Muhtemelen evet erekte olduğu için saklıyor. Fakat çok ergence değil mi bu? Sonuçta yetişkin insanlarsiniz. Peki sen hiç saklamayı isteyecek kadar ıslandın mı?
Sadece öpüşmekle kaldığın için normal. Ben bir noktadan sonra dayanamıyorum ve dokunmaya başlıyorum öpüşürken. Eğer bulunduğum yer normalse bunu çamaşır üzerinden yapıyorum ve gayet belli oluyor islandigin. Çok ıslanıyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Onun adı gizleme isteği değil yanlış anlaşılma düşüncesindendir. :D
Nasıl yanlış anlayabilirim? Cinsel isteiği olduğunun göstergesi olduğundan dolayımı
Yorumları okudum ilkinizmiş ikinizin de. doğal bir durum ayrıntıyı burada yazamam.
Muhtemelen evet erekte olduğu için saklıyor. Fakat çok ergence değil mi bu? Sonuçta yetişkin insanlarsiniz. Peki sen hiç saklamayı isteyecek kadar ıslandın mı?
Ama ıslansam mı bile erkeğin nasıl habeir olcak
Sadece öpüşmekle kaldığın için normal. Ben bir noktadan sonra dayanamıyorum ve dokunmaya başlıyorum öpüşürken. Eğer bulunduğum yer normalse bunu çamaşır üzerinden yapıyorum ve gayet belli oluyor islandigin. Çok ıslanıyor musun?
Pipisi kalkmış ta göstermemek amaçlı koymuştur, ya bukadar cahil olup her şeyi buraya sormayın kardeşim
Bize soracağına ona sorsaydın ya, ya da ceketi alıp kalkanı indirseydin
Öpücüğünden etkilenmiş enişte bey. Bu da vücutta birtakım kalkışlara sebep olmuş
Büyük terbiyesizlik etmiş 🤣
Kaltigini görmeni istememiş 😊
onu saklmaya çalışmak ayri bir rezillik 😒
yel almıştır, üşümesin diyedir.😀
evet şeyi kalkmıştır onu gizlemiştir
Evet
Öpüşürken hissetmedinmi
Hayır hissetmeidm orasını değdirmiyor bana
orasina bakmamistir muhtemelen
Evet bakmadım da
Anladım ilk defami opustunuz
Evet ilk defa