Kafam karıştı yardım?

iki kız iki erkek takıldığımız bir ortam var yani ev tabi, cinsellik vesayre yok ilk ev buluşmasında ben bay U ile aynı yatakta uyudum ama ikimizde baygın hiç bir şey olmadı aramızda uyandık felan, bir hafta sonra bizi yine çağırdılar zaten diğer arkadaşlar arasında geçen haftadan beri çekim vardı bu hafta netleşti neyse ben bu sefer baya bi içtim öyle böyle değil sonra tabi saçmalık üstüne saçmalık yaptım çocuk gibi davrandım resmen neyse bu sefer de uyuyunca ben uykuda sıtmaya girdim donuyorum tir tir titriyorum neyse yanıma geldi neyin var dedi üşüyorum dedim uzandı yanıma belime sarıldı bende uyuyorum sözde ama uzaklaşmıyorum da neyse sonra ben hala üşüyorum arka arkaya kenetlenir pozisyonda sarıldı bana elimi tuttu aynı zamanda da arkadan uyanana kadar romantik şarkı çalıyordu öyle uyuduk sonra sabaha karşı pozisyonunu değiştirdi sabah uyandık belki biraz daha samimi duygusal yaklaşır dedim ama hala aynıydı ve ev olayından önce de baya bi buluştuk neyse başka yere de geziye çağırdı yani bana yaklaşımı ne her sarılana güzel kardeşim damlasını yapıştırmayın gerçekten yoruldum ilkel düşüncelerden bana sadece cevap lazım olayı ne bana karşı hisler besliyor mu

Kafam karıştı yardım?