Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Vajina esnektir genişler ve daralır yaş ilerlerse o daralma azalabilir elbette ama genç kadın ve kızlarınki eski halini alır genellikle 😊
010 Yorumla
Soran+1 yılgenc kadin kizlar icin geberceksiniz yaslanip kiziniz yasinda kizlari naisl balandira balandira analtiyorlar dünyada pedofil sapik ne cok be
Soran+1 yılyasli erkekinde penisi vucudu hic bir halta yaramaz zaman degisti derken eskiden böyleydi yaslanip genv fakir bakire kizlari paarayla satil alirlardi kuma olarak
Soran+1 yılkarekteriszler o kizlrda kafa yok paara icin zevkde almiyorlardir ay cok kötü tek dertleri genc kadin pis sapiklar bunlar gebermeli
Soran+1 yılhic duymadim ünlülerden tek seda sayan var ünlü erkeklerden hepsi genc kadin avcisi düskünü kadin az
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır çocuk doğurmadıkça vajina genişlemez neyse odur. isterse hergün zenci miksin seni genişlemez kişiye özgüdür genişliği ama çocuk dogurduktan sonra genişler bildigim kadarıyla
06 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle duydum cocuk dogrunvs genisliyormus bazi güzel kardeşim bahenleri
Soran+1 yılolgun derken olgun olunca genisliyormi
Soran+1 yılgenc erkekinle yasli erkekin penisede bir olmaz biri sarkmistir artik
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bence genislemez tek bi kisi olursa bir de orası ona uygun yaratılmıs. Doğumdan sonra bile toparlıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düsünüyorum ama güzel kardeşim erkekler diyorli genislioyr sonra zevk vermiyor oyüzden erkekler aldatiyor dar olsn genc bakire kiza kosuyorlar diyorlar bahenelere bak ya
+1 yılÇok yaparsan deforme olur genişler zevk almaz erkek
09 Yorumla- +1 yıl
Yok ben bakirim knk ama bilgim var
- +1 yıl
Evet haklısın knk ama Cidden etkenler şunlar yaş, çok ilişki , ve hunharca kullanmak
- +1 yıl
@elifylmz0 Ama bilmiyorum kız olmadım sjsj
- +1 yıl
Evet onun için bence sen sen ol gene sen daha iyi bilirsin bilemem kegel egzersizi yapın erkekte biraz iktidarlı olsun kendini tutsun gerisi gelir
- +1 yıl
- +1 yıl
@elifylmz0 O ne diyim o zaman süper sevgilin şanslı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka bir genişleme olur tabi ki penisin kalınlığı da bunda etkili
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılDinozorla ilişkiye girmediğin sürece genişlemez. Saçma şeylere inanmayın.
00 Yorumla
+1 yılÇatının darlığıyla alakalı bi durum hayır sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılDoğru ama bazı kadınların ne yaparsan yap ilk defa içine alıyormuş gibi daracık kalıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar cok yaptiysn artik
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet zamanla ilk hali gibi olmuyor icine girip cikarken daha rahat sekilde girip cikiyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvet genisler ama.. Örnek. Bir tabak balin icine kaşik sok cıkar bal eski haline geldigini görurdsun vajinada öyle
00 Yorumla
+1 yılEvet malasef öyle çuval GİBİ genişliyor
00 Yorumlagenişleme hissetmedin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vajina genişliği genetik bir durum
00 Yorumla
+1 yılevettt
00 YorumlaDar mı senin ki
00 Yorumla
+1 yılEvet sen girme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. genişler tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet öyle oluyor genelde
00 Yorumla
+1 yılhayır :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi