Onun erkekliğini onun gücünü hissetmek istiyorum. Dışarıdan bakıldığında çıtı pıtı biriyim aslında. Boyum 1.73 kilom 60. Kız çocugu gibiyim kendimce tatli ve neşeliyim. ama yanıma sert bir erkek istiyorum beni domine etmesini sert davranmasını vücudumu biraz acıtmasını istiyorum. Normalmiyim ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba güzel arkadaşım öyle birini istiyorsan taslı ve uzun boylu bir erkek seçmen gerekiyor ayrıca şiddete hoşlanan biri olması gerekiyor tabii ki bunu cinsellikte yapması daha güzel olur ve ayrıca cinselliği tecrübe edilmiş biri olması gerekiyor cinsellikten hoşlanan birinin olması gerekiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten cinsellikten hoşlanir yani benle yaşarsa. Ustelik oyle geçmişinde kadinlarla yatip kalkan birini istemem ben :)
- +1 yıl
Kesinlikle ben de tavsiye etmiyorum temiz insan temiz kadınla olmalı öyle her insanla yatanla beraber olma tecrübe dediğin bir şeylere bakıp Bir şeylerle okuyup tecrübe kazanmış insanlar öyle insanlar seni mutlu edebilir
Soran+1 yılHa okumak falansa onu demek istediysen olabilir tabiki. Fakat ben bircok kadinla yatmis ve oyle tecrube edinmis birini soyluyorsun zannettim
- +1 yıl
Hayır güzel insan mesela ben elinde birçok psikolojik kadın kitapları var cinsel makaleler okudum kadınların neyden zevk aldığını ve nereye dokunmamın gerektiğini her şeyi yazan kitaplarım var o yüzden tecrübe kazandığımı düşünüyorum yatakta iyi olacağını düşünüyorum açıkçası öyle tecrübelerim var
Soran+1 yılÇok güzel. yuva kuracağın insan çok şanslı :)
- +1 yıl
Henüz onunla karşılaşmadım belki sen de olabilirsin sonuçta Kader meselesi açıkçası seninle tanışmak istiyorum bana bir şans versin seninle oturup konuşmak istiyorum sonuçta belki arkadaş oluruz en kötü
Soran+1 yılİsterim tanişmayı. ☺️
- +1 yıl
? 🙈🙈
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşırıya gidilmediği sürece her fantezi normaldir. Bu da sizin fanteziniz. Kimse bunun için size anormal diyemez. Ama hep dominen ilişki istemek zor. Karşı tarafın da bazen fantezileri ve arzuları olur. Onları karşılamanız gerekebilir. Sonuçta cinsellik karşılıklı haz içeren bir durum. Fanteziler zaten çoğu zaman görünüşü yansıtmaz. O yüzden dışarıdan size bakan birisi içinizdeki bu isteği tahmin edemez. Sizin açmanız lazım karşıya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir düşünce kız arkadaşımda böyle bir fantezi uygulama mi. istemisti benden sert ol. diye ve kalcakrindaki morluklar olsun boagzini sıkmamdan kaynaklanan izler olsun zor gecmisti ama şehvetli bir gece olmuştu
00 Yorumla Hastasin bence maco istersin tmmda bana zarar versin ne demek ya
23 Yorumla
Soran+1 yılBana zarar versin diye bir laf kullanmadim yalnız?
Soran+1 yılBiraz canimi acitmasini istediğimi dile getirdim zarar vermek cok ayri bir konu?
+1 yılNormal Tatlım ve bunu yaşamaya uygun Bi fiziğin var sorun yok umarım tecrübeli biri ile zevk alarak yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılTecrubeliden kastin ne mesela?
- +1 yıl
Olgun Bi erkek yani ortam görmüş
Soran+1 yılAnladım
Normal değilsin boyle bir sey istersrn sesini cikarttiğinda boğaz gider bu tur bi kisi ile birlikte olursun sen bilirsin başın mı fantezin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılnormalsin herkesin tercihi zevk alması başka türlü olabilir
20 Yorumla Yani bence olması gereken bu. Erkekliği hissetmek kadına iyi geldiği gibi kadını domine etmek de erkeğe iyi geliyor.
