Ayak fetişi olan eski sevgilimin yaptığı sizce de ayıp değil mi, ben mi alınganım?

Sol ayağım 3 aydır alçıdaydı dört parmağım birden kırıldı. Böyle olunca işten de ayrıldım, ailemle yaşıyorum zaten para sıkıntım çok yok ama eski rahatlığım da yok. Neyse ayağım alçıdan çıktı ama daha beter ağrıyor asla üzerine basamam. Diğer ayağıma göre de bakımsız doğal olarak. Sürekli laf sokuyordu işte hemen saldın bakımı en ufak şeyde diye. Ben de dün dayanamadım belki param yok, belki ayağım komple kopacaktı üzerine basamıyorum dert ettiğin şeye bak. O kadar önemliyse ayrıl daha güzel ayaklısını bul dedim. Söylerken de asla sesimi yükseltmedim. Bana bağırmaya başladı ayrılmaya yer arıyorsun ben kendini salma diye dedim bilmemne diye. Sonra da hayır ayrılmadık diyene kadar beni eve götürmedi çünkü biliyordu o an ona muhtacım. Eve dönince ayrıldım ama çok üzüldüm. 1 yıllık ilişkide en ufak bakımsızlıkta hemen böyle mi davranacak yani?

Ayak fetişi olan eski sevgilimin yaptığı sizce de ayıp değil mi, ben mi alınganım?