4 yıl nişanlı kalmıştık ailelerimizden yana çok sıkıntı çıktı onların sorunları bizim ilişkimize yansıdı çok yıprandık ve ilişkimizi sonlandırdık benim ilk ilişkim olduğu için de cinsel yönden sadece onunla beraber oldum. Ayrıldıktan sonra canım çok istemesine rağmen kimseyle yapmadım. Onun hayatında bir kız var. Ama ciddi düşünmüyor takılmadık o kız da yapmıyor onunla o işi. İkimizde bir olamayacağımızı biliyoruz aşk yönünde ama cinsel yönde çok özledik birbirimizi ve beraber olduk oda özlemiş bende sizin de yaptığınız oldu mu böyle bir şey. Yaşadık sonra evlerimize dağıldık. Ara ara konuşup mesajlaşıyoruz ama artık aramızda bir şey olmayacağını da biliyoruz ikimizde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Kanka neyi sorguluyorsun kararını vermişsin yaşayacağını yaşamışsın zaten yani burada olumsuz eleştiri alıp pişman olmak için mi soruyorsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet, gecmiste de oldum, suanda da oluyorum. Insan yeni birine guvenmek icin, kendini bastan anlatmak icin cok yoruluyor. Guvendigin biriyse eger, tabi nasil ayrildigina da bagli olarak bence olabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Hayatında biri var ve gidip eski sevgilinle mi beraber oluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun hayatında biri var benim hayatımda yok. Karşıdan bakınca evet garip duruyor ama ihtiyacım için gittim bu bir ikincisi o kız benim nişanlımı elimden aldı benimle nişanlıyken nişanlımla konuştu sonra ayrıldık zaten
olsun sadece cinsellik olur keyfinize bakarsınız😉
016 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle anlatayım benimle seks yapıyor hayatında o kız var ama o kız varken ben dışında başka kızlarla da konuşuyor ve şu an hayatında olan kız bunları bilmiyor bana anlattı ciddi düşünmüyoruz dedi o kızla da
- +1 yıl
o kızla sadece takılıyor senin yerin ayrı onun için
Soran+1 yılFotolar atıyor mutlu gibi görünüyor ama içinde de bana karşı bir şey var öyle diyor
- +1 yıl
belki o mutluluğu hala seni içinde taşıdığı içindir😉
Soran+1 yılO kızın yanına gidiyor buluşacağını söylüyor ara ara konuşuyoruz mesajlaşıyoruz yazıyor ediyor öpüştüğünü bile söyledi çok bozuldum gözlerim doldu 🥺🥺
- +1 yıl
ya ama öpsede sana herseyi söylüyor senden başkasıyla seksde yapmıyor ama aileleriniz yüzünden ayrılmak ve ancak bu şekilde görüşebilmekde zor tabi
Soran+1 yılHem zor hem benimle nişanlıyken o kızla görüşmeye başladı şuanki sevgilisiyle ayrılma sebebimiz birazda bu aslında
- +1 yıl
heee bak işte öyleyse durum değişir o zaman
Soran+1 yılBen sadece ihtiyacımı görmek içim gittim olurumuz yok oda biliyor bunu
- +1 yıl
evet ihtiyacını görecek şekilde devam edersin tabi isteresen
Soran+1 yılİsterim ama bana bunu anlatmasına dayanamıyorum sadece seks yap tamam niye anlatıyorsun
- +1 yıl
k0nuş 0nunla söyle anlatma bana sadece seks yapalım dağılalım
Soran+1 yılBirazda ben soruyorum o kızla bana kıyas yapmasını istiyorum oda biliyor ki ben daha da ağır basarım. Sadece içime en çok dokunan şey ben çok emek verdim fedakarlık yaptım bu ilişkinin cefasını ben sefasını o kız yapıyor hemde hiçbir şey yapmadan 🥺🥺🥺
- +1 yıl
evet ama kıyas yapsada değişen bi y0kmuş sen cefaya 0 sefaya devam ediy0r çk da takılma 0 kısmına işine bak geç
Soran+1 yılNasıl yani ne yapmam lazım yani
- +1 yıl
0nunla hiç 0 k0nuşmalara girme kendini üzme buluşup sadece seksini yap dön evine
+1 yılBir ilişkisi olmasaydı evet mantıklı ama hayatında birisi varken bunun olması yanlış
03 Yorumla
Soran+1 yılBir zamanlar bende sevgilimle nişanlıyken benimle nişanlı olmasına rağmen o kız sevgilimle konuşmaya başlamış o ne olacak
- +1 yıl
Sevgilin neden o zaman konuşmayı kabul etmiş kendi suçu.
Soran+1 yılİşte oda bekliyormuş sanki onu o kızın yaptığı suç değil de benim yaptığım mı suç elimde olsa paralarım kızı yapmıyorum. Şöyle anlatayım benimle seks yapıyor hayatında o kız var ama o kız varken ben dışında başka kızlarla da konuşuyor ve şu an hayatında olan kız bunları bilmiyor bana anlattı ciddi düşünmüyoruz dedi o kızla da
Onun hayatına ilişkisine saygı duy onun hayatında olan kadını anla
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadını asla anlayamam. Çünkü benimle nişanlıyken sevgilimle konuşmaya başlamış o beni anladı mı?
Soran+1 yılDevam etmek istemiyorum ihtiyacımı karşılıyorum aramızda bir şey olamaz artık bu imkansız
+1 yılİlişkiniz f*ck durumuna evrilmis. Bu durumu yaşadığım oldu evet
00 YorumlaBen ciddi olmadığını ve sırf yazmak için yazdığını düşünüyorum
00 Yorumlaapla adamın canına minnet.. emin ol duygusal olarak olan sana olur sonrasındaaa
00 Yorumla
+1 yılihtiyac sonucta yaptim bende ama tanimadigim isteyen buldumm 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmayacak birisi yerine başka bir adamla denemiyorsun şansını?
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka birini tanımıyorum tanımadık birine girmektense daha önceden yapmayı tercih ettiğim adamı seçtim ama sadece ihtiyacım için. Sevdiğim ya da aşık olduğum için değil hayatında biri var zaten
Cevap sahibi+1 yılPeki o kadar zaman sonra seni yeterince tatmin edebildi mı? Daha doğrusu eskiye nazaran hangisi daha iyiydi? Daha öncekiler mı yoksa bu sefer yaşadığınız mı?
Soran+1 yılBu yaptığımızda da rahatladım. İsteğimiz karşıladı ama önceden birbirimizin hayatında yeri olduğumuzdan dolayı daha zevk almıştım şimdi eskiye göre fazla değil ama ihtiyacımı karşıladı
Cevap sahibi+1 yılİşte ben de bundan bahsediyorum. Bunun yerine hayatına birisini alıp yaşaman seni her anlamda tatmin eder. Alakasız olacak belki fakat cidden merak ettim. Libidosu yüksek birisi gibisin, favori pozisyonun ne?
Soran+1 yılŞöyle anlatayım benimle seks yapıyor hayatında o kız var ama o kız varken ben dışında başka kızlarla da konuşuyor ve şu an hayatında olan kız bunları bilmiyor bana anlattı ciddi düşünmüyoruz dedi o kızla da
Cevap sahibi+1 yılSenin amacın sadece cinsellik değil mi? Niye bu konulara girip yok yere kafanı yoruyorsun ki? Beni ilgilendirmiyor, ben seninle sadece karşılıklı tatmin için görüşüyorum diyerek geçiştir gitsin. Bunun dışında umarım saçma sapan kişilerle birlikte olup bulaşıcı hastalık falan kapmiyordur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ilişki bittiyse ben sadece seks için geri dönmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba kuzum ben olsam tanımadığım birisi ile yapardım
39 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle anlatayım benimle seks yapıyor hayatında o kız var ama o kız varken ben dışında başka kızlarla da konuşuyor ve şu an hayatında olan kız bunları bilmiyor bana anlattı ciddi düşünmüyoruz dedi o kızla da..
Cevap sahibi+1 yılya ben mesela hani arada duygu eski hisler vs olsun istemem hani. ihtiyacımı ben de karşılamak istediğimde hijyen olarak emin olduğum yabancı bir erkekle yapıyorum hiçte sorun yaşamadım sonuçta günahsa o da günah o da diye düşünüyorum hatta buradan bile tanışıp yaptığım oldu
Soran+1 yılNormal yani sevindim o zaman çünkü 4 yılımı harcadım iyi kötü zaman geçirdik ama ara ara konuşuyoruz o kızın yanına gideceğini filan söyleyince çok bozuluyorum 🥺
Cevap sahibi+1 yılsenin aklın onda o yüzden başkasını düşünmüyosun
Soran+1 yılArtık olamayacağımızı biliyorum sevsem ne fayda kötü şeyler yaşadık yıprandık
Soran+1 yılKızla öpüştüğünü bile söyledi bana
Cevap sahibi+1 yılbiraz konuşalım mı ne dersin
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılçktm gzldn
+1 yılSenin hsystinds biri olfugu halde mi yaptin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır onun hayatında biri var benim yok
- +1 yıl
Ne sıklıkla oluyo
+1 yılOlurdum iyi sevişiyorduk
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle anlatayım benimle seks yapıyor hayatında o kız var ama o kız varken ben dışında başka kızlarla da konuşuyor ve şu an hayatında olan kız bunları bilmiyor bana anlattı ciddi düşünmüyoruz dedi o kızla da Kızın haberi yok birşeyden kızı takan yok ciddi düşünen yok o kızda yani şu an hayatındaki kız evli adamlarla düşüp kalkmış önceden nişanlıma bunu anlatınca geçmişi beni ilgilendirmez diyebiliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta iiyse neden olmasın
02 Yorumla
- +1 yıl
Kabul ettin mi bunu
İki kere daha yapın sevgili olursunuz
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurum ihtiyaç normal
05 Yorumla
Soran+1 yılSürekli onunla beraber yaptım 4 yıl boyunca ve o ihtiyacım birden kesildi ayrılınca ilk 2 ay konuşmadık birbirimizle hiç. Sonra tekrar iletişime geçtik. Ona sorduğumda özlemişim dedi yapmayı. Ama hayatında da bir kız var şu an bunu yapması normal mi benimle
- +1 yıl
Sende istiyorsan normal istekler karşılıklı degilmi
Soran+1 yılKesinlikle karşılıklı. İhtiyacımı karşıladı bende onun. Ama eskiden olsa daha iyi sevişirdik şimdi sanki oda bende durulmuş gibiyiz
- +1 yıl
Bilmiyorum görmek lazım
+1 yılOldum hemde çok zevkli
00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 Her erkeğin aradığı mükemmel ilişki
08 Yorumla- +1 yıl
Biz de aynı aileler yüzünden ayrıldık ben de teklif ettim benim eskisi buna cevap bile yazmadı iletişimi tamamen kesti her erkek bir değil demekki
- +1 yıl
O senden nefret ediyor demekki
- +1 yıl
O beni çok sevmişti
- +1 yıl
Sevişmek sevmekten gelir
- +1 yıl
Sevişmek istese kullanıyor dersiniz gurur yapıp uzaklaşsa sevmiyor dersiniz sizler nasıl bir şeysiniz böyle
- +1 yıl
Yoo ben sevişmeden yanayım
- +1 yıl
Her erkeğin kişiliği farklı diyelim
- +1 yıl
Vardır bir nedeni elbet kimsenin içini açıp bakmayız
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılo istedikten sonra zevkle olurdum ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Biz de aynı aileler yüzünden ayrıldık ben de teklif ettim benim eskisi buna cevap bile yazmadı iletişimi tamamen kesti her erkek bir değil demekki
- +1 yıl
@duygusalkız12 öyle
+1 yılZaman zaman oluyor öyle
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılVermiyor verse olacaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Harbi bkunu çıkardınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKötü olmuş ayrılmanız.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aileleri takmayın gidiip evlenin la bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsonuç hüsran olacak her zaman
00 Yorumlaf*ck ilişkisine dönmüş, normal.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Herkes memnun durumdan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılOlmam. Çünkü araya başkaları girdi.
018 Yorumla
Soran+1 yılO kız vermiyor ona
- +1 yıl
Nerden biliyorsun
Soran+1 yılBana hep netti bu konuda. Öpüşme el ele tutuşma var ama o konuya hiç girmedik yapmadık dedi
- +1 yıl
Hımm. Ayrılmışsınız ve halen aranızda cinsellik var. Bu konu ikinizi de yaralar. İkinizden biri halen seviyosa bir umut ışığı gibi olacaktır. İlişki sırasında ne kadar haz alıp mutlu olsanız da ayrılık vakti geldi mi moraliniz bozulur.
Soran+1 yılArkadaş olarak konuşuyoruz o içimde hala birşeyler var sana karşı diyor üstüne gidince arkadaş olarak var diyor
- +1 yıl
O cinsel partnerini kaybetmemek için öyle söylüyor. Buna emin olabilirsin.
Soran+1 yılBeni yani
- +1 yıl
Kesinlikle. Ben olsam başka biriyle yapardım. Daha heyecanlı ve farklı oluyor emin ol.
Soran+1 yılBaşka birinin bana zarar verip vermeyeceğini bilemem içime boşalır filan bu hep dışarı boşalıyor
- +1 yıl
Emin ol sen istemediğin sürece kimse içine boşalmaz. Hem boşalsa bile hap kullanırsın bir sey olmaz.
- +1 yıl
Kıskanmıyor musun peki
Soran+1 yılÇok bir zamanlar bir şey yaşadığım evlenmeyi düşündüğüm adam sonuçta
- +1 yıl
Bence cinsel birleşme seni bedenen rahatlatsa da içini rahatlatmıyor. Ondan uzak durmalısın. Ve kendine başka partner bulmalısın.
Soran+1 yılDün mesela mutlu bile olamadım yaparken önceden nasıl mutlu yapardık eve geldiğimde acaba doğru mu yaptım bunu yapmakla diye kendimi yedim
- +1 yıl
Emin ol bir başkası ile yapman hem sana daha cok zevk verecek hemde daha mutlu hissedeceksin.
Soran+1 yılKolay kolay birini almam hayatına ciddi düşündüğüm insanla yapardım ben yapmayı tercih ederim yani
- +1 yıl
Anladım. Tabiki oyle olacak. Ve sen eski sevgilinle yatarak kendini rahatlatmaktan cok ceza veriyosun gibi geldi bana
Neden olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılSürekli onunla beraber yaptım 4 yıl boyunca ve o ihtiyacım birden kesildi ayrılınca ilk 2 ay konuşmadık birbirimizle hiç. Sonra tekrar iletişime geçtik. Ona sorduğumda özlemişim dedi yapmayı. Ama hayatında da bir kız var şu an bunu yapması normal mi benimle
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılF*ckbuddyn hayırlı olsun 🍕
00 Yorumla
+1 yılEskici değilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. fb Ç:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlan oluyor zaten baska ne olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbereber olurum
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbirbirinize karşı elektrik sevgi arzu istek varsa herşeyi yapmanız normaldir
Cevap sahibi+1 yılen kısa zamanda yapın mutlu olun
Soran+1 yılHayatında başkası var onun ve onunla yapmadığı için bana geliyor
Cevap sahibi+1 yılkendi cinsel ihtiyacı için seni istiyorsa görüşme
Soran+1 yılZaten artık bir olamayız bende onu istemiyorum bizim ilişkimiz çıkmaza girdi aşk yönünden sadece ihtiyacımız olduğu için
Cevap sahibi+1 yılanladım çıkmaz ilişkiden fayda gelmez
Cevap sahibi+1 yılhepinizi kullanıyor sen ne istersen öyle devam et
Soran+1 yılşu an hayatında olan kızın birşeyden haberi yok. O kız da evli adamlarla düşüp kalkmış bizim buradaki askerlere yavşamış sorunca seviyorum geçmişi beni ilgilendirmez diyor düşünebiliyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılseni mutlu ediyormu tatmin oluyormusun
Cevap sahibi+1 yılolaylar karışık
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı