- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evlenmeyi düşündüğünüz kişinin bu şekilde bir yalana gerek duymasi doğru değil. Evlilik için yapmış olabilir ama çocuk böyle bir şey için yapılmazki. Bir kere nereden baksan yanlış. Sorunun cevabına gelince hamile olmadığında belki yapmamıştır ya da tutmamıştır dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHamile değil test yaptık
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere senden habersiz gizlice böyle bir şey yapması hiç hoş degil. Bu resmen seni zora sokmaktır. Ben doğru bulmuyorum bu konuda.
125 Yorumla
Soran+1 yılBunu ona bende söyledim şu an aramız limoni çok canımı sıktı
Soran+1 yılResmen süreci hizlandirmak için yapmış gibi geliyor benim düşünceme önem vermiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef öyle gözüküyor. Tabii ki sevebilir sende seviyormuşsun bu güzel bir şey ama kim olursa olsun bir insanı zora sokmaktır bu durum. O yüzden bu konuda tepki göstermekte haklisin.
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki ayrılmak dışında bu işi normale sokmak istiyorum ama kürtaj falan işlerinr de sıcak bakmıyorum hamile olmaması ummak mi tek çarem
Cevap sahibi+1 yılŞimdi hamile kalırsa tabii ki bir şey yapmayacaksın o bebeğin hiç bir günahı yok tabii ki dünyaya getirecek ama evlilik işi biraz acele olabilir test yaptırsın hemen
Soran+1 yılHemen belli oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet hamilelik testi yapınca hemen bekli oluyor diye biliyorum
Soran+1 yılOna bu konuda güvenmiyorum değilse bile hamileyim diyebilir bundan nasıl emin olabilirim
Cevap sahibi+1 yılYani bu konu da bir kere sen haklısın. Onu kırmadan güzel bir dille ona bunu anlat. Bak canım ben seni seviyorum ama şu an evlenmek icin erken çünkü bize ve haberimize daha iyi bir gelecek sunmam icin biraz daha zamanımız var o yüzden şu an hamile kalman doğru olmaz. Lütfen beni anla. Ben sana güveniyorum o yüzden sende beni anla de ve hamilelik testi yapmasını işte sana fotoğrafını atsın
Soran+1 yılOf of ona çok kızgınım bu sinirimin biraz geçmesi gerek
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle sakin ol ama sende de suç var evlenmeden neden içine boşalıyorsun ki, her ne olursa olsun önlem almalıydın.
Soran+1 yıl3 senedir birlikteyiz ve 2 senedir aktif cinsel hayatımız var
Soran+1 yılBugüne kadar hep prezervatifle boşaldım bunda böyle yapacağını nerden bilebilirim
Cevap sahibi+1 yılTamam ama insanların ne yapacagini bilemezsin bu zamana kadar yapmaz ama şimdi yapar. Yaptıgı gerçekten hoş bir şey değil. Hamile kalmasa bile hoş bir durum değil çünkü arkandan iş çevirmiş gibi oluyor kötü niyeti olmasa bile çirkin bir hareket bir daha böyle bir sey yapmamalı. İnşallah hamile değildir ama hamileyse de evlenmen daha doğru olacak çünkü bebeği öyle bırakamazsın.
Soran+1 yılYa seven sevdiğini zorda bırakır mı
Soran+1 yılÖyle bir şey de zaten evlenicem ama bu böyle olmamaliydi
Soran+1 yılHayır birde biliyor durumunuzu o da varlıkli değil bende yarın bir sorun olduğun da yokluğa dayanabilecek mi ya da istediği gibi gelin olamadı diye içerlemicek mi
Soran+1 yılÇok değil bir iki sene sonra zaten olurdu bunlar yeni yeni kendimi düzene koyuyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin adına gerçekten üzüldüm. Yani bir insanın sevdiği insana güvenmesi çok önemli bir durum. Güven varsa sevgi vardır bu net. Konu ne olursa olsun insan sevdiğini zora sokmaz. Benim de çok sevdiğim bir adam vardı birliktelik yaşamıştık o da içime olmuştu afedersin ama ben arkasından iş cevirmedim benimle evlensin diye çünkü onu zora sokmam sokamam buna hakkım yok.
Soran+1 yılOfff offf özelden devam edebilir miyiz burada çok açıldık
Cevap sahibi+1 yılValla eğer böyle bir şey yaptıysa zorluğa da katlanacak kusura bakmasın.
Cevap sahibi+1 yılGizliden çık
Soran+1 yılSanırım sen cikabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇıktım ekle
Soran+1 yılEkledim istek attım ama mesaj atılmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eger gebelik dönemindeyse hamile kalabilir. Yoksa her zaman tutmaz o
03 Yorumla
Soran+1 yılDönemlerini bilmiyorum
Soran+1 yılMaalesef yaptı ve hatasının farkında bile değil
Hamile kalırsa geçmiş olsun da şikayet edersen başı ağrır
04 Yorumla
Soran+1 yılAğa seviyorum kime ne şikayeti edeyim
Soran+1 yılGeçen hafta oldu
Kan testi ile daha cabuk belli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık bastan kokuyo arkadaş evlenmeden cinsellik yaşanınca bu hal normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHap al hemen eczaneden 72 saat suresi var
09 Yorumla
Soran+1 yılGeçen hafta oldu bu olay
Soran+1 yılKi söyledim onada almak istemedi
Cevap sahibi+1 yılValla o zaman ins hamile kalmaz yani ne diyeyim
Soran+1 yılHamile kalıp kalmadığını ne zaman anlarım
Soran+1 yılNe zaman netleşir nasıl olur bu işler hayatın onca derdi yetmez gibi birde bu çıktı
Cevap sahibi+1 yılValla hamilelik işlerinden anlamam pek umarım olmaz oyle birsey
Soran+1 yılUmarım çünkü daha ekonomik olarak kendimi düzene sokamamisken nasıl bir çocuğa bakicam
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
Soran+1 yılUmarım
+1 yılVay maşallah
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne