Penis boyum kısa 13 cm ama kalınlığı baya iyi sizce evlendiğimde eşime zevk verebilir miyim ben çok korkuyorum eşim beğenmezse aldatırsa boşanırsa bu yüzden diye hiç ilişkiye girmedim tecrübem yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo varsa zayıfla ben ergenliğe girmeden sigara alkole başladım sağlıksız beslendim düzensiz uyku sürekli ssbahlıyordum sağlıklı bişey yediğimi hatırlamıyorum ergenlikte artı bu kötü huylarım buna rağmen 15 cm penisim var bu cm olsyınıda son 1.2 yıldır kafaya taktım sanırım boyundan şikayetçi olmamam lazım kalınlığıda Türkiye ortalaması normal yani yeterlidir diye umuyorum ama güzel bir ergenlik geçirseymişim 16.17 olurdu bunada şükür 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılverirsin merak etme.13 cm normal bir penis. eşinde aldatmaz. o erkeklerin takıntısı.
126 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum ama ya kimisi diye ki içine bile girmez
Cevap sahibi+1 yılyalan inanma zevkten bayılır eşin. boy önemli değil. kısa süre olmasın sadece
Soran+1 yılİlk seferler kısa olurmuş onu nasıl halledecem
Cevap sahibi+1 yılolabilir normal. . mastürbasyon fazla yapma. ilk eşimin penisi aynıydı. bu eşimin büyük
Soran+1 yılNeden ayrıldın penisi küçük diye mi
Cevap sahibi+1 yılhayır çok içiyor sabah eve geliyordu
Soran+1 yılHmm peki verdiği zevk farklı mı uzunla kısanın
Cevap sahibi+1 yılbiraz fazla ama çok büyük fark değil
Soran+1 yılYani benimki çok kalın işte onun farkı olur mu
Cevap sahibi+1 yılolur inceydi eşimin kalınsa fark etmez
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılkalınsa büyük gibi olur zevki
Soran+1 yılYani baya kalın bence
Soran+1 yılİlişkiye girmedim ama kızlı erkekli sanaldan görenler oldu boyu normal ama çok kalın dediler hatta alamam diyen kızlar da oldu bu beni çok mutlu etti
Cevap sahibi+1 yıluyumuşum 1 saat yine uykum geldi. eşim iş gezisinde.. mutlu ol üzülme penisin küçük değil normal. bu eşimin 20 cm'den biraz fazla. onunkide anormal
Soran+1 yılAnladım konuşmak istersen konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılözel kimseyle görüşmem. sana yardımcı oldum. eşiminki tamamı giriyor onu merak ettiysen söylüyorum vajina ilişkide uzuyor ve genişliyor. benim boyum uzun 1.85
Soran+1 yılKusura bakma yanlış anladım ben seni
Soran+1 yılVay canına harika ben eşime çok değer veririm içkili falan gelmem beni boşanaz umsrım inletebilirim
Cevap sahibi+1 yılben içki içen bir erkeği yatağıma sokmam çok tiksindim çünkü. ve haram. bir eve içki girerse o evlilikten hayır gelmez
Soran+1 yılBen sevmem içkiyi zaten
Soran+1 yılHiç içmedim
Cevap sahibi+1 yılevlenince eşine iyi davran. istediğin kadar seks yaparsın. ben modellik yaptım ilk kocamda günahımın karşılığı oldu öyle düşünüyorum.. spor yapıyorum hala ama evimizde.
Soran+1 yılGünaha sevaba dikkat etmen dikkatimi çekti
Cevap sahibi+1 yılederim sabah namazını kılarım uyurum artık. kapalı değilim ama
Soran+1 yılEşine sadıksın en önemlisi bu harika istekli ve eşine sadıksın tam karmda bulunmasınj istediğim özellikler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bro merak etme öyle 17-18 ler çok nadir her kadın büyük sevmez büyük olmasından ise o her çarpışmada çıkan sesi ve hazzı daha çok severler genelde dert etme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal kanka kafana takma bunu, uçurursun kadınları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünya ortalaması 13 zaten. Kalınlık da önemli zaten... Süre çok önemli.
01 Yorumla
Soran+1 yılSüreyi bilmiyorum kalınlık iyi ama
- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılKalınlığı çok iyiyse kurtarır
01 Yorumla
Soran+1 yılKalınlığı baya iyi gibi her gören oha diyo sanal görenler oldu kızlı erkekli uzunluğu orta ama baya kalın diyolar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn fazla komşu s.. ker takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya of
Önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılSence benimki yeterli mi
+1 yılYaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl22
Soran+1 yılNeden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz