Cinsel Yaşam Vajina dudaklarının olduğu yer kasık mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Dudakların olduğu yerde bastırınca sertlik var ama 2 tarafta da var normal midir hareket ediyor gibi içten Vajina dudaklarının olduğu yer kasık mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Clarkent000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yumuşak olması lazım hasta falan mısın ya da ben mi anlamamfım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yumuşak ama içte sertlik gibi bir şey dudak kısmında kas gibi Yorumla Clarkent000 +1 yıl Yok ya olmaması lazım regl var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Clarkent000 +1 yıl O zaman yapın öylede olur dert etme sen niye kastın bu kadar gece gece yat uyu dert mi bu 😀 Yorumla Soran +1 yıl İçten şişlik olunca korkuttu Yorumla Clarkent000 +1 yıl Korkma Bee iş yaparken bir şey oluyor mu Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır kasığın onların yan tarafı kalcanla bacağının birleştiği boşluk ama onlar normeldir rgl olacaksındır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gayet normal, herhangi bir problem yok. Kasık dediğimiz yer de o bölgenin genel adı. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Normal mi gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet normal. Rahat olabilirsin. :) Yorumla Soran +1 yıl Her kadında mı var korktum çünkü? Dediğim yer tam anlaşıldı değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet anladım tam olarak nereni kasdettigini. :) İstersen gözümde tekrar canlandirtma gece gece. Yorumla Soran +1 yıl Ne yazarak bulabilirim internetten dediğim şeyi görmeden inanmayacağım çünkü korktum Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Biraz daha gerisi de bahsettigin şey kaşık ile ne alaka 0 0 Yorumla
adınısenseç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeni mi keşfettin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla adınısenseç +1 yıl Sertliği Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla adınısenseç +1 yıl Yeni olduğuna emin misin Yorumla Soran +1 yıl Normal mi ki anlamadım daha önce bastırarak kontrol etmemiştim Yorumla adınısenseç +1 yıl Nasıl fark ettin Yorumla Soran +1 yıl Kasık kontrolü yaparken Yorumla adınısenseç +1 yıl Kasık kontrolü nedir? Bahsettiğin yerin kasık ile alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Fazla bakmışım demek ki ama orası normal mi anlamadım Yorumla adınısenseç +1 yıl Mastürbasyon yaparken mi fark ettin Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Normal bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yumuşak olması lazım hasta falan mısın ya da ben mi anlamamfım
Yumuşak ama içte sertlik gibi bir şey dudak kısmında kas gibi
Yok ya olmaması lazım regl var mı
Yok
O zaman yapın öylede olur dert etme sen niye kastın bu kadar gece gece yat uyu dert mi bu 😀
İçten şişlik olunca korkuttu
Korkma Bee iş yaparken bir şey oluyor mu
Hayır kasığın onların yan tarafı kalcanla bacağının birleştiği boşluk ama onlar normeldir rgl olacaksındır
Gayet normal, herhangi bir problem yok. Kasık dediğimiz yer de o bölgenin genel adı.
Normal mi gerçekten
Evet normal. Rahat olabilirsin. :)
Her kadında mı var korktum çünkü? Dediğim yer tam anlaşıldı değil mi
Evet anladım tam olarak nereni kasdettigini. :) İstersen gözümde tekrar canlandirtma gece gece.
Ne yazarak bulabilirim internetten dediğim şeyi görmeden inanmayacağım çünkü korktum
Biraz daha gerisi de bahsettigin şey kaşık ile ne alaka
Yeni mi keşfettin
Neyi
Sertliği
Evet
Yeni olduğuna emin misin
Normal mi ki anlamadım daha önce bastırarak kontrol etmemiştim
Nasıl fark ettin
Kasık kontrolü yaparken
Kasık kontrolü nedir? Bahsettiğin yerin kasık ile alakası yok
Fazla bakmışım demek ki ama orası normal mi anlamadım
Mastürbasyon yaparken mi fark ettin