Dün 29 yasında bir bayanım. Alımlı, uzun boylu, evli bir memurum. Eşinin değer vermediği hatta ve hatta evlendiğinden beri birlikte olmaktan kaçan biriyle evliyim. Bugune kadar çalıstıgım ortamda evli de olsam illa bakan oluyordu ki ben böyle seylere karsıyım eşin ne kadar kötü veya anlasılmaz olsa da bu tarz seylerden hiç hoşlanmam. Bir de bütün erkeklerden nefret eden iğrenen biriydim. Çünkü cinsellik için aşağılık olabiliyorlar. Mesela insanların duygularıyla çok rahat oynuyorlar. Ben o kadar iğrenen ve mantıklı biriydim ki flörtleşen romantik çiftlere ay ne kadar canım seyler akılsız mı bunlar diyecek kadar duygularımı aldırmıstım. Benim yaşadıgım yerde karsı blokta benim yaslarımda bekar memur var. Aşırı sekilde bakıyordu. Hatta rahatsız falan oldum korkmaya bile başlamıstım takıntılı mıdır diye. Aşagıdan benim balkonuma bakıyordu. Ben 2. katta oturuyorum o da karsı daire ama cok yakın. Bakmak değil bu çok değişik bir bakma sekli ilk defa gördüm. Arkadasımı ağırlamıştım yeni taşındım sayılır buraya. O ekmek almaktan geliyordu ben de arkadasımı ugurluyordum. Arkadas dedi ki bu mu dediğin çocuk dedi. Baktım evet bu dedim. Kapıdan girerken arkasını bile dönüp baktı. Eşimin ve 3 yasındaki oglumun yanında bile bakıyordu. Diyorum ya hayatımda böyle bakma şekli görmedim. Bir haftadır yoktum şehir dısındaydım. Geldiğimde balkondaydım çözmeye calısıyordum merak duygusu beni itti belki de rahatsız oldugum sey sevgisizlikten hosuma gitmeye başlamıstı. Ben balkonda telefonla konuşurken karsı blokta merdivenden çıkarken merdivenin penceresine kafasını dayadı beni izledi ama bir yandan ellerini 🙉 şu şekilde pencereye dayayıp. Benim merak ettiğim şey ya bu çocuk çok canım ya da öok çok zeki olmasıydı. Sürekli balkona çıkıyor muyum diye balkondan içeri girip benim evime bakıyor bu adam ne ayak çok mu zeki yoksa tam mı tersi diye bir sey paylasmıstım. Herkes cinsel amaç için ne kadar küçüldüğünü anlatmıs. Erkekler kapatılsın :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSende onu merak etmeye başlamışsın ve onun yaptıkları hoşuna gitmeye başlamış. Sende ona bakmasan, ya da takip etmesen, onun bu kadar baktığını, ilgilendigini gormezsin. Evet, erkekler bazen çok fazla seks düşkünü olabiliyorlar, ama seni bu kadar takip etmesi, basit bir seks düşkünlüğü olarak tanimlanamaz
08 Yorumla
Soran+1 yılya yemin ederim kafamı çeviriyorum o kadar belli ediyor ki korkuyorum bazen
- +1 yıl
Korkman eşinden dolayı mı, yani farkederse vs diye
Soran+1 yılhayır takıntılı olur diye
- +1 yıl
Takıntılı olsa sana illaki yaklasirdi şimdiye kadar, aslında burada önemli olan, senin ona karşı birşeyler hissedip hissetmedigin?
Soran+1 yılilk baslarda boşlukta oldugumdan küçük bir heyecan olsa da hissetmedim öyle aşk vs şeyler
Soran+1 yılküçük bir heyecan hissettim olacak
- +1 yıl
Aşk vs olmaz tabi böyle bir durumda, ancak sana karşı ilgisi seni ona çekebilir, ilgi duyulması her kadının hoşuna gider ve bu çok normaldir, takip et istersen daha detaylı yazabilirsin
- +1 yıl
?
En İyi Cevaplar
+1 yıl🤣🤣 Konuya öyle girmişsin ki bütün erkeklerin çükünü kesmek istediğini düşündüm sonra senin sapık komşu okuyunca oo dedim uyuyan dev aslında uyumuyor 🤣
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNedir bu bakışı hissetmeniz? Bende evliyim ama asla görmem bana ilgi duyan duymayan bakışları? 80 milyonla paylaşmanız? Sanki bir kaç olumlu yorum olsa haklısınız moduna girecek (arkadaşınıza dahi açtığınıza göre) tavır sergilemeniz ha birde ben böyle seylere karsıyım eşin ne kadar kötü veya anlasılmaz olsa da bu tarz seylerden hiç hoşlanmam falan deyip yazmalarınız
SONUÇ: ÇOK TUTARSIZ YAZDIKLARINIZ=020 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Çok saçmalamışsın okurken anlamadım bile madem erkekleri ve ilgisini sevmiyorsun o zaman neden ilgisizlik bakma arama gibi şeyleri karıştırıyorsun. Besbelli ilgi açlığı içindesin
11 Yorumla
Soran+1 yılinş sen de bu duruma düşmezsin
Mutlu değilsen ayril sirf bu rezillikleri yasamak zorunda degilsin ama bu yanlışı da yapmak için yapmamalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılyanlısı da yapmauacagım ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli barklı kadınsın okurken ben iğrendim. Sen önce kendine dikkat et, erkeklere o öyle dil uzatma hakkına sahip ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen evlisin farkında mısın? Sevgisizlik falan diye zırvalıyorsun, madem mutsuzsun boşan. Elin adamlarıyla bakışana kadar
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@smhkcbl bu şimdiden adamla bakışıyor bir sonraki aşama adamla iletişime geçip adamın evine gidip verecek. Bir de çocuğu varmış yuhh
Cevap sahibi+1 yıl@smhkcbl boşamaz bunun gibiler, boşanmadan her haltı yer
+1 yılKocana söylesene biri beni izliyor diye gidip adamla konuşsun
04 Yorumla
Soran+1 yılkonusmaz kan çıkar
Soran+1 yılben konusacam özguveni yerle bir olsun
- +1 yıl
Konus bakalım ne yapacak
- +1 yıl
Adam bence seninle sevişmek istiyor
+1 yılguzel hıkaye :d
03 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim doğru ben de basıma ilk defa bu kadar deli cesaretli biri çıkınca şaşırdım
- +1 yıl
gıyımın nasılkı senı
Soran+1 yılstandart. açık giymeyi sevmem
Hikaye guzel, soru nedir?
05 Yorumla
Soran+1 yılsonu ben Şu an nöbetteyim il dısındayım her zamanki gibi ara ara gidiyorum evin oraya. ben terslemeyi düşünüyorum
Soran+1 yılsapık gibi benden faydalanan adama asla
Soran+1 yılbalkonumda da mı oturmucam onun yüzünden
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cevirimi kullandın sonu karmaşık olmuş
00 Yorumla
+1 yılbunu daha öncede atmadın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılattım ama iğrendim yine erkeklerden arkadaslar amacını yazınca
- +1 yıl
bence adam sapık
Soran+1 yıldimi bence de öyle ama neden korkmuyor kendi belinde eşimin belinde tabanca var manyak mı bu adam
- +1 yıl
boy kilo kaçtı höyle baktığına göre iyidir
Kocan neden seks istemiyor
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri