Cinsellikte ilk yakınlaşmalarda heyecan yapan partnerine nasıl davranırsın🤷♀️

Cinsellikte ilk yakınlaşmalarda heyecan yapan partnerine nasıl davranırsın🤷♀️
Sakin ol derin biz bizeyiz sabaha kadar buradayız utanma korkma rahat ol kendimi sana bırakayım ya da sen kendini bana bırak eğer hala böyle yapmaya devam edeceksen gidip birkaç kadeh bir şey içelim derim.
Güzel bir müzik açar yanına uzanirim sarılırım biraz oksarim saçlarını koynuma yaşlar huzura ermesini sağlarım güvende hissetmesini sonra ufak ufak öpücükler brakirim boynuna saçlarıyla oynarım birazda ve sonra ufak ufak dudaklarından öpmeye başladım ve kulağına kendini bana brak derim ve ardından gerisi gelirdi zaten anlatımlı daha 🤭
Şişşttt geçti tamam bak ben yanındayım bişi yok bişi yok bişi yok derim
Heyecan bence zaten olması gereken bir şey.. Olmaması sorun doğurur.. Heyecenlarımızı birbirine karıştırırız biz de 😅 Keyifli geceler..
Cevap
59Cevap
kadın heyecan yapıyor ise kasılacaktır ve ilişki çok zor olur. Bu nedenle zaman ilk başta güzel bir ilaçtır. Yanında ön sevişmeninde olduğunu düşünürsek ilk olarak böyle olması daha güzel olur.
Sevişerek yatıştırırım
Şşşt reiss 😂 sakin ol derim 🤣 baktım olmuyor onu kopyalayıp duvara yapıştırırım 😂😂 tersim çok pistir 😂
Öncelikle tepkilerin gözlemlenmesi heyecan yaratan konunun belirlenmesi gerekmekte devamında bunları sağlayacak davranışlarla sakinleşeceğini düşünüyorum
Böyle:
Müdahale etmem. Gülümserim. İstediği kadar heyecan yapabileceğini sorun etmeyeceğimi söyler onu psikolojik olarak rahatlatmaya çalışırım
Sevismeden once bir kac saat once kendi kendine takilsin :)
Onunla bir bebek gibi konuşur ikna ederim sonra Altıma alır çatır çatır ederim
Anlayışli , sevecen sakin acale etmeden yavaş yavaş
Ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutmaya çalışırım bana alışına kadar
Gel yavrum hiç korkma tereyağından kıl çeker gibi hiç acımayacak diye kandırırım 🤣🤣
Sakinlesmesini beklerim. Kadın heyecan yaptığında bedeni gevsemez ve orada tam anlamıyla olamaz, kafası "bitse de gitsek" modunda olur. İki taraf da rahat olmalı.
Öncesinde heyecanını bastıracak ve dikkatini dağıtacak farklı konulara değinirim o arada onu rahatlatırım sonrasında kendi teslim olur zaten
Ben erkek olarak ilk mili olduğumda bile heycan yapmadım gayet rahat ve normal sonuçta 250 gram heycan yapacak bir şey yok sanırım.
Genellikle genc hatunlarda oluyor, saplayip geciyorum cunku minik oyunlardan anlamiyorlar
ıslak elinle gelişinden bitane patlat suratının ortasına. gör bak nabzı düşecek sakinleyecek
Ondan daha utangaç davranarak benden daha özgür olduğunu hissettiririm
Rahat olmasi icin konusur ya da onun sevdigi seyleri yaparim
Kalp masajı suni solunum açık kalp ameliyatı çakır ölmeyecek kalbi elimde derdim 😂😂😂
Ağzını kapatıp ilgilenmeye devam zaten salcak kendisini
Sakin ol heyecan yapma kendini bana bırak diyorum 😂
Ten uyumunu yakalamamıştır henüz. Zamanla erir buzlar
Uğraşmam heyecan yapıyosa acemidir acemilerlede ben takılmam
Elini tutarım ve karnına, beline ve sırtına çok hafif masaj yaparım...
Girince rahatlar 😄
Ön sevişmeyi cok uzun tutarim
Sakinleştirici bir iğne yapardım. 😄
Olduğum gibi
Ne sert ne yumuşak
Dengeli
İçine girince tüm heyacanını alırım
resimle heyecan ne alaka
seks yapmadım ki bilmiyorum
Ağırdan alırım oda biraz sakinleşir
Ancak patlarsa sakinleşir sonrası yavaş yavaş istehli olur
Urkutmeyeceksin ceylanı 😉
Şaplağı goydum mu yatışır heyecanı
Heyecen iyidir aşırı olmadığı takdirde
Aniden köklemek iyi bir çözüm gibi geldi dhddjd
kibar ve şevkatli davranırım zorlamam korkutmam
Onun rahatlatırım önce
Sıkıca sarılır birsure tutarı. Rahatlar
Kendini bana bırak.
Anın tadını çıkar.
Öper severim
yavaş yavaş sevişerek 😂😂
Sevişerek yatistirmaya calisirim
Bakar bakar gülerim 🤭
öpüşerek ve konuşarak
Konuşarak
Onu övvv
Öperek☺️
hiç denk gelmedim hepside tecrubeliydi mk:)
Sakin ol champ 😂
Konuşarak öperek
Skrm direk ssknlesr
Sevişmeyi uzatarak
Döverek
Lap diye sokarım ya bayılır ya da ayılır 😁😁
Öperek
Alkol alsin