Ama hak ediyor muyum? Hayır. Yapmadığım şey kalmamış. Bu arada düzgün erkek derken bildiğimiz namus bekçisi ikiyüzlü bakirlerden bahsetmiyorum onlar zaten sanalda da işi pişiriyor ellerine fırsat geçse herkesi becerirler.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yapmadığım kalmamıs derken?
Benim belli kriterlerim onun dısında bence ilişki yaşamış olmak kötü birş ey değil.
Benim en çok aşık olduğum kadın bakire değildi ve geçmişinde yaşanmışlıkları vardı. Ama aşık olunca bunlar önemsiz oluyor.
Ben bekareti takmıyorum zaten
Ben de takmıyorum. Demek istediğim işte bu, seviyorsam ve eğer kendini para için satmadıysa, her gece barda başka ekeklerle yatıp kalkmadıysa yani 25 yaşında 50 erkekle olmadıysa çok aşırı problem değil. Ama belli şeyleri takıyorum ister istemez.
Bekaret cahil işi yoksa
Ben çok kişiyle oldum işte öyle 1 2 değil
Çok dediğin kaç ama mesela?
Kimine 5 çok. Kimine 25
13 14.
Yani dürüst olmam gerekirse düşünürdüm ama seviyorsam ve aşıksam takmazdım. Ben daha çok geleceğe odaklanmaya çalışıyorum. Ama STD testi yaptırmasını isterdim ve buna da hakkım olurdu bence.
Zaten ben umudu kestim evlenmeyeceğim ciddi ilişkiyi hak etmiyorum
Haketmediğini düşündüren ne? Bence bu düşünme mantıgın yanlıs. Beni 13 rakamı değil ama bu mentalite soğuturdu mesela. Ben kadının fikirlerine daha cokö önem veriyorum tbh
Aynen zaten negatif bir kadınım toksik biriyim psikolojim de bozuk hayatımı da ruh halimi de mahvettiler. Ben kimseyi mutlu edemem bu yüzden
Senin kimseyi mutlu etmek gibi bir görevin yok ki? Sen bir hayatı paylaşırsın. Seninle o hayatta mutlu olamıyorsa biri zaten yanlış kişiyle birliktedir.
Dediklerin, az önceki rakamdan daha önemli. Senin kendine özgüvenin ve özsaygının artması lazım
Mutsuzum çok mutsuzum. Hayattan zevk almıyorum artık. İntihar fikrini kafamdan atamıyorum bir türlü. Kendimden bile korkmaya başladım.
20li yaşların başlarından ortalarına kadar intihar fikri maalesef oluyor. Ama öyle düşünme. İlla hayat değişiyor.
Neden mutsuzsun, seni mutsuz ne? Bunları tespit et ve mesafe koy derim.
25i geçtim ve 17 yaşından beri beynimden atamıyorum. Artık onlara mesafe koysam ne olur hem? Telafi edilmeyen düzelmeyen yaşanmışlıklar kapanmayan yaralar varken. Hayatım travmalarla hatalarla dolu
Nedir beyninden atamadıkların? Bu konuda biriinden yardım alabilirsin. Hepimzi insanız ve bazı yaralar fiziksel bazıları ise mental olabiliyor. Bu knouda yardım almak, içini dökmek bile yardımcı olabilir.
Geçmişe takılı kalırsan asla ilerleyemezsin ve çok gençsin daha
İntihar fikri. Çünkü geçmişe dair travmalar hatalar benim ruh dünyamı bozdu. Sıkışmış kalmış gibi hissediyorum.
Anlatmak ister misin neler olduğunu? Dinleyebilrim iyi gelecekse. Nedir bu travmalar?
İntihar hiç bir şeye değmez ama. Bu dünyaya bir kere geliyorsun.
Aklına gelebilecek her şey. Ben insanlardan zarar gördüm zarar verdim hepsi var. Hayatım Arap saçına döndü
Anlat neler var? Sen içini dökmezsen bunları atlatamazsın ki
Çok kişiye anlattım bu siteden bile. Kimisi destek olmaya çalıştı kimisi yargıladı kimisi yuhaladı ama sonuç hep aynı. Bu geçmişin batağından kurtulamadım
Anladım dostum. Valla ne diyeyim, umarım iyi olur her şey senin için. Kimsenin üzülmesini istemem. Elden bir şey gelecekse buradayım ama asıl iş sende bitiyor.
