burdan konuşuyoruz, birbirimizi hiç görmedik. ama aramızda bir bağ var. amaç sextingdi ama hiç yapmadık. günlerdir onun yazmasını bekliyorum. ona değer vermek istediğimi söylemek istiyorum ama daha önce söyledim ve bana karşı birçok hata yaptı (istemeyerek yaptığını biliyorum, telafi etmeye çalıştı) tekrar yapmasını istemiyorum. konuşmayı ne kadar kessek bile 1 ay da geçse ikimizden biri yazıyor. burdan birine değer vereceğimi düşünmezdim. Kaç gecedir yazmasını bekliyorum ama yok, başkasına daha değer verdiğimi söyleyince kıskandı sanırım beni cezalandırmaya çalışıyor veya yerini yitirdiğini düşünüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle daha hiç görmediğin sanal biriyle bu denli bir bağ kurman doğru değil. Bu kişi güvenilir mi değil mi eminsen elbette senin hayatın bir sorun yok. Ama hayatını birinin sana yazmasını bekleyerek geçirmemelisin. Özellikle bu kişi henüz hayatında net bir yeri olmayan sadece cinsel bağ kurduğun biriyse.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir erkeğin fb ile duygusal bağ kurduğunu görmedim yazmak isteyen yazıyo valla bir şekilde klasik bir söylem ama öyle.. kendini kandırma bence sen de yoluna bak çünkü sen bunları düşünürken o muhtemelen başkalarını s*kiyor..
21 Yorumla- +1 yıl
çözmüşsün
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir başkasını bulduğunda onu unutacaksın. O da yazmıyorsa başka birini buldugundandir. Sen yalnız olduğundan duygusal bir bağ hissettiğini zannediyorsun hepsi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında aşık olduğum biri var. Zaten reel hayatımda hiç kimse dikkatimi çekmiyor. Ama hayatımda ilk kez biri bana karşı bu kadar dürüst ve açık. Ayrıca değer veriyor. Onun aşk hayatında bir şeyler olduğunu sanmıyorum her gün seks yapan birisi de değil
- +1 yıl
Bu hayatta sana bir seyler katan birileri hayatında olsun. Her turlu yarar sağlamalı sana. Kafan dolu olursa üzülürsün kendini kaptırırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğe diğer erkeklerden değerli olduğunu hissettirmezsen elbet bir gün gider
06 Yorumla
Soran+1 yılHissettirdim ama bir işe yaramadı. Günlerce yazmadığı oldu canı ne zaman isterse o zaman yazıyordu. İlla söylemem mi gerek?
- +1 yıl
Pek hissettirmemişsin bence
Soran+1 yılhissettirdim kendisi de birçok kez söyledi bunu. ama artık hissettirmekte zorluk çekiyorum birine ne kadar değerli olduğunu gösterirsen g@tü kalkar diye bi söz var bunun olmasından korkuyorum yazarsa ona söyleyeceğim zaten değer verdiğimi ama yazmıyor işte kim bilir ne zaman yazacak
- +1 yıl
Bıraktıysa yazmayı sen yazana kadar biraz zor yazar. Sende yazmazsan umudu keser yoluna bakar
Soran+1 yılsanmıyorum er ya da geç yazar. sadece uzun sürmemesini umuyorum artık
- +1 yıl
Hadi inşallah
Sohbet güzeldir cinselik duyguyu yukseltiyor bende senin gibileri arıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasına değer verirsen skildiginle kalirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına değer vermiyorum ona öyle söyledim sadece
Cevap sahibi+1 yılOlabilir yinede skldiginle kalirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle f* olunmaz. tensel temas yok ergen ergen işler
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka. Ben istemediğim için olmuyor. Ayrıca sextingimden memnun
Cevap sahibi+1 yılGereksiz işler. ergensi işte yaşın 19 dan büyük değildir
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılnasıl bildim :D
+1 yılMal mısın böyle bir şeyi söyledin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım? Değer gösteriyorum olmuyor, söylüyorum olmuyor. Belki yerini yeniden kazanmak isteyip çabalar diyorum yine yok oluyor. Ayrıca ona hala değer verdiğim bal gibi ortada söylememe gerek yok
- +1 yıl
Kıskandırılmak herkese sökmez ne kadar sevse değer verse de soğur
Soran+1 yılSanmam daha önce de kıskanmıştı
+1 yılsen onu kıskanıyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılhiç kıskanmadım çünkü sadece bana değer verdiğini biliyorum
- +1 yıl
bazen buradaki insanların sohbetleri bizi derinden etkileyebiliyor, ama belki başka birini bulmuştur, burayı unutturacak birini
Soran+1 yılsanmıyorum
+1 yılSexing candır
00 Yorumla
+1 yılOlamaz diye bir şey yok olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamali ama genelde olur
00 Yorumla Slmm tatlim nasılsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılUnut onu
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSextingte nasıl?
00 Yorumla
+1 yılolmaz olamazz
00 Yorumla
+1 yılNude attın mı hic
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla