Yani bunu nasıl açıklayayım ki sana şimdi sulu kaymak gibi yer varken çift taraflı zevke gelmek varken neden tek taraf olsun ayrıca benim ki büyük kalın oda sorun analda girmiyor ama herşeyden önce ön gibisi yok
Bide analı daha çok önden zevk alamayan erkekler yapar yani arka dar sıkıyor ön onlar için geniş kalıyor şeyi küçük olanlar o sorunu Yaşar benim de tam tersi büyük önde bile can çekiştiriyor bide analı düşünsene
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yani bunu nasıl açıklayayım ki sana şimdi sulu kaymak gibi yer varken çift taraflı zevke gelmek varken neden tek taraf olsun ayrıca benim ki büyük kalın oda sorun analda girmiyor ama herşeyden önce ön gibisi yok
Bide analı daha çok önden zevk alamayan erkekler yapar yani arka dar sıkıyor ön onlar için geniş kalıyor şeyi küçük olanlar o sorunu Yaşar benim de tam tersi büyük önde bile can çekiştiriyor bide analı düşünsene
Olabilir kendi düşünceleridir doğal yani ama bana sorarsan anal benim için hem yapmak hem de bana yapılması vazgeçilmezimdir
Anal hem haram hem kadın sağlığına zararlı partnerini seven erkek yapmaz
İnancı gereği olabilir. Midesi bulanıyor olabilir düşününce. Kişiye göre değişir.
Ben çok severim hele kadının poposu geniş ve dolgunsa aşırı aşırı haz verir
anal seven erkeğin bey erkekliğinden şüphe ederim.. onda gaylik de vardır erkek de sikkeker oo..
Anal sevilmezmi ya vajinadan daha çok vakumlar anal o yüzden çok seviyoruz zaten
milleti boookkk cukuruna cekmeyın sık kafalılar
Anal sevsem karı kaprisi çekiceğime delikanlı gibi erkek s2rim 😂😂
Anal sevmeyen erkek olmaz bence ya ben çok seviyorum
Daha cinselliği keşfetmemişte ondan 😃
Bence olmaz. Ben seviyorum popoya yerleştirmeyi
Zorlamaya gerek yok...
Çünkü Onun yeri orası değil.
olur ama anal masaj daha güzel
partnerin sevmiyorsa biz ne güne duruyoruz ;)
Ben sevmem olur gayet te
sevmeyen cok ceşitli gerekçeleri var
Bende sevmem pis geliyo
tercih meselesi ben severim😍
yani tercih meselesei bişi diemeyiz
Haram oldugu icin olmasin
Çok severler
yalan yok severim, ama istemezsede yapmam
Haram ya
öyleymiş
Yaptın mı
Ben sevmiyorum