Seks yaptık tam açılmadığı için girmedi , uzak şehirdeyiz, bir başka gelişimde gelene kadar açılır daha rahat yaparız dedim o da sinirlendi böyle şeyler konuşulur mu hiç dedi , yaparken normal konuşurken mi anormal dedim sizce kim haklı, ve ben gelene kadar açılır derken başkalarıyla yaparım anlamında söylemedim bunu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlış anlamış olabilir. Son kısmı ona özellikle belirttiyseniz seks esnasında kendisini yetersiz görüp alınganlık sergilemiş de olabilir. Fazla üstüne gitmeyin. Bu konuyu ona tekrar da açmayın. Bir dahaki sefere uzun bir seks için daha yoğun bir çaba harcarsınız ve bu hal aklına hiç gelmez bile.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
+1 yılİyide dar da olsa oral yapıp seni kıvama getirsin orgazm etsin becerikdizkigini baskilayip yukarı çıkmak için bahane. İlla biriyle yapınca mi acıliyo mal deseydin
00 Yorumla
+1 yılBiraz agresiflik gösteriyor belki karakteri öyledir. Ama seninle ciddi düşündüğünü hiç sanmıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ciddi istemiyor
- +1 yıl
Günübirlik bir ilişki tercih ediyor. Yani birlikte olduktan sonra bırakıp gitmeyi düşünüyor. Seninle uzun soluklu bir düşüncesi yok.
Soran+1 yılPeki bu benim sorunum mu , yolda yürürken hep başka yine gidiyormuşum. benimle bütün olacağını dusunmuyormus, o yolda elimi dahi tutmuyor
- +1 yıl
Belli ki bahaneler üretiyor. Birinden hazetmediğin an yürüyüşüne bile takarsın ya o dereceye gelmiş sizin ki de. Senlik bir sorun göremiyorum, fazla yüz vermişsin buna.
- +1 yıl
Cinsel ilişkide giremedi dimi?
Soran+1 yılSeninle bütün olacagimizi düşünemiyorum dedi , mesela yolda giderken ben bambaşka yerlere gidoyormusum , yolda onunla birlikte içinde yuruyemiyormusum yani , halbuki o benim elimi tutmuyor , ve bazı hareketlerini sindirmeye çalışıyormuş
+1 yılAltına yatan kadını beceremiyor mal mal triplere giriyor kendine baksın önce
02 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi sinirlendi acaba, ve ciddi ilişki istemiyormuş biz hiç olmamışız benimle bütün olacağını dusunmuyormus
- +1 yıl
O an neler yaşadınız bilmiyorum sen mi azdıramadın o mu beceremedi ne deyim ki
+1 yılO öyle anlamış olabilir, yoksa bunda tepki gösterecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılsen sonuna kadar haklisin gizli olmasn bisilwr isterdim sormak
00 Yorumla
+1 yılama o bunu yanlış anlamış :D
bence sen işi bilenle yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle seks yapabilirsin hesabı
04 Yorumla
Soran+1 yılO anlamda söylemedim ben de
- +1 yıl
Söylememiş olursun , o öyle anlamıştır
Soran+1 yılBöyle şeyler konuşulur mu hic diyor iyi de seks yapmak normal seks konuşmak mi anormal , açılır dedim sadece ben gelene kadar
- +1 yıl
Bu cümlelerinden başka erkek veya erkeklerle beraber olabilme ihtimalini düşünmüş olabilir bu sebepten kızmış olabilir sonuçta uzak mesafe aşk hayatı yaşamaktasınız eğer öyle düşünmüşse normal güven probleminiz varsa tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılO direkt olarak başkalarıyla yapacağını düşünmüş.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle şeyler konuşulur mu ya dedi , ben de o anlamda baskalariyla yaparım anlamında söylemedim dedim bilmiyorum ya yolda elimi dahi tutmuyor ama ben sürekli baska yöne doğru gidiyormuşum yolda giderken
- +1 yıl
Dedim ya tamamen bir dahaki sefere kadar işte başkalarıyla da yaparsın ve böylelikle genişler diye düşünmüş. Ama anlamadığım şey oradan çocuk çıkıyor sabırlı olsanız rahatlıkla girebilirdi :/
+1 yılÖyle anlamış olabilir 🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendi , ve tam seks yapacakken taktın mı prezarvatifi dedim seninle yatağa aynı anda gordim ne takması dedi yine sinirlendi , ve yolda o yürürken ben hep başka tarafa gidoyormusum bazı hareketlerimi sindiremiyormus kim haklı, ciddi ilişki istemiyorum dedi
- +1 yıl
Ciddi olmayan bir insana karşı niye bu kadar küçülüyorsunuz
+1 yılbaskasiyla yapican sanmistir belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılSenin angus saçmalamış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bence başkalarıyla yapacağını düşünmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen açar genişletirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmasını bilmeyen le bu kadar olur ancak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o öyle anlamış olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Neden giremedi
00 Yorumla
+1 yılÖyle anlamıştım
00 Yorumla
+1 yılCocugun geresiz atarlanmasi
00 YorumlaSaçmalamış
00 YorumlaNe açılmadı tam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence saçmalamış
00 Yorumla