Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Konuşuyorum kendi çocukluk arkadaşlarımla (2 kisi) onlarda benimle konuşuyor ama şöyle yaptım böyle yaptım kadını bayılttim tarzında şeyler değil. Daha medeni olacak şekilde yeni yaşadığımız tecrübeleri konuşuyoruz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlatan çok olur. Bana göre bazı seviyelerden sonrası özel olarak kalmalı. Mesela partnerimle olan öpüşmemi saklamam ama daha ileri olan mevzuları saklarım. Fakat bunları anlatan özellikle övüne övüne anlatan çok var :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir kadınla yaşanılan anlatılmaz ama bel altı muhabbetler olur tabii. Muhabbetin konusu bir kadın olmaz, erkekler birbiriyle dalga geçer daha çok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaraktersiz erkekler ve karaktersiz kadınlar anlatır.
63 Yorumla- +1 yıl
Her şey orada kalmalı dimi
Cevap sahibi+1 yıl@Benedetto1903 Karaktersiz erkekler kendini yüceltmek için anlatıyorlar erkeklere. Sonra o kıza başka erkekler de aynı niyetle yaklaşıyor. Bi bakmışsın kızın kapısında sıra olmuş erkekler.
Kızın adı çıkmış falan.
Bide bazen anlatılanlar yalan ve abartı oluyor, kızın adı boşu boşuna çıkıyor.
Bazen onu ben de becereyim diye giden iki tatlı sözle sevdiğine inandırıp yatağa atan adam kızın bakire olduğunu anlayınca şok oluyor ordan kaçıp gidiyor.- +1 yıl
Çok doğru söyledin bunları arkadas ormanında kendini kasmak için abartarak ve yalanlar söyleyerek bilinçli olarak yapıyorlar. Kız daha sonra başkasına güven ve sevme konusunda tereddüt yaşıyor ve haklıda tereddüt olmakta
yk be hiç yaparmıyız öyle bi şey 🤣gündem y0gun fener şampiyn 0lurmu balık y0k b0rsa c0in piyasası n0lacak araba fiyatlarına indirim gelirmi
00 Yorumla
+1 yılkonuşmam
yatakta olan yatakta kalır, ergenmiyiz bunları konuşalım, kadınına saygı duymalı erkek dediğin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkonuanlar var ama ben konuşmayı konuşulmasını sevmem. özel kalmalı böyle şeyler
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim kadını anlatmam ama tek gecelik ya da cidddi olmadığım tarzda ilişkileri anlatırım
00 YorumlaHyır tabiki özel bişey öyle olmasa ortalık yerde olurdu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Ben sevmem anlatmayii sen neden sotdun bu soruyu
00 YorumlaYaşasaydım bile anlatmazdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAltın kuraldır anlatılmaz.
00 Yorumla
+1 yılanlatırlar
21 Yorumla- +1 yıl
sen peki
+1 yılBazen konuşuruz ya
17 Yorumla- +1 yıl
Ne konuşursunuz ki en fazla
- +1 yıl
Ya öyle böyle şeyler zıttırı vıttırı işler
- +1 yıl
Hmm merak ettim :)
- +1 yıl
Merak etme kopartırım
- +1 yıl
Neyi be :)
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Dick killer
+1 yılAnlatir
00 Yorumla
+1 yılHayır, anlatilmaz
00 Yorumla
+1 yılHayur
00 Yorumla
+1 yılHayır özel özelde kalır.
00 YorumlaAsla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ne münasebet
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne