Daha dogrusu ilişkiye girmedik ama önsevişme yaşıyoruz, ben fark etmeden çok fazla bagiriyorum galiba, bugün bana “çok bagiriyorsun komşular rahatsiz olurlar” dedi😥 ? inleyen kadin kötü bişey mi sizce 😥 ?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Canim bagirmaktansa zevk aldigini belirten kelimeler sesler kullan partnerin daha zevk alir brn hep oyle yapmisimdir bagirarak erkekleri kacirirsin bence
Kötü değil.. Ev müsaitse ortam musaitse eğer kadın istediği kadar bağırsın, ağlasın, inlesin... Hoşuma gider.
Bir de içine aldığını da düşün kendini. Ayrıca kötü değil bence de dikkat etmek gerekiyor ama.
kötü değil ama sen sadece ön sevişmede mi baırıyorsun anlayamadık
inleyen kadın hoşuma gider tahrik olurum daha çok yüklenirim😉
Yani hafif inlemek başka bağırmak başka konstrüksiyonu bozabilir ne bilim kız sevişmede bagirani da ilk defa görüyorum helal olsun 😂
Var öylesi. ve çok itici gelmişti bana. Doğallıktan uzak geldi.. keisnlikle tercih etmem.. yarın bı gün aortmanda falan denk gelir gece yarısı sesler falan 😂
@İzmirgeceleri35 elbette ki bide yani komsunun da duymasına gerek yok ki madem yapıyorsun özel olsun değil mi. Sanki biri dayak atıyor Muş gibi.
Geçen sene uykudan uyandım.. önce üst kattaki komşu karısını dövüyor sandım 😀 sonra anladım ki seviyormus 😂. Apartmana girerken pis pis bakiyroum şimdi onalra
@İzmirgeceleri35 sorma benim de üst komşu öyle gecenin 2 inde uykudan sıçrayarak uyandım. Bide yatakları gicirdiyor sorma tam uyuyacam hop korkarak kendime geliyorum. Hayır herkesin özel hayatı lakin nasıl bizler dikkat ediyorsak onların da dikkat etmesi lazım ki dinen de günah olan bir şey bazı erkekleri anlamak çok zor yanında ki kadının sesinin duyulması hoşlarına mi gidiyor nedir
Evet evet.. güzel kardeşim gibi hrrifler.. oo dün gece de yenge ne bağırdı ne komşum deyip rezil edesim. var... yan dairede bekar biri kaliyordu.. hele. ondan bikmistik.. en azından bekardinama.. evlilere hiç yakışmıyor
@İzmirgeceleri35 benim başımda ki bekar ama insanın uyarasi geliyor açıkcasi ben rahatsız oluyorum ben mecbur muyum kadının inleme sesini duymaya. Acayip itici ama işte ortam o kadar kötü oldu ki bu durumdan fantezi duyanlar bile vardır
Haha evet olabilri. kadın mi komşunuz.. uyarmayi. Yaa yüz göz olunmaz.. ama evet teşhircilik gibi bu da.. duyan duysun onlar yapamıyor kiskaniyolar gibi dusunurleee.. harbiden. bı erkek çıkıp da ders vermeli onalra da... ben soylemeyem
@İzmirgeceleri35 yok ya erkek kadın olsaydı git yatağınizi değişin çok ses geliyor derdim. Sende söyleme boş ver sonra sen beni mi dinliyorsun diyerek kavga mavga çıkar Allah korusun 😂
Evet yaaa.. bı de ben evliyim bekarla muhatap olamaam.. sende yap bana ne dese katil olurum.. kimseyle yuzgoz olunmaz.. çok fena olmuş herkes yaa.. hele o evli kadın ne yüzle bakıyor komsualra..
@İzmirgeceleri35 belki farkında değildirler oda var
Yok. yaa yuzssuz bunlar bilerek yapıyor
Cok mu zevk alıyorsun iliskiye girerken ondan dolayidir senin inlemen
İlişkiye girmiyoruz sadee öpüşme 🤣🤣🤣
İliskiye gir birde onun tadina bak
İliskiye girmeden nasil bagiracak kadar zevke geldin kiz
Bagırana degil bagırtana bak bacım🤣🤣🤣🤣
Bağırman kötü değil de başkası duyarsa sesini diye kıskanmıştır
İtici bagiriyosundur bazen p*rno goruyorum angus gibi bagiriyo bazi kadinlar akdnakndkad
gayet güzel ama öyle fazla olursa da işte komşular sıkıntı
Yooo neden kötü olsun. Zevk aldığını belli eder
🤣 Korkudan ileri gidemiyor işte
Evet galiba😬
Daha yapmadan bağırıyor yapsam ölecek der 🤣🤣
Bagirmak derken inlemek anlaminda 🤣
İşkence çektiğini düşünüyor belki 🤣 belki anlayışı kıt istemem yan cebime koy dediğini anlamıyor 🤣 ya da hayal kırıklığı olur diye korkuyor
İnleyen kadin candır ;)
Kötü mü? Bilakis iyidir.
cok guzel bırsey komsular haric :)
Analdan yapsa kimbilir ne yapacaksın.
Komşunu başlatma deseydin
İnleyen kadın iyidir
kötüüü
Bence çok tahrik edici
kocan slk
Bu çok iyi :D