00 YorumlaHer kadının istediği ama asla itiraf edemediği 👍
00 Yorumla
+1 yılItaatkar birisin belli bu tarz kadınları da çoğu erkek ister ama çok az var senin gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hayır kesinlikle normal değilsin harika bişeeysin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olarak böyle bir fanteziniz olabilir.
00 Yorumla normal olduğunu merak ediyosan değilsin canım:) gözün aydın.
00 YorumlaNormalsşn zevk aldığın şey farklı olabilşr neden anormal olsun
00 Yorumla
+1 yılnormalsin eşin isteğini seve seve yerini getirir 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılgayet normalsin. sosyal hayattaki kadınla yataktaki kadın farklı olmalı zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. her kadında bu his vardır. kimisinde sende ki gibi güçlüdür. sevgilinle konuşursun. ikna edersin zor olmaz herhalde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormalsin. Seni evire çevire sevecek birisini arıyorsun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet normalsin erkekliğini iliklerine kadar hissetirmesi seni mutlu eder
00 Yorumlaİsteklerin benim için gayet güzel ben de sert seviyorum ve partnerimin bunu sevmesini dilerim
00 YorumlaBende öyle istiyorum ama oda sert davranmasıni isterim daha çok zevk alıyorum nedense sertlikden
00 Yorumla1.73 boyla nasıl çıtı pıtı oldun?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇıtı pıtılıktan kastım boyla ilgili değildi. Yani neşeli kız çocuğu gibi zarif anlaminda kullandim o kelimeyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence izlemesini de istersin 😂
47 Yorumla
Soran+1 yılİzlemek?
Cevap sahibi+1 yılSeni izlemesi
Soran+1 yılİzlesin sorun degil
Cevap sahibi+1 yılÖzel bir şey sorabilirmiyim
Soran+1 yılNe sorucaksin
Cevap sahibi+1 yılÖzel
Soran+1 yılOzelse sormayin
+1 yılşimdi neden istemiyormusun
011 Yorumla
Soran+1 yılİstemedigimi falanmi dile getirdim?
- +1 yıl
şimdi istiyor nusun
Soran+1 yılYani evet neden istemiyeyim ki
- +1 yıl
şu an bir çıksa karşına bunların daha fazlasını yapsa istersin yani
Soran+1 yılRasgele birinin yapmasini elbetteki istemem bu kisinin aşik oldugum ve eşim olan birinin olmasini isterim
- +1 yıl
o zaman biraz sabırlı olucan ve gönlüne birini bulacaksın :)
Soran+1 yılOyle yapicam zaten :)
- +1 yıl
umarım her şey gönlüne göre olur
Soran+1 yılUmarım.
- +1 yıl
hoşça kal.
Soran+1 yılSende
Bunlar abazalık belirtileri gecer skldkce
015 Yorumla
Soran+1 yılAbazalığın ne demek olduğunu ögrendiğin zaman konuşalım olur mu?
Soran+1 yılHalk dilinde cinselliğin yüksek olmasına "yüksek libido" adı verilir. Yokluk çok farklı bir konu çok şükür yoklukta değilim sadece libidom yüksek. Kelime anlamlarını bildiğinde ve kelime haznen zenginleştiği zaman yorum at. Battikça batiyorsun..
Soran+1 yılBuna göre geçerli bir kaynağın var mı? Türkçemizdeki libido kelimesi hep vardı? Günümüzde trend oldu diye yeni yeni türedi anlamına gelmez? Bak cidden söylüyorum. Türkçe dersi alman gerekiyor, Kabataslak kelimeleri rasgele söylemek seni havalı yapmıyor. Abazalık kelimesini nerde nasıl kullanılacağını bil lütfen. Bilmediğin kelimelerle biliyormuş gibi davranman gerçekten itici bir durum.
