Ben 27 yaşındayım. Genç sevgilim oldu ama istemedim. Bu zamana kadar hiç cinsel birliktelik yaşamamış olsam da olgun kadınlara o kadar çok zaafım var ki…Ama cesaret edip hiçbir olgun kadına yaklaşamıyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılSana şu an heyecanlı gelebilir ona da öyle. Bir kaç yaş tolere edilebilir fakat uzun ciddi ilişki ya da evlilikte yıllar sonrasını da hesaba kat. O yaşlandiginda sen genç kalacaksın. Bir de toplumun size olan bakışı var herşeye katlanabilecek misin?
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunların farkındayım ve gerçekten istiyorum.
- +1 yıl
Bir de işin karşı tarafı var? O dayanabilcek mi
Soran+1 yılSonuçta genç bir erkek, olgun bir kadın için daha iyi olmaz mı
- +1 yıl
Hayır olmaz çoğu kadın kendi jenerasyonundan ister. Kendini daha rahat hissedip, başka kızlarla kıyaslamak zorunda kalmaz. Üstelik erkek tarafından daha iyi anlaşıldığını düşünür.
Soran+1 yılBen genç olsam da karakter olarak daha olgun biriyim. Evet kısmen haklısın ama her kadın öyle değil ve ben bu konuda ciddiyim gerçekten de. Siz kaç yaşındasınız
- +1 yıl
Karakterin olgun olabilir ozaman kendi yaş grubundan daha olgun birini tercih etmen daha iyi olmaz mı? Her kadin aynı değil tabi isteyen olabilir ama büyük ihtimalle ilerde pişman olur. Benim kuzenim 17yas büyük bir adamla evli bin pişman. Ben 26yım
Soran+1 yılBen yinede olgun birini istiyorum hayatımda ve böyle kabullenecek biri olmalı
- +1 yıl
Öyleyse, umarım bulursun
Soran+1 yılUmarım ve buradan biri bile keşke ulaşsa bana. En azından birazda olsa konuşurdum
- +1 yıl
Ya sen akışa bırak beklentide olma, kaderde varsa bir şekilde o seni bulur
Kızlar Ne Diyor
1
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem