Ben iş yüzünde biraz uzak gittim yani 7 ay oluyor ama bir şey yapmadığını söylüyor ama pek inandırıcı değil. Bu konuda kadınların daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Daha önce tatmış bir erkek ne kadar dayanabilir sizce?
Ben iş yüzünde biraz uzak gittim yani 7 ay oluyor ama bir şey yapmadığını söylüyor ama pek inandırıcı değil. Bu konuda kadınların daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Daha önce tatmış bir erkek ne kadar dayanabilir sizce?
Erkekten erkeğe değişir bu durum. Eğer libidosu aşırı yüksekse, hormonları baskınsa, sürekli seks arayan biriyse 3 4 hafta anca dayanır. Eğer normal bir seviyede ise sadece mastürbasyon ile devam ederek birkaç yıl dayanabilir. Eğer hiç arayışı yoksa ömür boyuna kadar gider bu süre
Cevap
12Cevap
İstedigi kadar dayanabilir niye erkekler seks makinesi mi dayanamam diyen yalan söyler ya da agır abazadır
Benim erkek arkadaşım 2019 da yapmıştı sonra virüsten dolayı ailesiyle yaşamaya başladı ondan sonra olmamis inanıyorum da yalan söylemez yaptım der
Yaptım derse ne yaparsın?
Hicbirsey yani başka ülkede zaten dürüstçe sorduğumda söyledi yine söyler öyle bir şey olsa ve ben çok ne bilim kıskanç değilim
Anladım. Sen dayanıyor musun peki?
Evet bakireyim ben zaten ilişkim olmadı
Ah iyi bari
Yani alternatif var mı yok mu seni seviyor mu nedir ilişkiniz Buna göre değişir yaşlarınız kaç
En fazla 2 gün. Sıcak tadını aldığın zaman bırakamıyorsun.
mastürbasyon konusunda mı yoksa biriyle sevişme anlamında mı?
Erkek illaki boşalmak ister bu vajinaya olur mastürbasyon olur uzun süre duramaz
Ben 30 yıldır dayanıyorum 7 ay ne mk 😂😂😂
Çok azarsa mastürbasyon yapar
Hmmm
Eşin mi peki sevgilin mi?
Ben 4 sene oldu yani yapmayabilir
4 yıldır nasıl dayanıyorsun?
Ne olmuş ki olmasa da oluyor
1 yılı geçti benim dayanıyorum bakalım
10 yıl geçsin bakalım.
O kadar dayanamam ve zaten evlenirim gibi
Ah partnerin varsa neden yapmıyorsun 1 yıldır
Evlenecek biri yokta ilişkiye girdiklerim var yani öyle partner ama bu seferde girdikçe haftalık 3-4 defa istiyorum ya
elle yapar
1 haftayı geçemez
Yapma beee
emin ol
3 yıldır dayanıyorum
Ah iyi performans. 10 yıl geçsin bakalım
o değilde elime biri geçse ikiye bölerim herhalde
Bu ay en fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?