- +1 yıl
Sen zoruna giden ne bebe abaza demem zoruna mı gitti ergen ergen konus a her zaman libido varmış. Cehaletini üç beş havalı kelime biliyor olman gizlemez libido her zaman varmış tövbe tövbe hiç güleceğim yoktu. Sokağa cık bugünlerde abazayım diyen biri ne demek istemiştir diye sor. Boş boş ergen ergen konuşma ama ben anladım senin abazalık zoruna gitti. Senin gibi ergenlerin butür sorularından bıktığım için aslında tam istediğimizde gercekleştirdim baya dokundurmuşum sana cıyaklıyorsun hala. Abazasın git dağa taşa süet gecer belki. Senin gibi ergenler bu tür paylaşımı soruları cok yapıyor bıkkınlık verdi artık abaza hanım. Sürt yorgana yastığa dağa taşa.
Soran+1 yılOkumadım :) İlk cümlesinden itibaren saçma sapan bir şey olduğunu anladım. İyi günler 🤚🏻
- +1 yıl
Zoruna giden boruna gitsin okuyamazsın zaten. Pardon boruna dedim insan da boru olmaz. Bak yavrum ergen bebe şimdi bir tek örnek vercem sana kücük yaramaz cocuklara bazı yerlerde yaramazlık yapma sıpa derler. Şimdi sen sıpa ne bilmezsin acıklıyayım eşeğin hani 4 bacaklı uzun kulaklı eskiden yük taşımak için kullanılan hayvan varya o eşşel onun yavrusunada sıpa derler şimdi sıpa ve o cocuk ne alaka ise senin abazalıkta öyle yavrucum . Sıpa ne cocuk ne demi abazacık
Soran+1 yılBunuda okumadım boşuna dil dökme lütfen :)
Soran+1 yılmaalesef uzulerek soyluyorum bunuda okumadım 😂
Soran+1 yılmaalesef uzun uzun yaziyorsun ama gerçdkteb okumuyorum ya😂😂
Soran+1 yılsg😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyağa kalkamiycak ağlarsan göz yaşına bakmayacak kadar mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaaani
Cevap sahibi+1 yıl0 tecrübe mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sertlik istiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin gücü altinda olmak hosuma gidiyor
- +1 yıl
Sevişirken ağırlığını hissetmeyi istemen normal ama onun dışında olan şeyler iyi olmaz çünkü bir süre sonra kontrolden çıkabilir.
Soran+1 yılKontrolunce yaparsak bir sorun cikmaz diye dusunuyorum
- +1 yıl
Orası öyle ama yine de dikkatli olmak gerekir
+1 yılEvet bende sert severim
00 Yorumla
+1 yılbul birini sana sert yapsın :D
00 YorumlaGayet normal ufaklık
04 Yorumla
Soran+1 yılUfaklık? 😄
Soran+1 yılDeğil
+1 yılNormalsin ben de sert severim 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence değilsin kudurmuşsun 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni nasıl sahiplene bilirim? benim ol
00 Yorumla
+1 yılEşin nazik uyuz biri olur
11 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
173 ve 60 çıtı pıtı mı oluyor kdkdldls
11 Yorumla
Soran+1 yılÇıtı pıtılıktan kastım boyla ilgili değildi. Yani neşeli kız çocuğu gibi zarif anlaminda kullandim o kelimeyi. Ustelik 1.73 boy için 60 kilo zayıf olan bir kilo?
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. normalsin gayette zevkli olur
00 Yorumla
+1 yılAnormal
06 Yorumla
Soran+1 yılnedenki
- +1 yıl
Çık mu azgınsın
Soran+1 yılCok istekli olmak anormalmi oluyor?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSenin goruşun
- +1 yıl
Evetrtt
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen normalsin diğerleri anormal
00 Yorumla
+1 yılAhhh ulan ahh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değilsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılSenden bir tane daha var mı acaba :)
00 YorumlaYszık olur sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır değilsin.
00 Yorumla Tam aradığım model 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGel seni alıyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılNormal ezilmek istiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcit beni parçala offf erkeğim de hahah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok makul
00 Yorumla
+1 yılÇok mu sert
00 Yorumla
+1 yılNirmaldir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlerideki eşimin bana sert davranmasını istiyorum, normal miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat