- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar çünkü nasıl zevk alınacağını bilmiyor erkekler doğru düzgün nasıl zevk verileceğini seks yapılacağını bilmiyor Türkiye’deki erkekler evet açıkçası performans olarak iyiler ama ata erkil bir toplum oldukları için kadının hiçbir zaman hüküm etmesine izin vermiyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bacım eskiden desem haklısın ama benim çevremde mi desem bilemiyorum nerde düzgün adam var onu istemiyor. Yok yakışıklı olsun yok zengin olsun yok arabası olsun. Hep onu istiyorlar. Genelleme yapmıyayim bende bir kadınım lakin bir çok kadın öyle çünkü zamanında canı yanmış bende bu duruma bakayım diyor erkekler de bir kişinin acısını tüm kızlardan çıkarıyor. Kadınlar daha duygusal varlıklar oldukları için. Fedakâr taraf olabiliyorlar ama günümüz de ki nesil sanki evlenince hizmetçim olacak havasindalar. Artık durum eşit ne yazık ki önceleri erkekler aldatır onları ayıplar bütün suçu onlara atardık şimdi kadınlar erkekleri geçmiş. Neler neler okudum burada evli adamla beraber olmayı kendine maharet sayıp onu değil beni seçiyor diyerek ego tatmini yapması vs. Yani diyeceğim bu devirde gencinden tut yaşlisina kadından tut erkeğine kadar hiç kimse masum değil (!)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimine göre evet kimine göre hayır.
Siz sevgisini belki etmeyenlerin seviyor olabilir misiniz?
Gerçi erkek çok fazla sevse de bu seferde bana fazla iyi davranıyor hayatinda biri mi var paranoyasina kapılıyor kadınlar.
Kimin ne istediği belli değil ki.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen haklısın genelde erkekler az sever ama sevmek illa her gün ilk günaydın mesaj atmak ve ya gün içinde sürekli konuşmak demek de değil. 10 liralık mandalina varken sırt o seviyor diye 17 liralık mandalinadan alırsan da onu sevdiğin için almış oluyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü erkekler aşık olmuyor sırf cinsellik için birlikte oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatiliyorum. erkekler iliskide de, evlilikte de benciller. Su dunyaya erkek olarak gelmek vardi. Her konuda rahatlar. Yaptigin fedakarliklari dahi görmüyorlar. Zaten gorevin olarak görüyorlar. Yani şoyle soyleyeyim. Benim teyzem bosandi. Ve teyzemin yasadigi seyi cogu kadinin yasadigini gordum, duydum ve okudum internette.
Pandemi, covid döneminde teyzem covid oluyor. Eniştem hemen teyzemin yanindan ayrılıyor annesinin evine gidiyor. Sonra eniştem covid oluyor. Teyzem gitmeye kalkıyor bana da tekrar bulasmasin diye ama eniştem birakmiyor.
Ben tek ne yapacağım, yemegim, çamaşırım ne olacak, acliktan ölürüm, hemde cok kotuyum ben senden daha agir geçiriyorum, bana bakman lazim diyerek teyzemi bırakmıyor.
(erkeklerin basit bir gripte bile olecekmis gibi davranmalarini bilirsiniz. Bir de covid geciren erkeklerin halini düşünün. Medyada bir yandan ölüm haberleri veriliyor. Enistem eminim ölecem diye korkmustur. Bu durumlari yasarken teyzemin canini hiçe saymasi da cabasi.)
Teyzem kocasina guzelce bakmis. Corbalar, bitki caylari, zaten saglikcilarda geliyordu. Allah'tan tekrar covid olmadi teyzem. Ama her sey normallesmeye baslar baslamaz teyzem boşadı eniştemi. Ve bu durumu ulkedeki cogu kadin yaşamış. O donem sosyal medyada da cok okumustum. Kadinlar Allah görüyor yaptıklarımı ve esimin yaptiklarini falan yazmislardi. Teyzem gibi bu durumu yasamislar.
Cogu erkek boyle bencil. Evlenme sebepleri de sevgilerinden degil. Bana baksin, bana hizmet etsin, bana cinsellik sunsun diye. Hastalaninca dahi kadindan el bebek gul bebek bakilmak istiyorlar ama kadin hasta olunca bir çorba yapan bile yok. Resmen kadinlar olarak dunyaya erkeklerin zevki ve bu tarz ihtiyaclarini gidermek icin gelmişiz sanki. Aman onlara bir sey olmasin. Kadina ne olursa olsun.
20 YorumlaSevgimizin kıymetini kadınlar bilemediği için sıkılıp soğuyup gittiklerinden olmasın sakın? Öyle kadınlar var ki verdiğimiz değer kadar değersizleşiyoruz gözlerinde. Sorsan çok duygusallar, duygularıyla severler, sevdiğine bağlıdırlar ama akılları fikirleri parada pulda ve kötü çocuklarda. Cinsel arzu duyamayacakları erkekleri duygusal olarak da istemezler tercih etmezler. Efendi erkek dediğimiz evlenilip yuva kurulacak erkeklerden de sıkılırlar. Boşa kendinizi kandırmayın. Bazılarınıza müstahak.
00 YorumlaErkekler kızları tavlamak için binbir çeşit yola başvurmuyor mu? Hep sizden bir adım mı geliyor? Her şeyi erkek yapmak zorunda kalıyor. "Ben söylersem basit olurum." algısı var kızlarda. Nasıl daha az sevebiliyor erkekler?
02 Yorumla- +1 yıl
Her zaman erkekler az seviyor maalesef
+1 yılKadınlar erkeklerin üstüne fazla düştüğü için bu durumda oluyor kadınlar da erkekler kadar düz bakmalı takıntılı olmamalı yoksa en çok seven taraf hep kadın görünür
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım 2 defa sevdim Birtane si uzun sürdü Platonik ti 2. sinde oda seviyorum dedi bende çok ama çok seviyordum halen de aklımda ama kendisi gitmek, istedi şimdi söyle bana az seven kim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Her zaman kadin sevmez. Erkek cok sevince de kadinlar sevmez mesela. Gider serseri tipleri yaramaz tipleri severler. Iki cinsinde yaradilisi farkli ve iyi kotu yanlari var.
00 Yorumla
+1 yılBunu kim uydurmuş çok merak ettim en büyük fedakarlıkları veren erkektir ilişkide erkek az seven mi oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Hak ettiğimiz sevginin karşılığını göremeyen biziz be 😂😂😂
- +1 yıl
Siz masadaki hesabı ödeyemiyor diye, adamı terk edersiniz 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sevgilerini pek belli edp göstermez cinselik tede duygusal degil dürtüsel ilerler erkekler mantığına kadınlar duygularına güvenir bu da erkegi az seviyormuş gibi düşündürür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü çok seven erkekleri sevmiyosunuz çok seven erkekleri kabul etmiyosunuz nerde serseri bad boy var onları tercih ediyosunuz yapacak bişey yok bizim gibi çok sevenler de ortada kalıyo Gülü seven dikenine katlanacak 🤷♂️
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen kız arkadaşlarımın derdini hep sordum hep çok ilgili davrandım kendim de aynı şekilde ilgi bekledim ama üzülen hep ben oldum ha ben yine eşşeğim yine daha çok seven taraf olacam ama yine üzüleceğimi biliyorum elbet bigün kendim gibi seven birini bulurum sevgiler
Soran+1 yılKeşke herkes senin gibi olsa. Umarım kendine layık birini bulursun
Cevap sahibi+1 yılSenin bahsettiğin cinsellik vs konuşlarına gelirsek de bikaç kere burdan kız arkadaş edindim kapalıydı anlatacağım kişiler ben istemeden normal sohbet esnasında açık fotoğrafını yolladı dedim ki bida ben istesem bile atma geceyse nude tarzı bişey yolladı dedim bu tarz konuşmak istemiyorum bu şeyler evliliğe özel olmalı zınk engelledi 1-2 kızla daha aynı şey oldu
Cevap sahibi+1 yılBenim örneklemem de kadınların gözünde erkeklerin ne olduğunu anlatıyo bence
+1 yılIliskilerde neden daha cok maddiyata onem veren taraf kizlar sorusu ile bu soru arasinda baglanti oldugunu dusunuyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Aon guncellemene cevaben; sevgilinin bu tribini tum erkeklere genellemen bildigin cahillik. Boyle bir durumda hasta olan biri Barbara palvin olsa ve yalvarsa dahi yakinlasmam ben. Çıkın şu arabesk yapidan komik gorunuyorsunuz. 7/24 genelleme corbasi halinde geziyorsunuz.
Soran+1 yılSanki sen çok farklısın. Komik olan sensin şu anda. Neden hemen atladın anlamıyorum
- +1 yıl
Surekli bildirim geliyor hanimefendi. Neyse ki guncellemeyi 2 adetle sinirlandirmislar. Yoksa dakika basi guncelleme bildirimi gelecek. Bak bu konuda bencilsiniz mesela. Neye tepki verdigimi dahi algilayamadan saldiriyorsun. Tepki veremez miyiz biz? Insan oldugumuzu unutuyor musunuz bu sekilde surekli? Son olarak son guncellemede tum erkekleri genellemen konusunda neden gorusumu paylasmayayim? Burasi soru ve görüş sitesi değil mi? Istersen bana bir liste ver ve hangi gorus paylasmam gerektigini yaz sadece seni kizdirmayacak gorusler yazayim olur mu prenses?
Ya gidip gidip saçma sapan insanlarla çıkıyosunuz sonra suçlu yine ben oluyom ulan ben ne yaptım ben evde oyun oynuyorum ya
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Bende genelde seven taraf olurum. Ama sanırım bu kuralters işliyor. Kaçan kovalanır mantığı gibi.
00 Yorumla
+1 yılerkekler gene uydurmuş bi yalan herkes ilgiliyse bunca kız niye şikayetçi lan
00 Yorumla
+1 yılErkekler huzur ister darlanmamayı sever ömür törpüsü kız sevmez toksik takıntılı kız sevmez
00 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyetle alakası yok. En çok kim ayrılmaktan korkarsa en çok o taraf sever.
02 Yorumla- +1 yıl
Demek kız haklıymış erkekler az sevenmis
- +1 yıl
Ne alakası var. d
+1 yılaz değil de, çok seven erkeği görmeyen kadın vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven erkekleri kızlar tercih etmiyorlar. Genelde herkese karşı umursamaz bencil erkekler daha çekici geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBunu tek tarafa yıkamazsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Ben seven taraf oldum nıye kactılar ya
00 Yorumla
+1 yılO tür erkeklere denk gelmişsiniz.
00 YorumlaKişiden kişiye değişir diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar