Sadece bu şekilde bedensel başlayan bir ilişki, ne kadar tatmin edici olur?

Evet, kurulur
Hayır, kurulmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadece bu şekilde bedensel başlayan bir ilişki, ne kadar tatmin edici olur?

İçinde duygu olmayan bir seks yavan oluyor. En azından hoşlanabileceğin ilgini çeken biri olmalı yani bir yerden yakalamalı insanı karşındaki kişi. Açıkçası ben etkilenmediğim bir kadın ile seks bile 1 defa olur oda tanıdıktan sonra tekrarı olmaz.
Evlenmenin amacı cinsellik değil ki veya ilişki kurmanin. Dünyada 8 milyar insan var 4 milyon kadın 4 milyon erkek diyelim. Cinsellik yapılacak çok kişi var ama doğru insan sayısı bu kadar fazla değil. Amaç doğru insan bulmak yanlizliktan kaçmak. Yanlizlik insanın en kotu düşmanidir. Cinsellik için ilişki kurmak veya evlenmek çok absürt bence.
bana öyle diyen biri var ise kadın gibi desin valla ısırmadan severim :D
Neden olmasın sevişmek için aşk şart değil. Hem kim bilir belki de sevişerek aşık olmak en güzeli 🙂
Seks kültürü sıfır ya insanlar da 😒
Cevap
12Cevap
Aşk olmadan yürütürdüm ama bende sevmediğimi söylerdim
Bu f*ck bady mi ne? O olmuyor mu?
Yoksa o başka bir şey mi?
Anlamiyorum bu tür ilişkileri, bu sadece seks iste ücretsiz.
FB , daha spesifik bir kavram. Burada durum biraz daha açık uçlu. Zamanla duygusal bir yakınlaşmaya karşı engel koyulmamış.
Nikah olmadan asla diyenlerdenim.
👍
Uzun sürmeyebilir ama bunu teklif edersin kabul görürüse olur.
o iki bacak arasını arzuluyor kanı bozuk işte ne yapacaksın boş ver ya direk def et hayatından uzaklaştır gerekirse sert yap bir şey yine yapamaz sinirlendim bak şimdi ya...
Ben de onu arzuluyorsam, tek gece görüşüp bitiririm. Zaten iki taraf da sürsün istemeyeceği için problem olmaz.
Duygusal bir ilişki izlenimi verip bunu söylüyorsa o arzu kelimesini ona yediririm. Ama ne olduğu belli olmayan bir ilişkiyse çok önemsemem.
İçinde duygu olmayan bir ilişkiye karşıyım oyuzden böyle bir şey söylemesi beni ondan direk soğutur
Ancak yatak ilişkisidir bu ama bence etik değil.
Kanka kız arkadasıma sordum şey diyo SEKSTE TUTKU OLUCAK bağlılık olucak öyle olurmus
Bana göre değil
Uzun erimli bir ilişki olmaz
Uzun süreli olmaz ama olur.🙂
Hayır, arzuluyorsa sevecek...
Selamdan öteye gitmem
Sen benim için fb olmalısın diyor kısacası
Denemek lazım 😂
Evet
Kurulmaz
Hayırrrr
Kurulmaz tabiki de.
Saçma