceki hiç bir asistan bunu yapmadı
Cevap sahibi+1 yılseni zikmezse aklından sorunu var derim. benim en sevdiğim şey basenli kalça seninki 100cm var mı?
Soran+1 yılYok 😀93 benım kı ama geniş dikkat cekıyor ama Henız tam bir şey yok ben ona yazamam ya da ekleyemem
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim seni ya şimdi :) yazsana
Soran+1 yılBir erkek arkaya neden geçer bunu çoğu yapıypr amaç ne
Cevap sahibi+1 yılgeniş kalçalarını daha iyi görebilmek için tabii
yazmayacaksan boşa oyalama beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna yakınlaşın telefonunu alın ve arayıp arzuladiginizi söyleyin emin olun yok demez
00 Yorumla
+1 yılCidden igrenç bir varlıksın
00 Yorumlaevli birisiyle neişin var önce onu düşün
00 Yorumla
+1 yılHayat senin mal senin
00 YorumlaNe çok kötüsün ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBana gel
07 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç sadece onu istiyorum
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin hem yeni evli bir erkek seni ya da baskasini istemez bosuna ugrasma
Soran+1 yılKarısi fizik olarak kötü zaten görücü usulü evlilik bu çocuk arayışta bence yoksa neden süzdü beni kalçamı arkamdan geldi
- +1 yıl
Ozaman acik acik konus
- +1 yıl
Dürüstçe soyle ne diyecekki
Soran+1 yılInstagram da yazamam karısı okursa hadi onu genç terslerse ahlaksız teklif bildiğin
- +1 yıl
Sen bana ulaşsana detayları ver buradan çok fazla detaya giremeyiz
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar