Cinsel Yaşam Cuckold düşüncelerden ne yaparsak kurtulabiliriz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Evliyim Esim bilmiyor dusuncemi. Cuckold düşüncelerden ne yaparsak kurtulabiliriz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ona açıl da kurtul sen de. Muhtemelen karşı olur ya da şansına onun da hayalidir. Konuşmadan bilemezsin. 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Konusmak sknti
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bende de var o his açılamadım daha eşime tepki verir diye. 4 7 Yorumla Soran +1 yıl Ayni sekilde Cevap sahibi +1 yıl Aslında şaka yollu desem belki kabul edebilir. Bir kere denesek falan desem. Soran +1 yıl Yaslar kacki Cevap sahibi +1 yıl Ben 38 o 33 Soran +1 yıl Hmm yaslar bize gore biraz var Cevap sahibi +1 yıl Yaşlandıkça artıyor bu hisler zaten, bu nasıl bir imtihan biliyorum. Soran +1 yıl Zor durum
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Namuslu olmayı deneyerek kurtulabilirsiniz. Böyle saçmalıklarla aklınızı bulandırmayın. 1 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Bu sitede de ne çok güzel kardeşim varmış arkadas ya 1 0 Yorumla
Winlow Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Böyle güzel kardeşim bir kafa yapın varsa ayrıl sen de kurtul o da kurtulsun 1 0 Yorumla
Alparslnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Maalesef kurtulmak zor ama imkansız değil daha farklı gerçekleşmesi zor olan fanteziler düşün ya da bunu bir defa deneyimle 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Nasıl ve ne zaman başladı 1 3 Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Konuşmak hoşuna gidiyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Bazıları konuşarak da olsa bu fantezilerini gerçekleştiriyorlar o bakımdan sordum. Eşine açılmalısın bence Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Video mu izliyorsun cok 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İzlemiyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasil yerlesti ya kafana Yorumla Soran +1 yıl Sebebini bilmiyorm daha once izliyodm ama 1 yildir dogru duzgun izlemiyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafana yerlesmjs demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozelden konusabilir istersen Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Zor... 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet cok zor 😔 Yorumla lockerow35 +1 yıl neden zor dediniz? Yorumla Am_I_mad +1 yıl Neden zor diye yorumladığı o merak ettim Yorumla Am_I_mad +1 yıl @tuğbaatuğba neden zor kurtulmak, konu hakkında bir bilgi varsa paylasmani isterim. Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl @Am_I_mad evlimisn Yorumla Am_I_mad +1 yıl @tuğbaatuğba hayır evli değilim. Cuckold istekleri olan bir erkeğim. Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O nedir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Esini baskasiyla izlemesi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. yapmadan asla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bende çok istiyorum 2 1 Yorumla iyi_insan_severim 1 yıl Gel konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ona açıl da kurtul sen de. Muhtemelen karşı olur ya da şansına onun da hayalidir. Konuşmadan bilemezsin.
Konusmak sknti
Bende de var o his açılamadım daha eşime tepki verir diye.
Ayni sekilde
Aslında şaka yollu desem belki kabul edebilir. Bir kere denesek falan desem.
Yaslar kacki
Ben 38 o 33
Hmm yaslar bize gore biraz var
Yaşlandıkça artıyor bu hisler zaten, bu nasıl bir imtihan biliyorum.
Zor durum
Namuslu olmayı deneyerek kurtulabilirsiniz. Böyle saçmalıklarla aklınızı bulandırmayın.
Bu sitede de ne çok güzel kardeşim varmış arkadas ya
Böyle güzel kardeşim bir kafa yapın varsa ayrıl sen de kurtul o da kurtulsun
Maalesef kurtulmak zor ama imkansız değil daha farklı gerçekleşmesi zor olan fanteziler düşün ya da bunu bir defa deneyimle
Nasıl ve ne zaman başladı
Konuşmak hoşuna gidiyor mu?
Yok
Bazıları konuşarak da olsa bu fantezilerini gerçekleştiriyorlar o bakımdan sordum. Eşine açılmalısın bence
Video mu izliyorsun cok
İzlemiyorm
Nasil yerlesti ya kafana
Sebebini bilmiyorm daha once izliyodm ama 1 yildir dogru duzgun izlemiyorm
Kafana yerlesmjs demek
Ozelden konusabilir istersen
p*rno izlemiyerek
İzlemiyorm
Zor...
Evet cok zor 😔
neden zor dediniz?
Neden zor diye yorumladığı o merak ettim
@tuğbaatuğba neden zor kurtulmak, konu hakkında bir bilgi varsa paylasmani isterim.
@Am_I_mad evlimisn
@tuğbaatuğba hayır evli değilim. Cuckold istekleri olan bir erkeğim.
prno izlemeyi bırakarak
Bir erkekle yat hemen geçer
Bende tek erkek olarak bir çifte katılmayı çok istiyorum
Ona direk gaavat olduğunu söyle o anlar.
O nedir
Esini baskasiyla izlemesi
yapmadan asla
bende çok istiyorum
Gel konuşalım