Erkeklerin aklı neden böyle çalışıyor?

Dün 29 yasında bir bayanım. Alımlı, uzun boylu, evli bir memurum. Eşinin değer vermediği hatta ve hatta evlendiğinden beri birlikte olmaktan kaçan biriyle evliyim. Bugune kadar çalıstıgım ortamda evli de olsam illa bakan oluyordu ki ben böyle seylere karsıyım eşin ne kadar kötü veya anlasılmaz olsa da bu tarz seylerden hiç hoşlanmam. Bir de bütün erkeklerden nefret eden iğrenen biriydim. Çünkü cinsellik için aşağılık olabiliyorlar. Mesela insanların duygularıyla çok rahat oynuyorlar. Ben o kadar iğrenen ve mantıklı biriydim ki flörtleşen romantik çiftlere ay ne kadar canım seyler akılsız mı bunlar diyecek kadar duygularımı aldırmıstım. Benim yaşadıgım yerde karsı blokta benim yaslarımda bekar memur var. Aşırı sekilde bakıyordu. Hatta rahatsız falan oldum korkmaya bile başlamıstım takıntılı mıdır diye. Aşagıdan benim balkonuma bakıyordu. Ben 2. katta oturuyorum o da karsı daire ama cok yakın. Bakmak değil bu çok değişik bir bakma sekli ilk defa gördüm. Arkadasımı ağırlamıştım yeni taşındım sayılır buraya. O ekmek almaktan geliyordu ben de arkadasımı ugurluyordum. Arkadas dedi ki bu mu dediğin çocuk dedi. Baktım evet bu dedim. Kapıdan girerken arkasını bile dönüp baktı. Eşimin ve 3 yasındaki oglumun yanında bile bakıyordu. Diyorum ya hayatımda böyle bakma şekli görmedim. Bir haftadır yoktum şehir dısındaydım. Geldiğimde balkondaydım çözmeye calısıyordum merak duygusu beni itti belki de rahatsız oldugum sey sevgisizlikten hosuma gitmeye başlamıstı. Ben balkonda telefonla konuşurken karsı blokta merdivenden çıkarken merdivenin penceresine kafasını dayadı beni izledi ama bir yandan ellerini 🙉 şu şekilde pencereye dayayıp. Benim merak ettiğim şey ya bu çocuk çok canım ya da öok çok zeki olmasıydı. Sürekli balkona çıkıyor muyum diye balkondan içeri girip benim evime bakıyor bu adam ne ayak çok mu zeki yoksa tam mı tersi diye bir sey paylasmıstım. Herkes cinsel amaç için ne kadar küçüldüğünü anlatmıs. Erkekler kapatılsın :)
Erkeklerin aklı neden böyle çalışıyor?