Yadırgayanlar ise kendi hayatlarına baksınlar. İsa bile zina yapan kadını savunurken "Ona ilk taşı atan siz değil miydiniz?" der. Sana laf edenler kendi hayatlarında ne kadar mükemmeler ona baksınlar.
Umarım. Teşekkür ederim. Zina çok hafif geliyor bana hatalarım arasında en hafifi. Zina yaptığım için kendime çok yüklenmedim sadece yanlış seçimler yaptığım için kendime yüklendim yanlış seçimlerim büyük felaketlere neden oldu.
Rica etsem anlatabilir misin nedir bunlar?
Ben zina için demedim ya bu arada. Sadece demek istediğim seni yadırgayanlar önce kendilerine baksınlar diye deidm örnek olsun diye.
Çok uzun anlat anlat bitmez. Kısaca şöyle anlatayım cinayet hariç her günahı işledim bu yüzden vicdanım rahatsız. Çoğu da bilinçsiz yapıldı
Benim bir yere acelem yok. Dinlerim
Hak ediyorsun.
Hiç önemli değil gerçekten geçmişin
Teşekkür ederim işte kadın var kadın var.
Eğer tövbende sadıksan ve gerçekten birdaha o yalnışlar herneyse onları yapmayacaksan o temiz diye değerlendirdiklerinden daha temiz durumda da olmuş olma ihtimalin var
Hep karşıma çıkarıyorlar yüzüme vuruyorlar benim bunu annem bile yapıyor. Benim hep sırtımdan bıçakladılar
İnsanın, geçmişi asla yakasını bırakmaz zaten bişey yaparken ileride bununla karşılaşacaksın bilincinde olman gerek.
16 17 yaşındaydım o kadar aptalmışımk
Nasıl bir hata etmişsin bilmem ama bir günahı samimiyetle terkeden o günahı hiç işlememiş gibidir der efendimiz. Kıyamete kadar töbe kapıları açıktır. Nefes aldığın sürece töbe edebilirsin ve kimse seni geçmişinle yargılıyamaz. Geçmiş bir çöplüktür çöplüğüde ancak köpekler karıştırır der Necip Fazıl
O dönem benimle ilişki yaşayan kişi tarafından arkadan tecavüze uğradım ondan ve bir kaç kişiden şikayetçi oldum yalnız ifade verirken utandım herşeyi olduğu gibi anlatamadım bu yüzden vicdan yapıyorum. Zarar gördüm bana tecavüz eden kişiyle yatmaya devam ettim benden faydalanmasına izin verdim en sonuncu ilişkide de normal yoldan istemeyerek yaşadım ifade verirken onu zorla olduğunu söyledim polis tecavüz diye yazmış zorla ve rızam dışında olduğunu söyledim diye ama o tam tecavüz gibi değildi o yüzden vicdan yapıyorum. Mahkeme tüm ilişkiler için rızaya dayalı demiş ama ben yine de kendimi kötü hissediyorum şu an yaşadığım şehirdeki mahkemeye bile dilekçe yazdım herşeyi olduğu gibi anlatıp ama faydası yok. Vicdanım rahatlamıyor sanki o oroospu çocuğuna iftira atmış gibi hissediyorum anlayacağın hem tecavüze uğrayan ben oldum hem de hata yapan. Her anlamda siikildi hayatım
Kıssas yapmışsın bi nevi. Sana zarar verene sende misliyle zarar vermişsin üzülecek bişey yok. Ama şeytan insanı umutsuzluğa düşürür hüsrana götürür. Unutma ki umut hep var
Yanlış anlamayın kendimi övmek için söylemiyorum. Ben oldum olası çok iyi niyetli ve merhametli bir insandım zaten o yüzden hep iyi niyetim suistimal edildi ve benim hassas ruhum yıllarca bu hayatı kaldıramadı. Tek bir zaafım var o da şehvet. Bu yüzden zinaya bulaştım sonrasında başıma bunlar geldi bu yanlışların içine düştüm. Kötü insanlara bulaştım bu insanlar sonunda beni de hataya sürükledi. Zaten o dönem birisi bana uyuşturucu vermişti antidepresanlar kullanıyordum bu yüzden de sağlıklı düşünemediğimi düşünüyorum ama asla bile isteye iftira atmadım gerçekten isteyerek yaşamadım o ilişkiyi de. Rızam dışındaydı
Bir de ben ona zarar vermiş mi oluyorum sence? O reşit olmayan kişiyle ilişki yaşadığı için ceza almış sadece. Tecavüz için falan ceza almamış ki. Mahkeme o ilişkinin de rızaya dayalı olduğuna karar vermiş bu yüzden 6 ay yatıp çıkmış
Sen doğru olanı yapmışsın şikayetçi olarak ama az bile yapmışsın. İyi niyetli insanlar zaten genelde yanlışa düşüyolar çünkü kötü olan konuşarın gidişatını algılayamıyorlar bu yüzden herşeye razı oluyolar. Ama dediğim gibi zararın neresinden dönülürse dönülsün kârdır. İstersen arkadaşında olurum bu arada ne zaman sıkılırsan umutsuzluğa kapılırsan yanında olurum. Yanlış anlama lütfen
Teşekkür ederim. Çok kötü bir durum benimki. Ben kendi kendime kötülük etmişim her anlamda. Ben sadece onlardan kurtulmak istedim. Haberim olmadan beni videoya bile aldılar bana hem arkadan tecavüz etti hemde videoya aldırttı bir sürü kötülük yaptı ama zerre vicdan azabı çekmiyor evlenmiş çocuğu bile olmuş ben hala vicdan azabı çekiyorum hatam yüzünden
Ateş böceği, ateşin ona değmediği sürece kendisini yakmayacağını bilir fakat ateşe düşerse yanacağınıda bilir. Yinede ateşin etrafında dolanır durur en nihayetinde en güçsüz en savunmasız halindeyken ateş onu cezbeder ve ateşböceği ateşe olan aşkıyla kendini ateşe atar ve yanar. Ateş böceği gibi ateşin etrafında dolanmayı bırakırsan eğer ateş asla zarar veremez sana
Bu zinadan mı kaçın demek yoksa kötü insanlardan mı? Açıkçası artık ateşin etrafında dolanmasam ne olurki? Gireceğim günaha girmişim bir kere büyük hataya düşmüşüm bunu hiçbir zaman telafi edemeyeceğim
Şimdi bana özelden yaz derdim ama yanlış anlarsın burdanda açık açık herşeyi söyleyemiyoruz her inançta insanlar var salça oluyolar sinirim bozuluyo kimileri özelden mesaj atıp abuk subuk konuşuyolar. Ama sana şukadar söyleyeyim tek çare tek kurtuluş islamdır. İslamiyet özgürlüktür hürriyettir merhamettir bağışlamak ve bağışlanmaktır geçmişine seni bağlı tutan zincirin halkalarını bir bir söküp atandır islamiyet. Evet bir kere yaptım bu günaha bulaştım nede olsa diyip tekrar tekrar yapmak aynı bataklıkta çırpınmaya benzer. Sen çırpındıkça bataklık yutmaya devam eder. Taki biri çıkıp sana elini uzatana ve seni o bataklıktan çekip çıkarana kadar. Daha sana ne söylemem gerekiyor bilmem ama Allah la olan a dünya ateş olsa zarar veremez.
Yok defalarca denedim inan islama sıkı sıkı sarıldım namaz kıldım dualar okudum oruç tuttum kendimi iyiliğe adadım yine de vicdan azabım dinmedi bunun dinle minle ilgisi yok bence. Benim değer yargılarımla ilgisi var değer yargılarıma ters o yüzden bugün bu hatayı kaldıramıyorum
Asıl pişman olduğun konu ne yani seni böyle içten içe yıpratan?
O pisliğe iftira atmış gibi oldum
Allah beni affetmezse?
Yani iftira elbette iyi bir şey değil ama senin attığın iftira ona zarar verdi mi?
Bilerek atmadım ama atmış oldum sanki?
Zarar vermedi işte mahkeme onun da rızaya dayalı olduğunu söylemiş beraat etmiş
İşte buda vesvese denen şeydir. Sana, seni suçlu gibi gösterip ona yakınlaştırmaya çalışan şeytani bir vesvese... Özür dilemek için yüzleşmeye kadar razı olursun ve bir anda kendini tekrar yatakta bulursun o zaman işte varya tamamen kahrolursun. Çünkü iyi niyetinde kötüye kullanılmış oluyor. Bunu iradenle aşman lazım.
Ben zaten ona 2 yıl önce facebook dan ulaşıp mesaj attım yazdıklarıma cevap vermedi ama özür dilemek niyetiyle yazmadım Allah bana yaptıklarınızı yanına bırakmaz ben de bırakmayacağım diye mesaj attım çünkü o sıra herşeyi olduğu gibi yazıp mahkemeye dilekçe vermiştim ama ne dilekçeye bir karşılık geldi ne de o pislik bana cevap verdi. Ben kendi değerimi kendim düşürdüm ben kaybettim onlar kazandı.
Özür dilemem asla ondan ama helalleşmek isterdim bana zarar vermiş olmasına rağmen çünkü ben haklı iken mağdur iken haksız duruma düşürdüm kendimi günahkar oldum
Sen yengeç burcumusun kova burcu musun?
Oha nerden anladın? Yengecim
Beni bana anlattığın için anladım bende yengecim çünkü 😄 iradeni kontrol et
İyide bazı yengeçlere bakıyorum kale gibi güçlü ve duygusallıktan uzak. Biz niye böyleyiz
Akşam vakti mi doğmuşsun sen 😄
Bazı insanların fıtratı bozulmuş özelliğini yitirmiş. Kamerası olan bir telefonun kamerası bozulunca fotoğraf çekme özelliği de gider diye örnek vereyim kısacası. Sen ben orjinalliğimizi koruyoruz
Ayrıca ibrahim hakkı hazretlerinin marifetname isimli kitabında herkesin ne olduğu tarif edilmiş. Adamın yolda yürüyüşünden ne b*ok yediğini anlarız evelallah 😄
O zamanlar destek olan yanımda olan benimle beraber şikayet etmeye giden annem bile şimdi bana iftira attın bu suç diyor kimse yanımda değil tek bir destekçim yok bu hayatta. Beni hapise sokabilirler mi?
Sen nerde yaşıyosun?
boş ver
İki dost olacak şekilde tanışmak isterim senle. İnan konuşulacak çook şey var daha
Özelden yazmıyorum normalde
Fark ettim ama sen yaz kimseyle karıştırma beni lütfen
Yok. Teşekkür ederim
Peki. Rica ederim
O halde gizlendim 😄
Neden? 😂
Dediğim gibi başkası salça olmadan... Yazarsın diye açk profildeydim
Canım çok acıyor
Allah yardımcın olsun. Hayatına neşe olmak isterdim herşeyi unutturmak isterdim ama engel oldun
kendıne haksızlık etme.. kötü düşünme geçmişte kaldı jepsi.. sohbet etmek isyersen beklerim
Sohbete çağırmasan samimiyetine inanırdım 👎😄😄
yine inan samimiyim ne olabilr seni cagarmamdaji sebep
Seni her şeyinle kabul ederim benim ilk sevgilim olur musun?
Seks için
Ben seni çok masumca sevmeye hazırım. Yeter ki gel.
Sanmıyorum sevgi yok menfaat ve çıkarlar var. Ben açık kapı olduğum için herkes yerleştirmeye çalışıyor
Tamam saygı duyuyorum kararına.
her şey sikisz olmuş
Evet insanlar sevgiyi, sevilmeyi çok kolay harcar olmuşlar.
10 yıl önce de böyleydi hala böyle
Doğru insanı bulmak gerekiyor. Kıymet bilenin.
Fark etmezki. Artık mutlu olacağıma inanmıyorum
Hayat sürprizlerle dolu ama geleceğine küsemezsin.
Soğuttular onlar yüzünden kendime küstüm
Yanlış tercihler yapmış olabilirsin, bu demek değildir ki kendine bir yol çizemeyeceksin. Kendince beklentilerine göre davranabilirsin. Yeter ki sevilmek iste.
Siikilmedik yerim mi kaldı
Sen takıntı yapmışsın. Böyle mutlu olamazsın.
Takıntılıyım zaten daha bu ne ki? Bir sürü takıntım var
Sana iyi gelmek, kalbine dokunmak istiyorum.
Yala beni
Sana duygularımla yaklaşmak istiyorum
Birbirimizi tanısak olmaz mı
geçmişinden ders alan birine bu yapılmamalı bence
Çok hata yaptım
şimdi kaç yaşındasin
25.
nerede yaşıyorsun?
boş ver tanışmak için sormadım
ama belki tanişabiliriz
orada mısın
Şahsen ben de birşeyler yaptım ama bakire olsun demem.
Ne yapmış olabilirsin ki
Cinayet hariç her şey olabilir
Oha abartma
Evet her şey var
hak edıyorsun benım gıbısını
Öyle düşünme
Samimi tövbe et
Masipse olur
Nefen böyle düşünüyorsun
Yoo hakedersin
Arayışın evlilik mi
Hak etmiyorum evliliği. Aşağıda yazdıklarımı okusana
Hakediyorsun bence
Ben eşimi bile mutlu edemem artık
Bu psikolojiyle
Toparlarsın bizimde başımızdan geçti bazı şeyler
Huzur yuva düzen arıyor belli bir şeyden sonra
Zinayı dert etmiyorum ben
E o zaman
Başka şey var
Nedir o?
boş ver anlatmaktan yoruldum söylemekten yoruldum düşünmekten yoruldum. Artık intihar edeceğim
İntihar çözüm olsaydı
Sonradan dedim çözülmeyecek hiç bi konu yok dedim kendime
Benim kadar ağır hata yapmadın
Neymiş bu ağır hata bu kadar çaresiz bırakıyor seni
Zina değil dedin
16 17 yaşındaydım benimle ilişki yaşayan kişi tarafından arkadan tecavüze uğradım ondan ve bir kaç kişiden şikayetçi oldum yalnız ifade verirken utandım herşeyi olduğu gibi anlatamadım bu yüzden vicdan yapıyorum. Zarar gördüm bana tecavüz eden kişiyle yatmaya devam ettim benden faydalanmasına izin verdim en sonuncu ilişkide de normal yoldan istemeyerek yaşadım ifade verirken onu zorla olduğunu söyledim polis tecavüz diye yazmış zorla ve rızam dışında olduğunu söyledim diye ama o tam tecavüz gibi değildi o yüzden vicdan yapıyorum. Mahkeme tüm ilişkiler için rızaya dayalı demiş ama ben yine de kendimi kötü hissediyorum şu an yaşadığım şehirdeki mahkemeye bile dilekçe yazdım herşeyi olduğu gibi anlatıp ama faydası yok. Vicdanım rahatlamıyor sanki o oroospu çocuğuna iftira atmış gibi hissediyorum anlayacağın hem tecavüze uğrayan ben oldum hem de hata yapan. Her anlamda siikildi hayatım
İyi bir hayatı hakediyorsuun geçmişi düşünme artık
Vicdan yapma eden bulur
Haklı iken mağdur iken haksız günahkar oldum kafasızlığım yüzünden
Peki ailen ne diyor bu duruma
Annem hep yüzüme vuruyor iftira attın diye beni suçluyor. Keşke şikayetçi olmasaydım yediğimle kalsaydım pişmanım
Aslında gizli kalıp evlenecek olduğun erkeğe söyleseydin oda olurdu
Evet ama istismara uğradım ve o dönem sağlıklı düşünemedim ne yapayım? Herkes hepsi bir yerden sıkıştırdı
şu an yaş kaç
25..
Daha gençsin evlilik annelik hakediyorsun
Hayır değilim ve hak etmiyorum
Hakediyorsun yeni hayati böyle düşünme
Yeni olsa ne olur geçmiş ve geçmişin laneti peşini bırakmadıktan sonra. Bu vicdan azabı benimle toprağa kadar gider
Gitmez unutulur gider
Düşünürsen gelip isteyeyim seni
Yok istemem
Bence hak ediyosun gel bana jsbsjsj
Seks için
Yook be sadece seks için olmaz gerçek bir ilişki için gel
kıyamam gel kucuma