Eşimle seks yapmadan önce mastrubasyon yapan kadınların videolarını ve p*rno izleyip önce kendimi rahatlatiyorum yeteri kadar ıslandiktan sonra eşimin yanına gidiyorum öyle seks yapıyoruz eşimin bundan haberi yok ama mastürbasyon yapmadan seks yapınca yeterince zevk alamıyorum hatta acı çekiyorum kuruluktan dolayı ön sevisme de uzun süre yapilmadiğı sürece pek zevk vermiyor 5 yıldır evliyim ve hiç doğru düzgün zevk alamadım cinsellikten dün mastrubasyon yapıp kocamın yanına gittim ve vajinamda acı hissetmedim aksine çok çok zevk aldım kocamın yanında seks sırasında ilk kez ağzımdan "ahh, ohh " gibi sözcükler çıktı evlilik hayatım boyunca ilk kez bu kadar zevk aldım eşime söylesem tatmin edemediğini düşünüp üzülür diye söylemiyorum ama bunu yapmam doğru mu sizce
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevliyim. 5 senedir önsevişme görmüyosun kocandan. bunu talep de edemiyorsun. bu durumda ıslnıp yanına gitmen en kolayı. zevk de alırsın bundan. ama bu geçici bi durum olsun. onu önsevişmeye yönlendirmelisin. çok mu aceleci kocan var. bir oral bile yapmaz mı sana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne yazık ki cinsel eğitim konusunda bilgi ve araştırmaya kapalı beyin topluluğu olduğu sürece bu tatminsizlikler devam edecektir.
Ön sevişme değidiğimiz bu durum zaten kadınların ıslanması için gerekli bir vaziyettir. Yani size oral yapması parmakla gerekli hareketleri yapıp sizi ıslatması ve daha sonrasında ilişki sırasında sizin zevk almanızı sağlamasıdır.
Lakin bilgisiz veya oldu bittiye getiren erkeklerin tamamı bu hatayı yapıyor. Direkt ilişkiye girip kadının çok zevk alıp daha hosuna gideceğini düşünüyor. Eşinizle bu konuyu konuşun ama dediğiniz gibi kırılmaması için;
'' Aşkımmm bu gece seninle farklı bir şeyler yapmak istiyorum diyerek özel kıyafetler giyin onu ekileyecek gibi öpüşürken vajinanıza dokunmasını sağlayın elini götürdüğü anda onun elini üsttüne koyun dairesel şekilde gezdirin hafiften ah gibi sesler cıkarın ki o da daha fazla hareket ettirsin. daha sonrasında seni daha cok istemem için bana oral yapar mısın ıslanmak istiyorum kuru olunca canım yanar seni zevkle içime almak istiyorum gibi tahrik edici cümleler kurun '' ve inanın işe yarayacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇekiniyorum ben ne bileyim inlemeye bile çekiniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aslında bunu yapmayıp sadece uzun ön sevişme ve oral ile zevk alarak ıslanıp seks yapman lazım ki işte o zaman da bu aldığın zevkin kat ve kat fazlasını alırsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılEşin on sevismeyi beceremeyen kendini dusunen bir tip sen kendini on sevismeyi yapmadan hazirlayip skes yasiyorsunda burada seksin buyusu kalirmi bilemem... bence yaşamak için ikinizinde zevk almasi birbirinizi zevk getirmesi gerekirde sizde nirmalde olan bencillik olan bir tarafi unutulan bir iliski icindeisniz. Suç sizde degil benicllik yapan kocanizda sizi sadece sekste bosalacak an olarak gormesinden kaynakli
00 Yorumla
+1 yılDemek ki Eşin yeterli ön sevişmeyi uygulamıyor ya da sen alışmışsın
40 YorumlaBen de sizin gibiyim. Mecburen farkli şeylerle, sürtünmeyle, masturbasyonla, fotolarla, videolarla daha çok zevk aliyorum. Çünkü güzellik bakimlilik seksilik yok, mecburen yapiyorum
00 YorumlaEşinle alakalı bir durum seni zevke getirmeyi bilemiyor.
Değerli elmaslar kör sarraflarin elinde ne yazikki...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşinin suçu yeterince ilgilenmiyor seninle onun ıslatması lazım onu senin ıslatıp gitmen değil
10 Yorumla
+1 yılo zaman problem var demektir seks hayatınız da eşin seni tatmin edemiyor demektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnemli olan iki tarafın zevk alması eşine söyleme böyle ikinizde mutlusunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında psikolojik ve hormonlarına bağlı ve aslında ilişkiye nasıl girildiği zevk alacak şeyler yapmadığınız anlaşılıyor buradan kısacası. dr
09 Yorumla
Soran+1 yılZevk almak için neler yapmalıyız peki
Cevap sahibi+1 yılbir çok yöntem ve teknik var yazınca kalıyor yoruma
Soran+1 yılYorumdan kalkmaz soruyu sorduğunda siler uygulama sen yaz kaldirmazsa okurum
Cevap sahibi+1 yılsorun yanlış yapıldığında dolayı
Cevap sahibi+1 yılyazdım gördün mü
Cevap sahibi+1 yılkaldırıldı yorumum kusura bakma :(
Soran+1 yılHm olsun ya problem yok sağol yine de 🙂
Cevap sahibi+1 yılböyle durumda çok hastam geliyor biliyorum
Cevap sahibi+1 yılrica ederim hanım efendi yardım isterseniz yazarsınız
+1 yılBen ön sevisme sırasında uzun uzun oral yapip partnerimin orgazm olmasini sagliyorum. Sonrasinda icine girip seks yapip ikinci orgazmini sagliyorum. Eşin de sana bu sekilde yaparsa mastürbasyon yapmana gerek kalmaz, seksten önce
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. normalde bu aşamaları kocanın yapması gerekiyo ama belli ki yapmıyo o zaman iş başa düşmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok doğru devam et bu metoda sonuçta zevk almak için yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu çok gereksiz ve aslında bazı şeyleri becerememe yetersizlik gibi bişi
00 Yorumla
+1 yılDogru yanlış değil bunu esinin sana sagmalasi gerekiyor yeterli ve doğru seni uyaricak şekilde olan bir ön sevişme ile:)
00 Yorumla
+1 yılAslinda kocandan neden çekindigin mesele sana bu konuda yardimci olmasi lazim
00 Yorumla
+1 yılEksiklik seninle ilgili değil eşinle ilgili seni iliskide hazirlamasi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru değil, ilişki esnasında eşini sen yönlendiririsen, kontrolü ele alırsan zevk alırsın yeterince.
00 YorumlaEşin yapamıyor mu seni
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor ama ön sevisme sırasında doğru noktaları uyaramiyor pek fazla bende çekiniyorum inlemeye o yüzden inlemiyor kivranmiyor yapmasam da olur diye düşünüyor sanırım
Soran+1 yılYalıyor ama uzun süre değil 1-2 dakika
+1 yılYok artık, sperm israfı...😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişme kesinlikle uzun olmalı :(
00 Yorumla
+1 yılManyak mısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl zevk alıyorsan öyle yap
00 Yorumla Değişik
00 Yorumla
+1 yılTabiykide yanlış onuda kandırmis oluyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsöyleme daha iyi ;)
00 Yorumla
+1 yılGunah
00 Yorumla
+1 yılEşinin suçu bence bu
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumlaelette
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok fenasin
11 Yorumla- +1 yıl
sen degilmisin